وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

علی عیدانی

7 ماه پیش

خدمات به فرزندان رزمنده

خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا فرزندان ایثارگر با بیش از 6 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

جواد لنجابی شراهی

3 ماه پیش

وقت نظارت دفتر

تعیین تاریخ برای وقت نظارت دفتر بعد از صدور حکم چه معنایی دارد

پروفایل کاربر

شاهین خدامرادی

2 سال پیش

قرارداد

با سلام و خدمت به مشاوران عزیز درود و خسته نباشید ممنونیم ازین که راهنمایی میکنید مچکرم





بنده ۱۷ سالمه یه جا دارم پیک کار میکنم اوایل سال کارفرما اومد گفتش که باید قرارداد ببندیم و من بیمه ت میکنم و با شرایط هام موافقت کرد و کار کردیم ولی کارفرمام گفتش که من دو ماه از حقوقتو بلوکه میکنم منم قبول کردم و با حقوق این دوماه یک عدد سکه خریدم و گفت این دسته منه تا پایان قرار داد و من الان یه موقعیت شغلی بهتری تو شهر خودمون برام به جود آمده و میخام برم الان چطوری من الان میتونم سکه مو بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید



با تشکر

پروفایل کاربر

محمد احمدی

5 ماه پیش

اصناف

سلام و درود

۱. دقیقا طبق کدام مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی موظف هست پاسخ به شکایات را کتبا به شاکی بدهد؟ (اسم اون مجموعه مصوب قانونی مرتبط به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید)

۲.دقیقا طبق کدام مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی موظف هست پاسخ به شکایات را در محدوده زمانی مشخصی به شاکی بدهد؟ (اسم اون مجموعه مصوب قانونی مرتبط به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید)

۳. با توجه به قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، دقیقا طبق کدام مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی مجبور نیست پاسخ به شکایات را همراه با ارایه ی مستندات و عین دفاعیات مشتکی عنه به شاکی بدهد؟ (اسم اون قوانین به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید) مثلا فرض کنید سازمان نظام روانشناسی میخواد تبانی کنه با متهم و حق شاکی رو ضایع کنه.
به این منظور مدعی داشتن تحصیلات و مجوزهای مربوطه برای یک مشاور قلابی می‌شه. بر اساس کدام مواد قانونی حق داره مدارک تحصیلی و مجوزهای متهم رو به شاکی نشون نده؟ همچنین دفاعیات خود متهم بر اساس چه قوانینی می‌تونه از شاکی پنهان بشه؟


۴. با توجه به قانون دسترسی آزاد به اطلاعات دقیقا طبق کدام ادله و مواد قانونی، صنفی که دولتی نیست مثل سازمان نظام روانشناسی اجازه داره رونوشتی از پرونده ی مشاوره ی روانشناختی را به فرد صاحب اون پرونده نده؟ (اسم اون قوانین به همراه تاریخ تصویب و ماده قانونی اش را ذکر کنید)

۵. جرم جعل عنوان طبق کدام ادله ی قانونی شامل عنوان مشاور که مربوط به سازمان خصوصی نظام روانشناسی است میشود یا نمیشود؟

۶. دقیقا طبق کدام ادله قانونی سازمان نظام روانشناسی موظف هست یا نیست؟ که نسبت به استرداد مال نامشروعی که یک مرکز مشاوره ضمن استفاده از مشاور قلابی از مراجعه کننده کسب کرده اقدام کند؟ به این معنا که استرداد این مال نامشروع «««منحصرا»»» در اختیار دادگاه کیفری و حقوقی است یا نه. با ذکر دقیق ادله و منابع قانونی پاسخ داده شود.


ضمنا
ماده ۴ آیین دادرسی دیوان عدالت اداری کلا اینه:


ماده۴ـ قضات دیوان با حکم رئیس قوه قضاییه منصوب...