
حسیبا حبیب وند
امکان ابطال تصمیمات هیات مدیره
با توجه به اینکه در تعاونی مسکن یک اداره دولتی (که صرفا اقدام به قطعه بندی تسطیح و واگذاری و زمین ها به اعضا شده ) بدون تشکیل مجمع عمومی با تصویب هیأت مدیره اقدام به پرداخت پاداش خارج از عرف به مدیر عامل و بازرس و حسابدار شده شده است آیا این تصمیم هیات مدیره علی رغم اختیاری که در اساسنامه به ایشان داده شده قابل ابطال می باشد یا خیر؟اگر امکان ابطال تصمیمات هیات مدیره وجود دارد راهکار قانونی آن چیست؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مرتضی مهرنوش
فوت مدیر عامل
سلام .. مدیر عامل شرکت فوت شده .. ایشان 51 درصد سهام شرکت را دارند .. انحصار وراثت هم انجام شده .. برای تعیین مدیر عامل جدید که پسر ایشان هستند و سهامدار هم هستند چه اقداماتی باید انجام شود؟ اداره ثبت گواهی مالیات بر ارث میخواهد ؟

BBP Project Iran & Germany
ثبت پروژه
سلام و وقت بخیر
می خواستم در باره ی ثبت یک پروژه سئوال بپرسم...
اگر پروژه ای که با تفاهم نامه یک ارگان خارجی ( کشور آلمان ) و دو پارتنر ایرانی ( این پارتنرها سازمان دولتی و معتبر هستند ) در حال اجرا باشد آیا امکان اینکه این پروژه ثبت رسمی بشه و تیم پروژه شرایط بیمه شدن را داشته باشند ؟ و اگر بله چه مواردی برای ارائه الزامیست ؟