وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

علی خوشدل

1 سال پیش

قانون منع فروش کراوات

سلام و احترام، وقت بخیر
ایا قانونی در رابطه با منع نمایش، فروش و پوشیدن کراوات وجود دارد؟
نیروی انتظامی و اماکن با مراجعه حضوری به فروشگاه های پوشاک مردانه، به دلیل استفاده از کراوات در ویترین و فروش آن با استناد به (عدم رعایت قوانین و مقررات) اخطار داده و اعلام کرده ظرف ۱۰ روز باید به دایره کنترل و نظارت مراجعه کنیم. همچنین و در صورت عدم مراجعه تا زمان اعلام شده، فروشگاه پلمپ خواهد شد.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد چاوشی

3 ماه پیش

حساب مسدود شده و رفع ان

با سلام خدمت تیم وکلای عزیز بنده جریمه ای داشتم و از سمت دادسرا حسابامو از اداره ثبت اسناد بانک ملی مسدود کرد طی گذشت زمان برای پرداخت و احرای حکم حاضر شدم بعد از پرداخت و اجرای حکم و مختومه شدن نامه زدن برای باز شدن حساب اکنون ۵ روز گذشته هنوز باز نشده میرم شعبه اجرا میگن ما نامه زدیم میرم بانک میگ مربوط ب ثبت و دادسراس چقدر طول میکشه مگ باز بشه با چهار پا یا قاتر ک بهتره بفرستن زودتر میرسه و باز میشه

پروفایل کاربر

امید شیرمحمدی

10 ماه پیش

وکالت

با احترام خدمت دوستان محترم سوال بنده از حضور حضرات این هست که بنده در مشاغل نظامی در حال خدمت هستم میخواستم بدونم با توجه مستفاد بند ۲ ماده ۱۰ لایحه استقلال کانون وکلا که اشعار می دارد " کارمندان دولتی اگر در شغل خود فعالیت داشته باشند، تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند وکیل شوند. به عبارت دیگر یک فرد نمی‌تواند بصورت همزمان در حوزه‌ی وکالت و شغل‌های اجرایی، قضایی، مدیریتی و کارشناسی موسسات و سازمان‌های دولتی و نهادهای عمومی فعالیت داشته باشد" ایا منظور قبولی شخص در مرکز وکلای قوه قضاییه می باشد که شخص با توجه به دوشغله شدن و این که چون کارمند رسمی قوه قضاییه می شود این امکان را ندارد سوال اصلی بنده ابن هست که ایا قبولی شخص در کانون کلای مرکز نیز همین شرایط رو دارد یا خیر چون کانون وکلای مرکز وابستگی سازمانی به قوه ندارد خواهشن حضرات عزیز لطف بفرمایند توضیح کامل مبذول نمایند.

پروفایل کاربر

سیدعلی عباس محدث

2 سال پیش

عدم برخورداری از پشت همطرازی

اردیبهش سال 1392از پست رئیس اداره نیروی انسانی بهزیتسی استان کهگیلویه وبویراحمد به پست کارشناسی تنزل پیدا کردم. طبق همین ماده 87 برنامه ششم، باید پست همطرازی را می زدند. ولی تا مرداد پست را داشتم اما در نهایت حذف شد و همکاری نکردند. حضورا مراجعه کردم و گفتند که بررسی می کنیم و اقدام می شود. چون فعالیت رسانه ای داشتم و مسئولان را نقد می کردم، در اواخر سال 92 به تخلفات سازمان معرفی شدم و در سال 93 ردی به محکومیت من به محرومیت به مدت 5 سال از پست های حساس و مدیریتی محکوم شدم. پس از دریافت این ردی به دیوان عدالت ادرای شکاست کردم که بعد از دو ماه محکومیت نقض و تبرئه شدم. کتاباً درخواست پست همطرازی کردم که گفتند از طریق کمیسیون ماده 16 اقدام کنید. به کمیسیون درخواست کردم که پش از مدتی دادخواستم رد شد، به دیوان عدالت دادخواست دادم که باز رد شد، اعتراض کردم، باز هم رد شد، مراجعه کردم و گفتم چرا شما این قوانین را نمی پذیرید؟ داخل پرونده نامه را نشانم دادند که تازه متوجه شدم بهزیستی استان، هروقت ملزم به پاسخگویی به کمیسوین ماده 16 و شعبات بدوی و تجدید نظر دیوان شده، به جای نوشتن حقیقت و ارسال رأی تبرئه دیوان عدالت، همان رأی تخلفات را ارسال می کنند. و نامه مدیرکل را نشانم دادند. وقتی تبرئه را نشان دادم، ناراحت شدند و راهنمایی کردند که اعمال ماده 79 بکنم. مجدداً اعمال ماده 79 کردم. تمام این اعتراضات با وقت رسیدگی چند ساله بود که آخرینش در سال 1400 وقت رسیدگی داشت. در سال 1400 با من تماس گرفتند و همین شرح را توضیح دادم. اون شخصی که از شعبه..... دیوان با من تماس گرفت، گفت که تضییع حق شما اثباط شده هست و ادقام می کنیم. بعد از مدتی رأیی صادر شد که در بخشی از آن، همین شرح بود و در ادامه نوشته بودند که می توانستند ادقام کنند ولی اگر اقدامی نشود، می بایست مجددا از کمیسیون ماده 16 شروع کنم. دوباره ادقام کردم ولی متأسفانه ماده 16 باز هم نظرمو رد کرد. ضمناً اگر مستندات را خواستید به هر نحوی که ممکن باشد، بفرمائید تا ارسال کنم. اگر ماده 87 این قانون صراحت دارد چرا این برخورد صورت می گیرد؟ من که محکومیتی ندارم و همون اتهام هم تبرئه شدم. دلیل این اجحاف حق چیه؟
از لطف شما سپاگزارم