سعید رحمانی
مالکیت فکری آثار هنری
سلام خسته نباشید
1-دخل و تصرف در آثار هنری ثبت نشده از نظر حقوقی جگونه است
۲-اگر این اثری که تولید شده از این طریق به یکی دیگر فروخته شود و خریدار بعدا متوجه این مسئله بشود از نظر حقوقی کاری میتواند بکند؟
البته کار تولید شده کپی صد درصد نیست ولی از کار کس دیگر به شکل اقتباس و در جاهایی از کارهم کپی یک کار جدید ساخته میشود ولی اگر کسی اثر اول که از آن استفاده شده را ببیند متوجه این امر و استفاده میشود.
باتوجه به اینکه اینگونه دخل و تصرف ها در آثار هنری بدون ثبت میباشد.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
علی نجفی
سوال درمورد کپی رایت (اسکرین شات)
اگر از صفحه ی تقویم بادصبا یا از صفحه ی جستجوی آگهی های دیوار اسکرین شات بگیرم، آیا باتوجه به اینکه این نرم افزارها، طراحی های داخلی و منحصر به فردی دارند، اگر من این اسکرین شات ها را در کانالم یا سایتم قرار دهند آیا قانون کپی رایت را نقض کرده ام؟
من از صفحه ی تقویم بادصبا اسکرین شات میگیرم تا بتوانم روزهای تعطیلی و ماه ها را به اعضای سایتم یا کانالم نشان دهم و همچنین از صفحه ی آگهی های استخدامی در دیوار اسکرین شات میگیرم تا مقدار دستمزد کارهای مختلف را به اعضای سایتم یا کانالم نشان دهم و آنهارا مطلع کنم.
جواب سوال بالار ا بدهید و سپس در کل بگویید که انتشار اسکرین شات صفحه ی موبایل در چه صورتی خلاف قانون کپی رایت نیست و در چه صورتی خلاف قانون کپی رایت است؟
اکبر احمدی
معامله ملکی
آیا کسی که در معامله فضولی سند گرفته باشد میتوان آن سند را باطل کرد
علی مرادی
استفاده شخصی از آثار داخلی
سلام
قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان در ماده ۱۱ صراحتا فقط برخی آثار مکتوب و تلویزیونی و رادیویی را در صورت استفاده شخصی مستثنی دانسته
حالا من برام سوال شده که آیا استفاده شخصی از آثار دوبله یا زیرنویسها و یا مستند و آثار سینمایی داخلی که در سایتها موجوده بدون قصد انتفاع مالی و بدون قصد انتشار صرفا برای تماشای شخصی طبق قوانین ایران اشکالی داره یا خیر؟ ممنون میشم پاسخ بدید