مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عرفان بادپا

دعاوی ملکی

سلام وقت بخیر.ما به یه مشکلی بر خوردیم .ما سه تا خونه باهم مشارکت در ساخت کردیم.که یک واحد آپارتمان ۶۲ متری قرار بود سازنده به ما تحویل بده تا تاریخ تعیین شده و بعد از مدت ۶ ماه هم سند تحویل بده.حالا سازنده سر موقع واحد آپارتمان تحویل ما داده ولی چون بایکی از شرکای دیگه به اختلاف خوردن.نتونسته تو ۶ ماه به ما سند بده و حالا بعد از گذشت چهار سال خورده ای وه مشکل شون حل شده.پایانکار رو گرفته ولی واحد ۶۸ متر شد(یعنی ۶متر اضافه)شده.که در قراردادمون در این رابطه هیچ صحبتی نشده.
ولی تو قرارداد قید شده که با ازای هر روز دیرکرد در تحویل سند به ما،سازنده باید روزی ۵۰هزار تومن به ما پرداخت کنه.که سازنده نه تنها روزی ۵۰ تومن قبول نمیکنه بلکه قیمت متراژ اضافه شده رو به نرخ روز از ما میخاد و شکایت کرده. با وجود اینکه آپارتمانو چهار سال پیش تحویل شده.میخواستم بدونم الان حق با ما هست(یعنی باید به نرخ ۴سال پیش که واحدُ تحویل داده حساب بشه یا به نرخ الان؟)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

م آراد

امکان سوء استفاده از سند

تعدادی ساکنین و مالکین مجتمع مسکونی هستیم. انبوه سازی قرار است همه واحد ها رو یکجا خریداری کنه و برای خودش بسازه

انبوه ساز درخواست کرده سندها جهت استعلام تحویل یکی از دفاتر اسناد رسمی بشود.

آیا امکان سوء استفاده از این اسناد در این مرحله وجود دارد. به هر مالک در برابر دریافت سند رسیدی داده می شود که در اون توضیح داده شده سند جهت استعلام توسط دفتر اسناد رسمی به امانت گرفته می شود

پروفایل کاربر

سیراس همایون

امضای سند فقط جهت انتقال مالکیت نه فروش امکان دارد؟

با سلام.
بنده زمینی را خریداری کرده و با یکی از دوستانم قرارداد مشارکت امضا نمودیم. زمین از بنده باشد و ایشان به عنوان سازنده مجری و پیمانکار باشد و در ازای زمین به بنده دو واحد تحویل بدهد. نکته اینجاست در قرارداد مشارکت بنده فقط سه دانگ زمین را به نام ایشان زدم و سه دانگ دیگر به نام خودم باقی ماند.
بعد از نهایی شدن کار و تقسیم واحدها ایشان دو واحد را از سهم خودشان و طبق مبایعه نامه ای که فقط خودشان ( نه من ) امضا کرده بود به اشخاص دیگر فروخت و مطابق تعهدی که داده بودیم بنده در دفترخانه حاضر شدم و سندی که ایشان میخواست به نام خریدار بزند را امضا کردم. یعنی سهم سه دانگ خودم را به نام خریدار امضا کردم.
با اینکه بنده نه مالک آن واحدها بودم نه پولی بابت خرید آن واحدها گرفتم.

مشکل اصلی : سازنده یعنی همان کسی که طبق قرارداد مشارکتی با بنده ساختمان را ساخته از زدن آسانسور خودداری کرد. حالا تعدادی از ساکنین تصمیم دارند علاوه بر سازنده از بنده نیز شکایت کنند به این بهانه که بنده مالک زمین و در واقع شریک سازنده بودم و نشان شراکت هم این بود که سندهای خریداران را امضا کرده و سه دانگی که به نام بنده بود را به آنها انتقال دادم. در حالیکه تاکید میکنم بنده طبق قرارداد با پیمانکار مسئول ساخت نبودم از طرفی از بابت فروش واحدهای سازنده هم هیچ ریالی دریافت نکردم و فقط دانگ خودم را در سند انتقال دادم. اما خریداران با علم بر اینکه بنده فروشنده نبودم از روی غرض میگویند چون بنده سند را امضا کردم پس ملک را از بنده هم خریده اند و بنده نیز باید نصف هزینه آسانسور را بپردازم.
ممنون میشوم در این زمینه راهنمایی بفرمایید.

پروفایل کاربر

Zari Shirmohammadloo

شراکت در دفتر حقوقی

یه قرار داد جامع و اصولی برای همکاری با یک وکیل برای زدن یک دفتر حقوقی باید چه شرایطی رو داشته باشه