مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد میرشکار

معافیت مالیاتی و تسهیلات دولتی شرکت ها

درود وقت بخیر
بنده قصد دارم دو راهکار( شرکت ، کسب و کار یا هر عنوانی که شما پیشنهاد بدید) راه اندازی کنم به دو هدف جدا

۱. هدف از راه اندازی راهکار اول گرفتن بالاترین میزان وام با بالاترین مدت زمان تنفس.

۲.هدف از راه اندازی راهکار دوم معافیت مالیاتی هرچه طولانی مدت تر هست.

اطلاعی ندارم اما اگر کمک کننده هست من ساکت منطقه ویژه اقتصادی اروند هستم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا موحد

تمدیدشفاهی اجاره نامه

سلام.یک دستگاه تریلی به مدت یک سال ماهیانه ۱۵۰ میلیون تومن اجاره کردم وجهت تضمین منزلم رادر وثیقه قراردادم( قولنامه )بعدازپایان مدت یک سال چون ازهم رضایت داشتیم مالک شفاها گفت فعلا ادامه بده ومن هم پذیرفتم.تا۵ ماه اجاره سرموعدپرداخت میشد.بعلت بیماری ۴ماه نتونستم کارکنم وتوان پرداخت اجاره هم نداشتم وماشین روازمن گرفت. تقریبا۶۰۰م اجاره و۳۰۰م هم هزینه تریلی که به عهده بنده بود بدهکارشدم.الان دادخواست توقیف منزل روداده تحت عنوان رهن طبق آن قرارداداولیه.باتوجه به اینکه تمدیداجاره شفاهی بوده .۱-آیا بااین نوع تمدیدمفاداون قراردادمکتوب به قوت خودباقی ست؟درواقع موقع تمدیدهیچ صحبتی ازوثیقه ویا مدت معین برای اجاره جدیدنشد.
۲- آیا این تمدیدکه مدت تعیین نشده صحیح است؟

پروفایل کاربر

حمید اعرابی

شکایت از شهرداری

با سلام و احترام
شهرداری جهت اجرای پروژه رو گذر حدودا پنج ماه است ورودی خیابان ما را مسدود نموده و عملا کسب و کار کسبه و اصناف تعطیل شده،
پروژه قرار بوده سه ماهه انجام شود ولی ظاهرا بدلیل عدم پرداخت مطالبات پیمانکار توسط شهرداری متوقف و فعلا کار تعطیل شده است،
لطفا راهنمایی بفرمائید آیا ماده قانونی هست که طبق آن درخواست بازگشایی خیابان یا تسریع در پروژه را اعلام کنیم؟
یا اینکه طبق کدام ماده قانونی میتوانیم از شهرداری شکایت و درخواست خسارت کنیم ؟
با تشکر فراوان

پروفایل کاربر

سید منصور

شرکت با مسئولیت محدود و تخلف مدیران آن

با سلام و احترام و تشکر از مشاوره های ارزنده شما

فردی در مشاوره با برخی وکلا پرسشی مطرح کرده بودند که: یک شرکت حمل و نقل با مسئولیت محدود با سرمایه یک میلیون تومان، به من حدود یک میلیارد ضرر زده. با توجه به اینکه در قانون اومده که میزان مسئولیت شرکای شرکت های با مسئولیت محدود، محدود به میزان سرمایه آنهاست، آیا اگر شکایت کنم می توانم یک میلیارد رو بگیرم یا میگن نه، فقط به اندازه سرمایه ثبتی شرکتشون یعنی یک میلیون میتونم ازشون بگیرم؟

در پاسخ، یکی از وکلای محترم فرموده بودند:
طبق قانون تجارت، مسئولیت شرکای
شرکت با مسئولیت محدود به میزان سرمایه‌شان است؛ اما این محدودیت در مقابل خسارت‌های ناشی از تقصیر یا سوءنیت مدیران شرکت (مانند تقلب یا عملکرد نادرست) اعمال نمی‌شود. بنابراین در صورتی که بتوانید با مدارک و شواهد ثابت کنید که خسارت یک میلیارد تومانی به دلیل تخلف یا تقصیر مدیران به وجود آمده است، می‌توانید علاوه بر شکایت علیه شرکت، علیه مدیران نیز اقدام کنید و خسارت کامل را مطالبه نمایید.
همچنین یکی دیگر از وکلای محترم فرموده بودند:
در شرکت با مسئولیت محدود، بله، در قبال دیون شرکت، شرکا فقط تا میزان سرمایه‌شان مسئولند. ولی این قاعده مربوط به بدهی‌های شرکت به طلبکاران عادی است نه خسارت ناشی از تخلف یا تقصیر. اگر بتونی اثبات کنی که شرکت یا مدیرانش با تخلف، تقلب، بی‌مبالاتی یا تقصیر (مثلاً حمل نادرست، عدم رعایت استانداردها، سوءنیت، یا تقلب) باعث خسارت به تو شدن، اون‌وقت موضوع فقط "طلبکاری عادی" نیست، بلکه می‌تونی: 1. علیه خود شرکت شکایت کنی و درخواست خسارت بدی؛ 2. و در صورت احراز تقصیر شخص مدیر یا نماینده‌ شرکت، علیه اون افراد هم شخصاً اقامه دعوا کنی.

سؤال:
در صورتی که تخلف، تقلب و تقصیر مدیران شرکت با مسئولیت محدود اثبات شود، به استناد کدام ماده یا مواد قانونی می توان کل خسارات را اضافه بر سرمایه شرکت از مدیران متخلف دریافت نمود؟ و آیا در این زمینه آرای وحدت رویه ای از دیوان عالی کشور وجود دارد؟

با تشکر فراوان