hamed k
جعل امضای بازرس توسط مدیرعامل
مدیرعامل امضای بازرسین رو جعل کرده و در اداره ثبت شرکت ها اونها رو به عنوان بازرس معرفی کرده
در صورت عدم شکایت اون افراد ، آیا دیگر اعضای هیات مدیره میتونن از مدیرعامل شکایت کنن؟
و آیا مدیرعامل صلاحیت لازم رو داره و میشه براشون عدم صلاحیت مدیرعاملی رو گرفت که دیگه منصبی نداشته باشه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
میلاد نیک روان
گواهی بانکی ثبت شرکت
با سلام من شرکت در شرف ثبت دارم بعد از تعیین نام آیا گواهی بانکی نیازه و چطور بگیرمش ممنون میشم راهنماییم کنید
حسین حقیقی
خروج از لیست صاحبان امضا
سلام.
من مدت کوتاهی در سال 95 عضو هیئت مدیره یک شرکت دارویی بودم ولی علیرغم تغییر ترکیب اعضا در همان سال و ثبت در روزنامه رسمی، آنها هنوز اسم من را از لیست صاحبان امضای خود خارج نکرده اند.
اخیرا هم آن شرکت چند چک بلامحل داشته است که وقتی از بانک رفاه (شعبه مرکزی قزوین) پرسیدم اعلام کردند که نام من کماکان در لیست صاحبین امضا قرار دارد.
هیچ دسترسی هم به بازرس قانونی آن شرکت ندارم.
آیا راهی است که خودم راسا یه استناد به رزنامه رسمی اقدام به برداشتن نام خود از بانک رفاه کنم؟
مارال عباسی
حقوقی
همسرم ی شرکت ثبت کرده و برادرش را میخاد عضو هیئت مدیره کنه.برادرش مبلغی بابت شراکت پرداخت نکرده ولی تو کارها مشارکت داره..آیا برادرش از مزایای شرکت منفعت میبره؟ی ماشین و دفتر هم همسرم میخاد جزو اموال شرکت کنه،آیا برادرش از اموال شرکت هم سهم میبره؟