وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سارا یزدی

بازی همستر

سلام وقت بخیر ، من از سوالات شرعی پرسیدم که درآمد حاصل از همستر جایز هست یا نه و بهم گفتند که نظر قانون توی این مسئله مهمه ، از نظر قانون چنین کاری خلاف هست یا باعث آسیب به اقتصاد کشور میشه ؟
میشه لطفا تبعاتش رو از نظر قانونی شرح بدید و اینکه آیا قانون مجوز میده برای این بازی یا نه ؟
ممنونم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد دوری

خیانت در امانت دلال و حق العمل کار

سلام و وقت بخیر
آقایی دلال دام بوده و مرکز خرید و فروش دام داشته ( همچون میدان دام ) و ادم خوش حساب و مورد اعتمادی هم بودند.
برای این آقا تعدادی گوساله لاغر فرستادیم که به عنوال دلال بفروشه برامون و هیچ معامله ای با ایشون نکردیم که ایشون میاد مال رو به کلی زیر قیمت بازار رد کرده و یا مفتی داده به این و اون و تلف کرده خلاصه و نه مالو برمیگردونه نه پولشو برگردونده...سوال اینجاس که کار این آقا مصداق خیانت در امانت دلال هست؟
در واقع کیفری به عنوان خیانت در امانت شکایت کنیم به نتیجه میرسه؟
چندین نفر هم شاهد داریم...
ایشون هم اصلا مدرک یا رسید واریزی جهت معامله با ما ندارن و صرفا قرار بود دلال باشن.

پروفایل کاربر

اصغر نویدمهر

قرارداد اجاره یا ........؟؟

با درود
یک ملکی را با کاربری یک کارگاه تعمیرات دستگاه های چاپ وجود داره. تصمیم بر اینه که ملک را همراه تجهیزات موجود به شخصی اجاره بدیم و آن شخص در ازای اجاره ملک . اجاره تجهیزات یک مبلغ ثابت (بابت هر دو) ماهانه پرداخت کنه .
سوال:
چه نوع قراردادی مناسب هست؟
برای تضمین تعهدات چک ثبت شده مناسبه یا سفته ؟
با سپاس