مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عرفان بادپا

دعاوی ملکی

سلام وقت بخیر.ما به یه مشکلی بر خوردیم .ما سه تا خونه باهم مشارکت در ساخت کردیم.که یک واحد آپارتمان ۶۲ متری قرار بود سازنده به ما تحویل بده تا تاریخ تعیین شده و بعد از مدت ۶ ماه هم سند تحویل بده.حالا سازنده سر موقع واحد آپارتمان تحویل ما داده ولی چون بایکی از شرکای دیگه به اختلاف خوردن.نتونسته تو ۶ ماه به ما سند بده و حالا بعد از گذشت چهار سال خورده ای وه مشکل شون حل شده.پایانکار رو گرفته ولی واحد ۶۸ متر شد(یعنی ۶متر اضافه)شده.که در قراردادمون در این رابطه هیچ صحبتی نشده.
ولی تو قرارداد قید شده که با ازای هر روز دیرکرد در تحویل سند به ما،سازنده باید روزی ۵۰هزار تومن به ما پرداخت کنه.که سازنده نه تنها روزی ۵۰ تومن قبول نمیکنه بلکه قیمت متراژ اضافه شده رو به نرخ روز از ما میخاد و شکایت کرده. با وجود اینکه آپارتمانو چهار سال پیش تحویل شده.میخواستم بدونم الان حق با ما هست(یعنی باید به نرخ ۴سال پیش که واحدُ تحویل داده حساب بشه یا به نرخ الان؟)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صادق صادقی

حد اکثر میزان خسارت تاخیر در تنظیم سند واحد مسکونی که بصورت روزانه در قرارداد درج شده است چقدر است؟

با سلام؛ اینجانب مالک یک قطعه زمین جهت مشارکت در ساخت قرادادی با سازنده تنظیم نمودم که بر اساس آن در ازای واگذاری 50 درصد از آپارتمان های ساخته شده وی متعهد به ساخت بنا، اخذ پایانکار، تهیه صورتمجلس تفکیکی و ارائه سند رسمی را به انجام برساند که همگی در قرارداد موصوف تصریح شده است. در حین ساخت ایشان سهم خود را به خریداران فروخت و قبل از انجام سایر تعهدات متواری گردید و از محل سکونت ایشان که گویا خارج از کشور است اطلاعی در دست نیست. اینجانب نیز بخشی از سهم خود را فروخته ام و در شرایط قراردادهای فروش خود، پرداخت خسارات قصور در تنظیم سند بصورت روزانه درج شده است. در حال حاضر خریداران ایشان و خریداران اینجانب شکایتی بابت الزام به تنظیم سند مطرح نموده که به دلیل بند مربوط به خسارات باعث محکومیت مالی برای اینجانب شده و تذکر اینکه اینجانب بدلیل بدهکاری و تعدات سازنده عملاً قادر به تنظیم سند نیستم نتیجه در بر نداشته است. با عنایت به اینکه موارد فوق پس از ساخت بر عهده اینجانب نبوده و بعضا مشمول هزینه قابل توجهی است مورد به چه صورتی برای اینجانب قابل تعقیب است و با توجه به اینکه دسترسی به سازنده فوق وجود ندارد این خسارت تا کجا و حداکثر تا چه مبلغ یا درصدی از مبلغ فورش هر واحد باید پرداخت شود.

پروفایل کاربر

Zari Shirmohammadloo

شراکت در دفتر حقوقی

یه قرار داد جامع و اصولی برای همکاری با یک وکیل برای زدن یک دفتر حقوقی باید چه شرایطی رو داشته باشه

پروفایل کاربر

کاربر

سرمایه اولیه و ثانویه و تقسیم سهام شرکا

با سلام
ما میخواهیم شرکت مسئولیت محدود تاسیس کنیم با سرمایه اولیه (برای مثال) 100 میلیون تومان که 90 درصد آن توسط بنده تامین می شود و 10 درصد دیگر توسط شریکم؛ اما پس از 6 ماه نیاز به تزریق مجدد 100 میلیون تومان پیدا میکنیم و اینبار من توان آوردن 40 میلیون دارم و شریکم 60 میلیون
نحوه تخصیص سهام بصورت درصد در موارد اینچنینی به چه صورت است؟(با توجه به اینکه دیگر ریسک سرمایه گذاری کم شده به نسبت اول)