پروفایل کاربر

یعقوب رضایی

چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه وجه از خریدا

با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، البته در شهرستان ما روابط بین موجر و مستأجر اجرایی نیست، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، حق مالکیت و رضایت مالک بر عهده من است، خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت حق مالکیت نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟ اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه وجه کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

5 سال پیش

با سلام. 

مطالبی که فرمودید پراکنده و نامنظم است. لطفا اطلاعات را دسته بندی نموده و با پرسش های معین مسئله خود را دوباره مطرح نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اکبر زارع

خرید و فروش سهم الارث

سلام
باغ نخل و زمین کشاورزی از پدرم به ورثه رسیده .درجهت مطالبه سهم الارث ودادخواست تحریر ترکه از سوی بنده ، برادر بزرگتر مبایعه نامه ای را رو کرده و مدعیه که سهم الارث را من به او فروخته ام. من قبول نکردم و آمده دادخواست تنفیذ مبایعه نامه داده. مندرجات این بیع اینگونه آمده که ۶/۵ عدد نخل و تقریبا نیم هکتار زمین کشاورزی بیع شده. سوالی که دارم
۱_ چه پاسخی به دعوای تنفیذ بدهم . ضمن اینکه یک جمله به صورت مشهود در بیع نامه اضافه کرده
۲_ در اولین پاسخ امضا و انگشت را انکار کنم و از دادگاه رسیدگی به جعل بدهم؟ بدلیل اضافه شدن اون جمله یا فقط انکار تنها و اگر منکر شدم جعل را کی مطرح کنم در همان جلسه یا جلسه دیگه
۳_ آیا با قید ۶/۵ عدد نخل و نیم هکتار زمین کشاورزی می توانم پس از اثبات مبایعه نامه بگویم من فقط اعیان باغ از سهم خودم فروختم و عرصه باغ را نفروخته ام یعنی میتونم چنین ادعایی بکنم یا اینکه این ۶/۵ عدد نخل شامل عرصه و اعیان می شود؟ لطفا راهنماییم کنید ببخشید که طولانی شد.

پروفایل کاربر

فاطمه عظیمی

سازنده ملک

سلام. آیا سازنده میتواند در زمان تحویل کلید ملک برای تخریب در مورد تجهیزات داخل آپارتمان مانند کابینت و ... مدعی شود و خسارت دریافت کند؟

پروفایل کاربر

سيدمجيد هاشمي

بیمه بیکاری

شخصی با طرح دعوی در اداره کار مبنی بر اخراج از کار و تایید کارفرما مبنی بر عدم نیاز برای او رای بیکاری صادر و پرونده او به اداره بیمه ارجاع تا مقرری بیکاری صادر گردد.حال کارفرما بعد از گذشت 2 ماه کارگر را دعوت بکار کرده و کارگر از ادامه همکاری امتناع نموده .آیا کارفرما میتواندبه اداره کار یا بیمه مراجعه و مقرری بیکاری کارگر را قطع کند.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد