وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

عباس سیاوشی

1 سال پیش

نبودن قرارداد اجاره واستناد به برگ پرداخت بیمه ونامه عدم بدهی تامین احتماعی بعنوان اماره حقوقی

باسلام در صورت نبودن قرارداد اجاره آیا می توان با استناد به برگ پرداخت حق بیمه ونامه عدم بدهی از سازمان تامین اجتماعی که در آن آدرس وشماره کارگاه ونام ونام خانوادگی وشغل استفاده کننده کارگاه بهمراه زمان ودوره پرداخت حق بیمه ازمرداد76لغایت خرداد77 قید شده بعنوان سند واماره وجودرابطه استیجاری با مالک در دادگاه حقوقی استفاده وقانون حاکم بر اجاره آن را به قراردادهای سرقفلی با اجاره بعدی ربط داد با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا انگزی

10 ماه پیش

ثبتی اینجانب وحید دلیری مالک زمین تصرف شده

زمین کشاورزی دارای سند مالکیت رسمی که در تاریخ سال ۵۴ به ثبت رسیده است و اداره مسکن و شهر سازی استان کرمانشاه درسال ۸۸ به تصرف خود نمود و قبل تصرف زمین دارای کشت وکالت و درآمد خانواده آبادی بوده و هیچ گونه سند مالکیتی انتقال ندادیم و ما ۸۰۰ سهم مشاع داریم و دادگاه خیلی علنی گفته با پول ۸۰۰۰هزار سهم بریزید حساب تا به حقد برسی سوال اینجاست ایا میشود هر زارعی به صورت جداگانه برای سهم الارث خود شکایت کنیم برای حق خود بدون نیاز بقیه زارعین

پروفایل کاربر

مهدی هاشمی

6 ماه پیش

شکایت از اداره برق

با سلام و احترام.

در یک مجتمع مسکونی زندگی می کنم. یک اتاقک حاوی 3 ترانسفورماتور برق مربوط به اداره برق چسبیده به واحد من در طبقه اول وجود دارد که ظاهرا برق منطقه را تامین میکند. فاصله مجاز این اتاقک با ساخت و ساز مجتمع مسکونی رعایت نشده است و ظاهرا این اتاقک برق قبل از واحد ما ساخته شده است. با توجه به اینکه جدیدا در فاصله تقریبا 30 متری از اتاقک مزبور آتش گرفتن ناگهانی سیمها و انفجار قطعات تیرهای برق اتفاق افتاده است لذا هر لحظه امکان دارد که ترانسفورماتورهای واقع در اتاقک چسبیده به واحد ما منفجر شوند. همچنین وجود ترانسفورماتورهای مذکور برای سلامتی نیز مضر است. آیا این امکان وجود دارد که از اداره برق شکایت کنیم تا اتاقک مزبور را به جای دیگری منتقل کنند؟

پروفایل کاربر

حسام حسامي

1 سال پیش

آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟

سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.

سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده

حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم

و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.

آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟

ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.

آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.

همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.