
لیندا جوکار
پرونده حقوقی به کیفری
سلام من یه مقدار جنس سوپر مارکت به یک نفر دادم قرار شد تا جنسها بردم حساب کنه خلاصه تا ۶ ماه منو امروز فردا کرد این اقا فامیلش به من دروغ گفت تمام حرفها دروغ بود شکایت کردم که کلاهبرداری بوده دادگاه پرونده رو حقوقی کرد من باید چیکار کنم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

عسل بدیعان
فحاشی همسایع
سلام،روز بخیر،در آپارتمان پنج واحدی زندگی میکنم یکی از همسایه ها به دلیل خصومت شخصی اقدام به خط انداختن ماشینم که در پارکینگ پارک بود کرد،تصمیم به نصب دوربین در پارکینگ با هزینه شخصی داشتم با رضایت اکثریت ساکنین دوربین را به هزینه خودم نصب کردم,که همان شخص در صورتی که همسرش رضایت داده بود بعد از نصب دوربین شروع به داد و بیداد و فحاشی کرد به در منزل ما لگد و مشت میزد که من هم فیلم دارم و هم صدا و درصورتی که ما با صد و ده تماس گرفتیم اما پدر بنده بخاطر همسر این خانم شکایت نکرده ولی این خانم از پدرم شکایت کرده،میخواستم بدونم میتونیم ما محکومش کنیم؟
بعد برای رضایت به رضایت مالکین یا مستاجرین نیاز داریم؟
و. ما میتونیم بابت فحاشی ازش شکایت کنیم؟

هادی ابراهیم زاده
خرید یا اجاره دفتر خدمات الکترونیک قضایی.پلیس +۱۰ یا سردفتری
آیا خرید یا اجاره مجوز دفتر خدمات الکترونیک قضایی .دفتر اسناد رسمی.پلیس +۱۰....امکان پذیر هست یا نه ...در صورت مثبت بودن شرایطش را بفرمایید...و کجا باید اقدام گردد.

علی نادری
شکایت بازداشتی ملک
پدر و مادرم ملکی داشتن که فروختن و الان برای کارهای انتقال سند که مراجعه کردن به اداره ی ثبت گفتن بهشون که روی سند ملک شکایت بازداشتی هست که دو نفر سال ۸۸ شکایت کردن و پیگیری هم نکردن.کلا ما اطلاعی از این شکایت نداشتیم. الان سند توقیف شده. ادرس و مشخصات ملکی هم که شکایت شده کلا فرق داره با ادرس منزل پدر و مادرم و فقط پلاک ثبتی یکیه. امکان داره اشتباه شده باشه؟ و اینکه وقتی مراجعه کردن به دیوان عدالت اداری گفتن که دادخواست تنظیم کنید و بعد از ده روز جواب دادخواستتون میاد. متاسفانه نزدیک به پایانه ساله و باید ملک رو تخلیه کنن و کلی هم پول باید پرداخت کنن برای ملک جدید.میخواستمبدونمچقدر طول میکشه رسیدگی بشه به پروندشون داخل دیوان و اینکه ایا امکان داره اشتباه شده باشه ؟کلا این پروسه چقدر طول میکشه رسیدگی بهش ؟ شرایط رو برای ما پیچیده کرده .