
رضا پورستار
خرید مغازه از پدر ادعای سرقفلی
اینجانب یک باب مغازه دودهنه نانوایی با قولنامه و امضای شهود در سال 1381از پدرم خریداری نموده ام بدون تغییر پروانه کسب در ان مشغول بکار شدم در سال 1394 پدرم فوت نمودند درسال 1395 پروانه کسب مغازه را با اجاره مغازه به مادرم بنام مادرم دریافت نموده در اان مشغول بکار شدم حال وراث ادعا می کنند پدرم مالکیت مغازه را به تو فرخته است سر قفلی مغازه متعلق به وراث می باشد ا
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

م ع
وکالت به دیگری برای شرکت در دادگاه کیفری
سلام و وقت بخیر در رابطه با سرقت گوشیم که اسفند پارسال اتفاق افتاد یکبار در آگاهی و یکبار در دادسرا دزد رو شناسایی کردیم و به سوالات جواب دادیم بعد ازون ابلاغیه اومد و قرار منع تعقیب دادند و بعد از اعتراض عده ای از شاکیان و بررسی مجدد قرار جلب به دادرسی دادند و الان ابلاغیه اومده که نوعش شرکت حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین هست و در شعبه ۱۱۴۵ دادگاه کیفری ۲ مجتمع قضایی بعثت هست .سوالم اینه من روز دادگاه کار واجبی دارم و نمیتونم شرکت کنم میتونم به برادرم وکالت بدم بجای من شرکت کنه؟و چه سوالاتی ممکنه ازش بپرسن؟روند دادگاه به چه صورته؟

محمد ایرانی
آیا تفویض وکالتنامه با این شرایط قابل پیگیری است ؟
با سلام. در سال 76 یک نفر بعنوان مالک (فوت شده) برای یک قطعه زمین، یک وکالتنامه تام الاختیار به شخصی (در قید حیات) میده. اون شخص هم در همان سال بجای بدهی که به پدر بنده (فوت شده) داشته، همون زمین رو با پیوست به وکالتنامه اول، یه وکالتنامه دیگه بصورت تام الاختیار به پدر بنده میده و به تمام مفاد وکالتنامه اول در وکالتنامه دوم که بین خودش و پدر بنده هم بوده، اشاره میکنه و هر دو وکالتامه با نوع سند (نیم برگی) ثبت محضری شدن.
سوال من اینجاست، آیا این وکالتنامه دومی با گذشت این همه سال هنوز جنبه قانونی داره ؟ و آیا میشه توسط وراث در موردش پیگیری های لازم صورت بگیره یا خیر ؟؟ با تشکر.

محسن ارتجایی
نقض قرار منع تعقیب دادسرا توسط قاضی
در پرونده کیفری که اینجانب شاکی هستم دادستان قرار منع تعقیب زد اعتراض زدیم رفت دادگاه. در دادگاه قاضی قرار نقص تحقیقات زد و پرونده را به دادسرا فرستاد. در دادسرا بازپرس پس از انجام دستورات قاضی مبنی بر تحقیقات تکمیلی و انجام کارشناسی پرونده مجددا به دادگاه برگشت. سپس قاضی پس از بررسی پرونده قرار منع تعقیب را نقض نمود و جلب به دادرسی صادر کرد. پرونده جهت تفهیم اتهام به بازپرسی برگشت. سوال من این است که پس از تفهیم اتهام و اخذ آخرین دفاعیات آیا پرونده برای رسیدگی و صدور رای به همان شعبه ای که جلب به دادرسی زده بود میرود یا به شعبه ای دیگر؟