
کامران اصفهانی
توقیف کالای فروشنده در انبار - دیجی کالا
باسلام و احترام
آیا بر اساس متن قرارداد و مواد آن ، به دلیل طولانی شدن ماندگاری کالا در انبار ، شرکت فروش اینترنتی مانند دیجی کالا می تواند کالایی را توقیف نماید؟
توضیح تکمیلی : به عنوان فروشنده با دیجی کالا اقدام به همکاری داشته ام اما دو کالا به دلیل ماندگاری چندماهه در انبار، توسط این شرکت توقیف شده و بازگردانده نمی شود.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

حسین قاسمی
تبانی مشاور املاک و مالک
سلام من و شریک ام از طریق یکی از بنگاه متوجه شدیم که یه نفر میخواد زمینش بده مشارکت و بعد از عقد قرار داد مشکلاتی پیش اومد که قرار داد مشارکت توسط همون مشاور املاک با استفاده از شرط داوری فسخ شده و خسارت های که به نفع مالک زده شده کاملا جانبدارانه بوده و دلایل تبانی مالک و مشاور املاک مشهود است ولیکن میگن گه نمیتونیم اعتراض کنیم برا اینکه تو جلسه داوری شرکت نکردیم وعلت شرکت نکردن این بوده که اصلا مشاور املاک بعنوان داور قبول نداریم ممنون میشم راهنمایی ام کنید

امیر خلقی
قرارداد کار
سلام من ۴ ماهه با یه نفر قرار داد بستم و باهم شروع به کار کردیم ولی بد اخلاق و بد دهنه و نمیتونم باهاش کار کنم در قرار داد نوشته شده به هیچ دلیلی نمیشه فسخ کرد چند بار هم در راجب کار باهم در گیر شدیم خواستم ببینم راهی هست که بشه قرار داد رو فسخ کرد؟

امیر طباطبائی
شراکت در اصل سرمایه
آیا در قرارداد مشارکتی که یک طرف سرمایهگذار هست و طرف دیگر تخصص و نیروی کار دارد می توان شرطی گذاشت که اصل سرمایه هنگام فسخ یا اتمام زمان قرارداد متعلق به همان طرف اول باشد؟ البته هزینه ها و سود طبق درصدی که تعیین شده تقسیم شود.
یا به عبارت دیگر برای این نوع شراکت قراردادی خاص وجود دارد؟
سپاس