پروفایل کاربر

مریم احمدی

5 ماه پیش

امضای تفاهم نامه پس از انتقال سند به صورت محضری

با سلام و احترام، بیش از 20 سال پیش، تمامی پنج نفر عموهای من به پاس خدمات زیادی که پدر من برای خانواده اش انجام داده بود به میل خودشان -بدون اینکه پدر من درخواستی داشته باشد- خانه پدری شان را به نام پدر من کردند و "سند محضری" به نام پدر من زده شد.مبلغ کمی نیز در همین انتقال محضری به آنها پرداخت شده که یعنی پدر من ملک را از آن ها خریداری کرده است. ولی پدر من طبق صحبتی که با سه خواهرش داشت گفت که سهم آنان را در صورت فروش زمین پرداخت می نماید. پس از فوت مادربزرگم، برادران از بخشش خود پشیمان شدند و تصمیم گرفتند به شکلی آن را پس بگیرند. لذا تفاهم نامه ای مفصل با جزییات فراوان تنظیم نمودند که پدرم بایستی با آگاهی و میل برادران ملک را فروخته و سهم هر کس را به شکل قانون ارث پرداخت کند.این موضوع بدون اطلاع ما صورت گرفت و به امضای تمامی برادران و خواهران رسید. چند سال بعد پدر من در اثر اضطرار اخطارنامه بانک بابت بدهی شان، ملک را بدون اطلاع برادران فروختند و سهم سه خواهرشان را پرداخت کردند. سهم دو نفر از برادران را با توجه به احتیاج مالی آنها پرداخت نمود. اکنون یکی از همین دو برادر که سهم خود را دریافت نموده همراه برادر دیگر از پدر من شکایت کرده اند، مبنی بر اینکه خانه ارزان و بدون اطلاع آنها فروخته شده و بایستی سهم آنها پرداخت گردد.یک بار دادگاه حکم عدم استماع صادر کرده و بعد گفته بایستی مبلغی در تناسب با مبلغ فروش آن زمان و البته با جریمه ای پرداخت گردد. چون برادران مطالبه آن مبلغ را به دادگاه ندادند، آن مبلغ به آنها داده نشد. در این بین مجدد شکایتی تنظیم کرده اند که بایستی سهم آنها به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد. از وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم . باسپاس

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امید محمدی

9 ماه پیش

مشارکت در خرید سند ملکی

اگر فرزندان قصد داشته باشند برای خرید ملکی برای پدر خود هرکدام درصد متفاوتی از بهای معامله خرید ملک را بپردازند... آیا امکان ثبت قانونی سهم هر فرزند از سند ملک باتوجه به مبلغ پرداختی آنها وجود دارد؟
این ثبت قانونی باید در چه مرحله ای از خرید و انتقال سند صورت گیرد؟

پروفایل کاربر

حمید مجیدی

1 سال پیش

علت عدم توقیف حقوق باماده۳۱۶

سلام.ماده۳۱۶قانون آیین دادرسی مدنی گفته دستور موقت ممکن است دایر بر توقیف((مال))یا انجام عمل ویا منع از امری باشد،با اینکه به صراحت از توقیف مال اسم برده وحقوق بازنشستگی هم جز مال محسوب میشه، چرا نمیشه با دستور موقت حقوق بازنشستگی خوانده رو توقیف کرد؟سوالم در موردتامین خواسته نیست خیلی مچکرم.

پروفایل کاربر

محمد طاهری

3 ماه پیش

تغییر در خودرو

سلام عرض ادب ، تعویض سرسیلندر خودرو با سرسیلندر خودرو دیگری بدون تغییر در شماره موتور و بلوکه سیلندر منع قانونی دارد ؟ مثلا تعویض سرسیلندر موتور xu7 پژو که هشت سوپاپ هست با نمونه ۱۶ سوپاپ منع قانونی دارد ؟ آیا مشکلی در بیمه کردن پیش می‌آورد ؟ آیا مشکلی در تعویض پلاک به وجود می آورد ؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد