مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین قاسمی

تبانی مشاور املاک و مالک

سلام من و شریک ام از طریق یکی از بنگاه متوجه شدیم که یه نفر میخواد زمینش بده مشارکت و بعد از عقد قرار داد مشکلاتی پیش اومد که قرار داد مشارکت توسط همون مشاور املاک با استفاده از شرط داوری فسخ شده و خسارت های که به نفع مالک زده شده کاملا جانبدارانه بوده و دلایل تبانی مالک و مشاور املاک مشهود است ولیکن میگن گه نمیتونیم اعتراض کنیم برا اینکه تو جلسه داوری شرکت نکردیم وعلت شرکت نکردن این بوده که اصلا مشاور املاک بعنوان داور قبول نداریم ممنون میشم راهنمایی ام کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

گلی ب

پایان شراکت

با سلام من و شریکم یک مغازه زدیم که هردو به نسبت مساوی سرمایه گزاشتیم برای شروع ولی بعد سه ماه من سرمایه بیشتری گزاشتم و سهمم بیشتر شد ولی در اخر ورشکست شدیم و مقداری سرمایه موند که اگه میفروختیم باز سهم من بیشتر میبود ولی قرار شد با سرمایه باقی مانده یجا جدید بگیریم و از نو شروع کنیم و ایشون گفتن که هیچ کمک مالی دیگه ای نمیتونن کنن ۶ ماه گذشت و من هی خودم سرمایه اضافه کردم و همه کارهای مغازه رو دست تنها انجام دادم هنوزم به سود نرسیدم در واقع از بعد ورشکستی اول ایشون هیچ نقش مالی و معنوی نداشتن ولی الان که قراره قطع شراکت بشه ایشون میگن من همون سرمایه اولیه ای که گزاشتم میخام یا همچنان سهیم باشم در مغازه من میخوام قطع بشه شراکتمون و فکر میکنم که باتوجه به زحمات و سرمایه دوباره ای که گزاشتم و هنوز هم به سود نرسیدم ادعای حق ایشون درست نیست و ایشون فقط میتونن سرمایه باقی مونده از مغازه قبل ادعای حق کنن نه که کل پولشون رو بخان؟ اگه میشه راهنماییم کنید که چقدر حق ایشونه برا قطع شراکت؟؟

پروفایل کاربر

کامبیز عباسی

تنظیم قراردادبین موسسه چندمنظوره وتک منظوره

باسلام و درود
اینجانب ازطریق موسسه فرهنگی هنری الفبای هنرپارس مجوز فعالیت تک منظوره موسیقی گرفته ام ومدرک تحصیلی وسوابق هنری خود را در اختیاراین موسسه قرارداده ام تا اجرای کلیه فعالیت موسیقی داشته باشد.، میزان بهره برداری مالی وحدود و اختیارات حقیقی وحقوقی که منجربه اختلاف بین طرفین نباشدچگونه است ؟درخواست تنظیم قرارداد دارم؟ لازم به ذکراست که طرف دوم(تک منظوره) اگر به جزمواردذکرشده فعالیت خارج ازتعهدات داشته باشدچقدرسهم می برد؟درصورت خسارات مالی و جانی و حقوقی چه شخصی پاسخگوی آن خواهدشد؟درصورت عدم همکاری واختلافات ازچه مرجعی می توان دادخواست ویاشکواییه صادرکرد؟