
رضا موحد
تمدیدشفاهی اجاره نامه
سلام.یک دستگاه تریلی به مدت یک سال ماهیانه ۱۵۰ میلیون تومن اجاره کردم وجهت تضمین منزلم رادر وثیقه قراردادم( قولنامه )بعدازپایان مدت یک سال چون ازهم رضایت داشتیم مالک شفاها گفت فعلا ادامه بده ومن هم پذیرفتم.تا۵ ماه اجاره سرموعدپرداخت میشد.بعلت بیماری ۴ماه نتونستم کارکنم وتوان پرداخت اجاره هم نداشتم وماشین روازمن گرفت. تقریبا۶۰۰م اجاره و۳۰۰م هم هزینه تریلی که به عهده بنده بود بدهکارشدم.الان دادخواست توقیف منزل روداده تحت عنوان رهن طبق آن قرارداداولیه.باتوجه به اینکه تمدیداجاره شفاهی بوده .۱-آیا بااین نوع تمدیدمفاداون قراردادمکتوب به قوت خودباقی ست؟درواقع موقع تمدیدهیچ صحبتی ازوثیقه ویا مدت معین برای اجاره جدیدنشد.
۲- آیا این تمدیدکه مدت تعیین نشده صحیح است؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمد محسنی
ثبت شکایت در قسمت نظرات کاربران
سلام
ما یک وب سایت داریم که در این وب سایت به معرفی برخی از برندها پرداخته ایم.
برندهایی در زمینه خدمات شستشوی فرش، باربری و...
حال در برخی موارد کاربران اقدام به ثبت نظر خود درباره یک برند خاص می کنند. این نظرات معمولا شکایت هستند و اعتراض خودشون درباره اون برند در قسمت نظرات اعلام می کنند.
برای مثال: باربر X خیلی بد هست . یک میلیون تومان به من خسارت وارد کرد و...
یا قالیشویی X فرش مارو 3 ماه پس نمیده و ما نمیتونیم پولمون پس بگیریم و...
به دلیل ساختار وب سایت ما، کاربران بدون ثبت نام می تونند نظر خودشون ثبت کنند.
حال سوال اینجاست که آیا این نوع نظر ها که کاربران در باره یک برند در وب سایت ما ثبت می کنند میتواند مشکل حقوقی برای ما ایجاد کند؟
برندها می توانند برای این نظرات از ما شکایت کنند؟

داریوش محمدی
بدهی مالیاتی شرکت سهامی خاص
خرید سهام شرکت سهامی خاص که بدهی مالیاتی دارد و ایا این بدهی بر عهده هییت مدیره جذیدهست یا قدیم ؟

علی اسماعیلی
شراکت پدر پسر
سلام من به مدت 30سال در مغازه پدرم کارکرده و با دریافت حقوق و مزایا و پرداخت بیمه(بدون 3درصد بیمه بیکاری به دلیل روابط خانوادگی) اکنون بازنشسته شده ام و در حال حاضر پدرم میخواهد مغازه را بفروشد و مبالغی را بین فرزندانش تقسیم کند. آیا بنده که 30سال کار کرده ام شریک محسوب نمی شوم؟ آیا علاوه بر مبلغ فوق و همچنین سنوات (خارج از روابط اداره کار)که میخواهد بدهد مبلغ دیگری هم به من تعلق میگیرد؟
متشکرم