مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدي محمدي

2 سال پیش

استرداد اجراييه چك صيادي در اجراي احكام دادگاه بخش

سلام
اگر در خصوص چكى كه مستقيما درخواست صدور اجراييه شده و رفته دادگاه بخش و رفته اجراي احكام ، اگر خواهان يك لايحه به اجرا احكام بده و متنش اين باشه : درخواست استرداد اجراييه وا خواستارم
حالا چند سوال
١)آيا خواهان ميتونه دوباره و از اول درخواست صدور اجراييه كنه ؟ يا بايد به اجراي احكام لايحه بزنه و ادامه رسيدگي و اجرا رو بخواد

٢)در اينجا تصميم نهايي يا قراري (يا هر اطلاع رساني ديگه اي) به خواهان بابت استرداد اجراييه در سامانه ثنا ابلاغ ميشه؟ اگر ميشه موضوع تصميم چيه يا به طريق ديگه اي به خواهان ابلاغ ميشه (همچون پيامك مبني بر مختومه شدن )؟
چه از طرف اجراي احكام دادگاه بخش چه از طرف دادگاه بدوي(احتمالا اجرا احكام قراري صادر نميكنه) يا مثلا طبق دستورالعمل پرونده از أمار كسر و بايگاني بشه به ثناي طرفين ابلاغيه ميره يا كسر از آمار و بايگاني شدن رو در روند كار درج ميشه و يا به طريق ديگري همچون پيامك به طرفين ابلاغ ميشه؟
ضمنا اگر خواهان وكيل داشته باشه به خود خواهان ابلاغ يا پيامكي ميره؟؟؟
٣)اين لايحه أي كه خواهان داده گذشت محسوب ميشه يا چيز ديگه اي

٤)بعد از ارسال لايحه خواهان؛ خوانده ميتونه بموجب لايحه به اجراي احكام درخواست رفع انسداد حساب بده؟ اگر بله تعارضي با منافع خواهان داره؟
ضمنا دادگاه رسيدگي كننده دادگاه بخش بوده و سوال دوم مهمتره
ممنون و تشكر از دوستان زحمتكش حقوقي

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد رضابخش

10 ماه پیش

اتمام مهلت اجرائیه چک

باسلام،چکی داشتم که برایش اجرائیه کشیدم و مهلت ۱۰ روزه ان تمام شده است و طرف هم در سامانه ثنا ابلاغیه را نگاه نمیکند و اهمیت نمیدهد، الان من چکار کنم؟ ایا باید برای توقیف اموال به خود دادگاه برون یا به دفترخدمات قضایی بروم؟

پروفایل کاربر

احد زینالی

10 ماه پیش

مهلت شکایت از پشت امضا چک

مهلت شکایت ازپشت امضا چک که ضامن هست

پروفایل کاربر

رضا میری

3 ماه پیش

شکایت از اداره مخابرات

سلام، مخابرات منطقه، برای سرویس دهی تلفن ثابت چندین سال است که اقدام قراردادن اتاقک تقسیم (کافوی مخابراتی) روبروی مغازه تجاری در داخل پیاده راه درفاصله ی 1.5 متری ورودی و ویترین مغازه تجاری کرده است! که علاوه بر محدود کردن دید مغازه از اطراف و منع کسب و کار باعث کوچک شدن عرض پیاده رو و همچین خسارت به ارزش واحد تجاری که مجاورش قرار دارد شده و باتوجه به اینکه واحد مذکور طلا فروشی میباشد محلی برای اخفای سارقان به علت عدم دید کافی در ساعات شبانه روز میباشد !؟! آیا می‌توانم از پیمانکار و شرکت مخابرات در این خصوص شکایت قضای انجام دهم.