
حسین حقیقی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (2)

مهرنوش فتاحی
در خصوص پاسخ به سوال فوق و اینکه قراردادهای مشاوره مشمول بیمه می شوند یا خیر باید گفت که تشخیصش با تامین اجتماعی و نوع قرارداد می باشد.
با توجه به قوانین موجود فعلی اگر قرارداد با شخص حقیقی باشد و کار منحصرا توسط شخص حقیقی انجام بشود و فقط مشاوره باشد و ارائه خدماتی نداشته باشد، لازم نیست لیست بیمه ای ارائه بده و مفاصا حساب بیمه ای هم احتیاج ندارد.
اگر کارکرد بعنوان مشاور بیش از 15 روز در ماه باشد، باید به عنوان کارمند شرکت برای مشاور نیز بیمه رد بشود که در این صورت نیز احتیاجی به مفاصا حساب بیمه نیست. بازنشستگان دستگاههای اجرایی و صندوق های کشوری و لشکری مشمول حق بیمه نمیباشند و چنانچه حسابرس در دفاتر قانونی مبلغ پرداختی قرارداد مشاورهای را مشاهده نماید، جهت اثبات این امر باید قرارداد و حکم بازنشستگی را جهت عدم شمول بیمه ارائه بشود.
در صورتی که بازنشسته ای قرارداد مشاوره منعقد نموده باشد و از کارکنان تامین اجتماعی باشد مشمول ماده 38 قانون تامین اجتماعی و پرداخت حق بیمه بوده و باید قرارداد جهت اخذ مفاصا حساب به شعب سازمان ارسال گردد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

بدون نام
حداکثر ساعت مجاز قرارداد مشاوره
بازنشسته تامین اجتماعی هستم الان میخوام در یک شرکت خصوصی به عنوان مشاور فعالیت کنم حداکثر ساعات مجاز جهت تنظیم قرارداد چند ساعت باید باشد باتشکر

ایلیا افشار
انعقاد قرارداد مشاوره با اشخاص حقیقی
با سلام آیا در شرکت های آب و فاضلاب امکان انعقاد قرارداد نظارت مقیم کارگاهی در قالب قرارداد مشاوره با شخص حقیقی بدون رعایت مفاد شرایط عمومی قراردادهای همسان خدمات مشاور موضوع بخشنامه 476645 می باشد؟

شهرام احمدی
اشتغال بازنشسته تامین اجتماعی
با سلام و پوزش، من در سال 1398 و پس از سی وسه سال کار با سن 57سال بازنشسته شده ام.در حال حاضر با توجه به تخصص و تجربه با شرکتها بعنوان مشاور همکاری می کنم و با توجه به بورسی بودن یکی از شرکتها تقاضای انعقاد قرارداد مشاوره دارند .آیا انعقاد این قرارداد اگر بصورت ساعتی باشد موجب قطع مستمری خواهد شد؟و آیا در انعقاد این قرارداد رعایت یک سوم حقوق الزامی است؟توافق با شرکت رقم 12میلیون تومان خالص می باشد .ممنون