ابراهیم قاسم نژاد
صندوق ساختمان
سلام. در ساختمانی که زندگی می کنیم یه مشکلی درمورد صندوق ساختمان با همسایه هاداریم. البته ما راه ورود و خروجمون از بقیه جداست و فقط تو یه سری چیزا ها باهاشون مشترک هستیم. پیشنهاد صندوق ساختمان کردن تا اگه مشکلی پیش اومد یا همین هزینه های اب و بقر پرداخت بشه. اما ما مخالفت کردیم و گفتیم هر زمان مشکلی پیش اومد که مربوط به ما هم بود خب ما پرداخت باید بکنیم و یا قبض تا الان دادیم هم ندادیم. اما در توان نییست که خب هر ماه مبلغی رو بخوایم به صندوق بدیم. گفتیم اینکار باید داوطلبانه باشه و نه اجباری. یعنی احباری زمانی هست که مشکلی پیش بیاد و یا قبضی بیاد و ما پرداخت نکنیم. می خواستم بدونم قانون نظرش چیه در این مورد.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
زهره میرزایی
ابلاغ تبادل لوایح
سلام
من مبلغی به دوستم دستی دادم و پولمو پس نمیدهد و در شورای حل اختلاف ۳ نفر شاهد بردم و یکیش همسر سابق من هستن و چون گفتن قابل قبول نیست و در شورای قبلی رای قبلی را خانم نشون داده شکایت منو رد کردن و ۲۰ روز مهلت تجدید نظر دادن و من توضیح دادم که ایشون فقط به عنوان شاهد حضور داشتن . با دونفر دیگر الان برای من تبادل لوایح ابلاغ شده باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
حمید محمدنژاد
اسناد املاک
سلام روزنامه کردن در اداره اسناد و املاک بر عهده خوده اداره است ؟چقدر زمان میبرد؟
احمد بابادی
سوال در مورد نظر تکمیلی کارشناس
سلام و درود
اگر طرفین دعوا به نظر اولیه کارشناس اعتراض نکنند و در ادامه کارشناس به دستور قاضی نظر تکمیلی بده، ولی یکی از طرفین به نظر تکمیلی اعتراض کند ، آیا کل نظریه اولیه مورد اعتراض قرار میگیرد یا فقط همان قسمت نظریه تکمیلی؟
ممکن هست قاضی به کارشناس سه نفره ارجاع بدهد با توجه به اینکه نظریه اولیه کارشناس از اعتراض مصون مانده؟
با تشکر