وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

پیمان ذوالقدری

پرداخت بدهی مالیاتی شرکت

آیادرشرکت سهامی خاص ((اگردراساس نامه چیزی درباره این موردخاص نوشته نشده وحق امضاها فقط برای یکی ازاعضاء هیئت مدیره میباشد ))میتوان کل بدهی مالیاتی شرکت را از هرکدام ازمدیران مستقلا گرفت یانه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

5 سال پیش

با سلام

در صورتی که با مدیران قرارداد خصوصی داشته باشید و چنین شرطی را در قرارداد مذکور گنجانده باشید می تواندید مبلغ مالیات را از آن ها طلب کنید. در غیر این صورت صرفا از طریق مسئولیت مدنی و انتساب خسارت به مدیران می توانید مبلغ را طلب نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

هدا مقصودی

قطع مستمری کیمنه

سلام من کارفرما هستم و یک مهد کودک دارم.نیروی خدماتی من تحت پوشش کمیته امداد هست و تمایلی به پرداخت بیمه تامین اجتماعی ندارد زیرا مستمری کمیته او قطع می شود. بازرسان تامین به مرکز ما مرجعه کرده بودند و برای ما جریمه رد کردند و گفتن باید این خانم بیمه تامین بشه. آیا راهی برای شکایت هست؟

پلمپ دفاتر کل و روزنامه

با سلام و احترام
ما یک شرکت تازه تاسیس هستیم و تاریخ ثبت شرکت 1401/11/17 بوده است و از طرفی دفاتر ما برای سال 1401 نیز پلمپ شده و برای ما ارسال شده است که در اردیبشت به دست ما رسیده است و روی آن زده ماله ساله 1401. الان سال مالی اول شرکت ما میشه از 17 بهمن پارسال تا 17 بهمن امسال یا می شود از 17 بهمن پارسال تا 29 اسفند همان سال 1401؟
الان ما باید این دفاتر را همان اسفند پارسال تحویل میدادیم و برای امسال دوباره درخواست دفاتر را بدیم؟ الان جریمه ای شامل ما شده است؟
با تشکر فراوان

پروفایل کاربر

مصطفی رضایی

بیمه فریلنسر و کارآموزان

سلام و وقت بخیر
آیا به عنوان کارفرما، ملزم به بیمه کردن کارآموزان و فریلنسرهایی که در شرکتم کار می کنند، می باشم؟