پروفایل کاربر

امیر حیدری

مشارکت در ساخت

پدرم سال ۹۲ یک زمین داشت به ارزش روز ۴۰۰ میلیون تومان و با یکی از دوستانش تصمیم گرفتند یک آپارتمان به صورت طرح شراکتی بسازند. قراردادی نوشتند در سال ۹۲ مبنی بر اینکه هر کدام یک آورده ی برابر داشته باشند تا هرکدام سه دنگ از ملک را صاحب شوند.
پدرم زمین خود را به عنوان آورده قرار دادند به ارزش آن زمان که ۴۰۰ میلیون تومان بود و شریک هم در قرارداد موظف شدند که چهارصد میلیون تومان پول نقد جهت کسب جواز و اجرای پروژه بپردازند.لازم به ذکر است که بنا در آن سال با آن مبلغ کامل میشد.
اما شریک به تعهد خود در قرارداد اول عمل نکرد و مبلغ بسیار اندکی را پرداخت.
به همین جهت پدرم برای اینکه ایشان را ترغیب به پرداخت وجه کنند در سال ۹۳ قرارداد دومی متمم قرارداذ اول نوشتند که طبق آن موظف شدند اگر شریک پول را بپردازند و ساختمان را تمام کنند یک واحد از واحد های خود را به ایشان اضافه بدهند.اما مجددا پول آنچنانی توسط شریک به پروژه تزریق نشد.
پدرم هفت ماه پیش فوت کردند اما همچنان بعد از گذشت ده سال فقط پنجاه درصد آن پروژه انجام شده و ارزش روز زمین ما ۳۶ میلیارد تومان شده است. طبق محاسباتی که انجام شد شریک در طی این ده سال فقط چهارمیلیارد تومان پرداخت کرده است یعنی تقریبا کمتر از یک ششم وجهی که باید میپرداخته است.
در حال حاضر شش دانگ زمین و شش دانگ جواز ساخت به نام پدرم است.
طبق نظر کارشناسی که سر پروژه آوردیم کل بنا در همین حالت و زمین و جواز مجموعا ۸۵ میلیارد تومان ارزش دارند.
حالا ما وراث پدرم می‌خواهیم سهم خودمان را به شخص دیگری بفروشیم که بیابند و با آن شریک شراکت را ادامه دهند.
من میخواستم بدانم طبق چیزی که بیان کردم چقدر از آن ۸۵ میلیارد تومان سهم پدر بنده می‌شده که ما وراث به خریدار بگوییم این مقدار از ساختمان سهم ما است؟
با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

یعقوب رضایی

چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه وجه از خریدا

با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، البته در شهرستان ما روابط بین موجر و مستأجر اجرایی نیست، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، حق مالکیت و رضایت مالک بر عهده من است، خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت حق مالکیت نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟ اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه وجه کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب

پروفایل کاربر

علی جلائی

فاقد وصف جزائی

من دستبند حمل میکردم که با یکی درگیر شدم بعد رفتن به کلانتری دستبند ر و تحویل دادم بعد رفتیم قاضی کشیک شاکی رضایت داد منم مدارک ضابط قضائی بسیج ارائه دادم ولی ولی مجوز حمل نداشتم . قاضی بی قید و شرط آزاد کرد . الان دارم پرونده رو تو عدل ایران نگاه میکنم نوشته ضرب و جرح و توهین بعد یه سطر پایین تر نوشته
فاقد وصف جزائی
این یعنی چی ؟

پروفایل کاربر

بهنام ولی  زاده

قرارداد بازاریابی با پرداختی ثابت همراه پورسانت

من با یک نفر قرارداد بازاریابی جهت گرفتن آگهی برای یک نشریه می خواهم ببندم شروط زیر را با هم توافق کردیم
۱- ماهانه یک مبلغ ثابتی پرداخت کنم
۲- به میزان ۵ درصد از هر آگهی به عنوان پورسانت پرداخت کنم
۳- اگر تعداد آگهی ها بیش از سقفی که برای هزینه های سربه سر مشخص شده باشد برای درامد و سود مازاد مقداری را به عنوان بونس به هر میزان که خودم تشخیص دادم به ایشان پرداخت کنم.

حالا سوالم اینه
۱- ایشان نیازی به بودن تو لیست ندارنُ و قرار نیست تو لیست بیمه من باشند در صورتی که تو لیست بیمه نباشن با توجه به پرداختی ثابت مشکل قانون ندارره؟

۲- حال اگر در لیست بیمه آورده شود می شود در قرارداد کاری که باهاشون بسته میشه پورسانت داد؟