وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

میترا شاهین

1 سال پیش

پیامک

سلام 

اگر برای اثبات خیانت زوج پیامک اسکرین داشته باشیم از ایتا و در این پیامک حرفهای زشتی زده شده و قرار گذاشته باشند و همچنین زوج عکس خود را (عکس از چشم و ابرو و سر به بالا, مشخصه که عکس خودش هست )برای آن زن متاهل فرستاده باشد به عنوان مدرک برای اثبات خیانت قابل قبول دادگاه هست یا خیر؟

متشکرم 

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی علی

2 سال پیش

معامله

با سلام
بنده خودروی خودم رو بصورت چکی فروختم. مقداری از مبلغ خودرو را گرفته و مابقی را چک ثبتی صیادی گرفتم. توی قولنامه هم ذکر شده که در صورت عدم وصول هر یک از چکها معامله فسخ میگردد. سند و وکالت فروش هم به خریدار نداده ام. و فقط قولنامه کرده ایم و شرایط را در قولنامه ذکر کرده ایم. حالا سوال من اینه که چه ریسکهایی در این معامله ممکنه برای من بوجود بیاد. خب اگه چکم وصول نشه اقدام به توقیف خودرو میکنم. چطور ممکنه من فروشنده در این معامله متضرر بشم؟ بی زحمت یکی کامل توضیح بده

پروفایل کاربر

فاطمه نوربخش

5 ماه پیش

سهم ورثه

سلام وقت بخیر، پدر بنده سال ۱۳۹۹ فوت کردند و قولنامه‌ی باغ به نام پدربزرگم بوده که سال ۱۳۶۹ فوت شده. پس از فوت پدربزرگم فرزندان یک قولنامه‌ی دستی به نام مادربزرگم می‌نویسند و امضا می‌کنند، ولی پدر من امضا نکرده. هنگام فوت پدر من مادربزرگم در قید حیات بودند و ماده ۱۰۰ شهرداری برق به نام مادربزرگم بوده، و بدون اطلاع وراثه پدرم، باغ به فروش رسیده. ایا با توجه به این مدارک می‌توانیم برای بازگرداند باغ اقدامی کنیم؟

پروفایل کاربر

S Z

7 ماه پیش

شراکت

میخوام بایکی شریک کاری بشم طبق خواست خودم قرارداد مکان و جواز بنام خودمه میخوام بدونم چه چهارچوب هایی باید گذاشته بشه یا چه مسئولیت هایی برام داره