پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

فعالیت مجدد شرکت

سلام وقت بخیر، دو سال قبل، شرکت بدون داشتن فعالیت با تایید هیات مدیره منحل شده و انحلال ثبت رسمی گردیده است. آیا اکنون بنده منفردا به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره میتوانم مجدد شرکت را با اعضای هیات مدیره جدید فعال کنم؟ دسترسی به دیگر اعضای هیات مدیره نیست. در آگهی ثبت اعضای هیات مدیره دوساله یعنی تا سال 1400 انتخاب شده بودند و اکنون دو سال از انحلال میگذرد. آیا نکته حقوقی وجود دارد؟ حقوقی برای هیات مدیره قبل وجود دارد؟ تشکر از راهنمایی شما.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدباقر خزاعی

ثبت وتغییرات درشرکت

سلام بنده یک شرکت خدماتی دارم ومیخواستم که یک تاکسی تلفنی یاهمان آژانس راه اندازی کنم،درشرکت گزینه ی حمل ونقل عمومی ذکرواضافه شده است  آیا میتونم بااین شرکت وباتوجه به این گزینه ای اضاف شده  میشه تاکسی رو راه بندازم ومشکلی نیست؟یاحتما باید مجوزآژانس بگیرم؟؟

پروفایل کاربر

مهدی نیرومند

کاهش و افزایش اعضای هیئت مدیره

با سلام

برای یک شرکت با مسئولیت محدود در صورتی که بخواهیم یکی از سهام داران عضو هیئت مدیره از هیئت مدیره استعفا دهد و شخصی خارج از شرکا به هیئت مدیره اضافه گردد باید چه روال و چه نوع صورت جلسه ای تنظیم شود؟

آیا برای شما امکان تنظیم صورت جلسات با پرداخت هزینه وجود دارد؟