
دانیال ابراهیمی
مطالبه وجه یک فقره چک ضمانت انتقال سند
سلام.یک خودرو سند در رهن از بنگاه در سال 1400 خریداری کردم.یک فقره چک ضمانت انتقال سند خودروی فوق به مبلغ 200 تومان هم بعداً از بنگاهی گرفتم که به نام باباش است.این چک در قرارداد ثبت نشده و طبق یک رسید عادی ، بنگاهی آن را تحویل من داده و در این رسید فقط قید شده چک تحویل خریدار شد.خودروی فوق الذکر را به دلیل مستحق للغیر در آمدن با رأی دادگاه به مالک اولیه آن مسترد نمودم ، سپس دادخواست بطلان معامله را دادم و رأی قطعی هم صادر شده.ولی بنگاهی متواری است وحاضربه پرداخت دین نشده است.می خواستم ببینم می توانم چک ضمانت را به اجرا بگذارم و دادخواست مطالبه وجه چک فوق را بدهم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

بهنام حیدری
سلام بدون اجازه شوهر خودش بچه رفتن شهرستان
سلام خسته نباشید ببخشید من و خانومم تو راه طلاق هستیم بد بدون اجازه من رفتن شهرستان یعنی من اصلا خبر نداشتم میتونم بابت این کارش شکایت کنم یا راهی هست واسم این زن پدر منو در آورده

مریم میرزایی
تصرف عدوانی و قلع و قمع مستحدثات
سلام. همسایه ما که به دلیل مشکلات فراوانی که داشت همه واحد ها از ایشان شکایت کرده بودیم و 4 شکایت از ایشان در جریان بود. ایشان نیز برای تلافی از همه واحد ها ( هر یک با عنوان جداگانه، یکی راه رفتن و صدای بچه و یکی بابت مبلغ شارژ و یکی بابت پارکینگ و...) و برای ما هم بابت طلق شیشه ای که روی پاسیوی ط1 انداخته شده بوده( از ابتدای ساخت یعنی قبل از آمدن ما و خود ایشان این سقف سبک بوده) و بعد اومد معامله کرد و گفت شما همه شکایتهاتون را پس بگیرید من هم پس میگیرم و سقف پاسیو را هم رضایت میدم. و نوشتیم و اثر انشگت و امضا محکم کردیم و ما همه ظرف 48 ساعت همه شکایات را پس گرفتیم. ولی ایشان خودش دبه کرد و هیچ کدوم را پس نگرفت . و الان در هفته آینده وقت رسیدگی برای واحد ما هست بابت سقف پاسیو( که مطرح کردهتصرف عدوانی و...) آیا با اون رضایت نامه که برای سقف پاسیو خودش اومد امضا کرد و اون سازش نامه که دستمون هست روز شورا میتونیم مطرح کنیم که ایشون فریب داده مارو .

سعید نوری
احراز حویت
سلام خسته نباشید .پدرمان برایه ما شناسنامه نگرفته است به دلیل اینکه معتاد وکارتن خواب شده بود وتوجعی به اینکه برایه ما شناسنامه بگیره نکرده حالا مابزرگ شدیم ومنکه پسر خانواده وبزرگترشون هستم ومن ۲تا خواهر کوچیک تر دارم یکی ۲۱سالشه ویکی دیگه ۱۸سالش هست بعد چندسال من رفتم پدرمو پیدا کردم وترکش دادم و بعدش برایه شناسنامه دست به کارشدیم اول وکیل گرفتیم و ت سال اول به خواهر کوچیکم شناسنامه دادن ومن وخواهرم هنوز بهمون شناسنامه ندادن به خاطر اینکه میگن سنتون بالا ۱۸ساله پرونده ما دست اطلاعاته ومارو اونجا هم خواستن وبا ما مصاحبه کردن وگفتن شما برید واز اون روز تا حالا یک سال میگذره وخبری نشده حالا به نظر تون ما بازم وکیل بگیرم تا کارمونو پیگیری کنه یا ن.. ممنون میشم منو راهنمایی کنید ..