پروفایل کاربر

جلال دهقانی

1 سال پیش

مزایده ملک ورثه ایی

با سلام
پدرم پارسال فوت شده و همسر دوم پدرم تو چهار سال آخر عمر پدرم که الزایمر گرفته بود سوءاستفاده های زیادی ازش کرده بود بعد از صدور حکم حجر پدرم به ما اعلام کرد که فقط در صورتی باما در سر تقسیم ترکه همکاری میکنه که ما پیگیر کارایی که کرده نباشیم که ما قبول نکردیم
تو جلسه تقسیم ماترک به قاضی اعلام کرد که من با اینا سازش ندارم قاضیم حکمبه مزایده ملک ورثه ایی داد
چجوری میتونیم از مزایده رفتن ملک جلوگیری کنیم چون اون خونه کلی خاطره برامون داره از طرفی از نظر مالی اقدرت شرکت تو مزایده رو نداریم
ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مسعود صالحی

5 ماه پیش

نصب پکیج

سلام روزتون به خیر
بنده مالک یک واحد از مجتمع 7واحدی قدیمی هستم، از دوماه گذشته لوله شوفاژ در قسمت جنوبی بعلت فرسودگی، دچار نشتی شدید شده، بعد از تشکیل مجمع مقررگردید به منظور پیشگیری از احتمال خرابی ونشتی بطور کلی لوله های سمت جنوبی وشمالی همزمان تعویض گردد.
اینک یکی از واحدهای جنوبی اعلام کرده نگهداری موتورخانه شوفاژ وتعمیرات صرفه اقتصادی ندارد وبایدجمع آوری شود،وهمه پکیج نصب کنند، لذا درتامین هزینه تعویض لوله های شوفاژ مشارکت نمی نماید، و درحال نصب پکیج برای واحد خودشان میباشد.
لطفا بفرمایید:
1-آیا ایشان با نصب پکیج، درقبال پرداخت هزینه فعلی تعویض لوله ها وهمچنین مخارج بعدی موتورخانه مسئولیتی نخواهد داشت؟
2-آیا اصولا برای جمع آوری موتورخانه، همه باید توافق کنند؟ یا رای اکثریت قابل اجراست؟
بااحترام وتشکر از وکلای گرامی

پروفایل کاربر

وحید دوستی

1 ماه پیش

تصادف

با سلام چند روز پیش تو چهاراه وقتی که چراغ سبز شد شروع به حرکت کردم و یه موتور سوار چراغ قرمز رو رد کرد و با ماشین من که یه وانت پیکان هستش برخورد کرد و متاسفانه پاش شکسته الان ماشین من و موتور سوار به پارکینگ منتقل شده چجوری با اینکه مقصر نیستم و ماشین وسیله امرار معاش منه رو آزاد کنم

پروفایل کاربر

حامی شهری

3 ماه پیش

ابطال سند در فروش مال غیر

با سلام بنده یک آپارتمان ۵۴ متری پارسال خریداری کردم (که ۷ سال ساخت است). ۱ ماه بعد از ثبت رسمی سند بنام اینجانب و ساکن شدن در منزل، متوجه شدم که املاکی محل، این واحد را ۳.۵ سال پیش طی یک مبایعه نامه، از سازنده قولنامه کرده بوده و ۱۰ میلون تومان (که ۲ درصد از ارزش روز ملک بود را فی المجلس نقد داده ولی بعد از آن به علت فروش واحد به شخص ثالث، موضوع فروش به املاک محل دیگر پیش نرفته و باقی مبالغ هم طبعا توسط املاکی به سازنده پرداخت نشده).
نکته اینجاست که این واحد، از آن زمان ۳ دست چرخیده است و املاکی اخیرا پس از اینکه خانه بنام من شده است اقدام به شکایت کرده (آن هم فقط و فقط با پرداخت ۱۰ میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت که ۳.۵ سال پیش داده بود).
شکایت در دادگاه کیفری به دلیل عدم حضور سازنده، به ضرر سازنده شده و حکم به ۳ سال حبس تعزیری، ۲ سال ممنوعیت در سکونت در تهران و رد مال (آپارتمان ۵۴ متری) برای سازنده صادر شده است.
حال از روی نتیجه این دادگاه کیفری، شاکی (املاکی) دادخواست حقوقی پر کرده و خواهان ابطال سند رسمی، ممنوعیت نقل و انتقال ملک و الزام تنظیم سند بنام خودش شده است.
لطفا بفرمایید آیا رد مال که در حکم کیفری آمده می تواند منتج به ابطال سند رسمی (آن هم پس از چند دست چرخیدن) شود؟
چون بنده از این موضوع بی اطلاع بودم و ۳.۵ سال از موضوع مبایعه نامه ای که فقط و فقط ۱۰ میلیون تومان (۲ درصد از ارزش روز خانه داده شده) گذشته و خانه تا بحال ۳ مالک با اسناد رسمی داشته است که آخرین مالک آن من هستم.
آیا موضوع شکایت املاکی شامل قانون مرور زمان نمیشود؟
به دلیل عدم دسترسی به سازنده، مطمئن نیستم که آیا همان ۱۰ میلیون تومان، در طی این ۳.۵ سال گذشته به املاکی بازگردانده شده یا خیر.
ولی در مبایعه نامه بین سازنده و املاکی، کلیه خیارات از جمله غیار غبن به استثنای خیار تدلیس اسقاط شده است.
لطفا توجه فرمایید که سازنده پس از ساخت، سندی بنام خود نداشته (ولی طبق توافق با صاحب زمین به عنوان مزد ساخت، این واحد را برای خود برداشته) که پس از انجام پایان کار و ...، سند واحدها (احتمالا با توافق سازنده و صاحب زمین که فامیل هم بودند) به نام صاحب زمین تنظیم شده بوده و در مدارک موجود، واحد از نام صاحب زمین به اولین خریدار منتقل شده بود (...