مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محسن نصیری

تحویل شرکتی آپارتمان

سلام در مشارکت در ساخت آیا می شود توافق کنیم که تحول خانه تا مرحله نازک کاری باشد یعنی سفید کاری و مابقی کارها مثل کابینت و شیرآلات و نصب پکیج را انجام ندهیم یعنی تحویل شرکتی آیا در عرف همین اصلاح درسته

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

منیژه افشار

حدود اختیارات قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث

با سلام

در سال 98 قرارداد پیش خرید ملک با شرکتی منعقد نمودیم که ثبت نشده و شرکا در قالب مشارکت مدنی در پروژه مشارکت داشته اند.

سازنده یا همان قرارداد مشارکت مدنی ساخت به تعهدات خود در مقابل خریداران یعنی تحویل ملک عمل ننموده و خریداران قصد شکایت دارند. 

سوال بنده این است که آیا امکان شکایت کیفری با توجه به عدم ثبت شرکت توسط خریدارانی که ملک را پیش خرید کرده اند وجود دارد و اینکه کلا مسیولیت قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث و حدود اختیاراتشان در قانون چه میزان است؟

ممنون

پروفایل کاربر

حسین حقیقی

فورس ماژور

درورد بند فورس ماژور در قرارداد یعنی چه؟

پروفایل کاربر

حسین برهانی

مطالبه وجه چک از جاعل ضمانت

با سلام و احترام
فردی پشت یک چک را بعنوان ضامن دو مهر از شرکتی را زده است.
مهرها جعلی بودند و آن فرد نیز در شرکت سمتی ندارد. با شکایت دارنده چک، جعل مهر توسط آن فرد در بازپرسی اثبات شده و کیفرخواست صادر شد.
آیا دارنده در دادگاه کیفری جعل میتواند از جاعل (کسی که با ادعای ضمانت مهر جعلی زده) برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی بدهد؟