
قیس فضلی پاسندی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

حسین برهانی
مطالبه وجه چک از جاعل ضمانت
با سلام و احترام
فردی پشت یک چک را بعنوان ضامن دو مهر از شرکتی را زده است.
مهرها جعلی بودند و آن فرد نیز در شرکت سمتی ندارد. با شکایت دارنده چک، جعل مهر توسط آن فرد در بازپرسی اثبات شده و کیفرخواست صادر شد.
آیا دارنده در دادگاه کیفری جعل میتواند از جاعل (کسی که با ادعای ضمانت مهر جعلی زده) برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی بدهد؟

بهنام ولی زاده
قرارداد بازاریابی با پرداختی ثابت همراه پورسانت
من با یک نفر قرارداد بازاریابی جهت گرفتن آگهی برای یک نشریه می خواهم ببندم شروط زیر را با هم توافق کردیم
۱- ماهانه یک مبلغ ثابتی پرداخت کنم
۲- به میزان ۵ درصد از هر آگهی به عنوان پورسانت پرداخت کنم
۳- اگر تعداد آگهی ها بیش از سقفی که برای هزینه های سربه سر مشخص شده باشد برای درامد و سود مازاد مقداری را به عنوان بونس به هر میزان که خودم تشخیص دادم به ایشان پرداخت کنم.
حالا سوالم اینه
۱- ایشان نیازی به بودن تو لیست ندارنُ و قرار نیست تو لیست بیمه من باشند در صورتی که تو لیست بیمه نباشن با توجه به پرداختی ثابت مشکل قانون ندارره؟
۲- حال اگر در لیست بیمه آورده شود می شود در قرارداد کاری که باهاشون بسته میشه پورسانت داد؟

عرفان اصغری
مالیات برای کسب و کار واسط
با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما