مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیرعلی اژدر

2 سال پیش

حقوق جزا

-۲- آقای عرب زاده که ساکن یکی از شهرهای مرزی خوزستان میباشد برای کمک به داعش در قلمرو ایران اطلاعاتی را

جمع آوری می کند که به نیروهای تروریستی داعش بدهد ولی قبل خروج از کشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر میشود آقای

عرب زاده مرتکب چه جرمی شده است؟ مستند به قانون استدلال فرمایید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی خداشناس

6 ماه پیش

خرید خانه

درود . اگر فردی خانه ای را بخرد و سند را هم به نام خود منتقل نماید بعدا مشخص شود که فروشنده خانه را قبلا با قولنامه عادی به فرد دیگری فروخته موضوع چطور می شود

پروفایل کاربر

سلیم صفری

7 ماه پیش

مسدودی ودیعه توسط دادگستری

با سلام
صاحب خانه بنده ۱۰۰ ملیون از ودیعه بنده رو پرداخت نمیکرد و بعد رفتن به شورای حل اختلاف ایشان پول رو به حساب دادگستری واریز کرد. وقتی رفتم پول رو دریافت کنم گفتن ایشون مطالبه خسارت کرده و پول مسدود. الان حدود ۵ ماه که پرونده در جریان و چند روز پیش تازه به دادگاه صلح ارجا شده و دادگاه صلح هم برای ۲ ماه دی،ه وقت صادر کرده و پول بنده هنوز مسدود. میخواستم بدونم راهی هست که بنده بتونم پولم رو بگیرم یا باید ۲ ماه دیگه هم صبر کنم و اینکه در انتها امکانش هست از صاحب خانه بابت مسدود شدن پولم برای این مدت شکایت کنم؟

پروفایل کاربر

مجید محمدی

9 ماه پیش

مرور زمان در دعاوی کیفری

برای ضرب و شتم عمد باوجود گواهیدپزشکی قانونی و فیلم دوربین مدار بسته آیا میتوان بعد از گذشت ۲ سال شکایت کیفری کرد،و آیا سامل مرور زمان نمیشود؟