
محمد ارجستانی
وضعیت مالکیت قسمت رمپ پس از تبدیل پارکینگ ها به کاربری دیگری
با سلام و احترام
مالک ملکی تجاری مسکونی در 10 واحد (8 واحد مسکونی و 2 واحد تجاری) بوده ام در سال86 که کل ملک را در اختیار داشته ام زیرزمین ملک به صورت 3 واحد پارکینگ در پروانه و پایان کار بوده است که در سال97 بنا به مشکلات ورودی پارکینگ با مجوز شهرداری 3 پارکینگ را حذف و تبدیل به انباری تجاری نموده و رضایت 2 واحد واگذاری شده را نیز اخذ نموده و گواهی عدم خلاف را نیز سال 97 اخذ کرده ام.
طی این سالها واحدهای مسکونی دیگر را نیز به فروش رسانده و اکنون فقط مالک 2 واحد تجاری و 2واحد انباری تجاری هستم و محل رمپ تسطیح شده مربوط به زیر زمین (پارکینگ)قبلی را که به صورت چهار دیواری در انتهای ملک و در مجاورت واحدهای تجاری قرار دارد را در اختیار دارم.
اکنون یکی از واحدها ادعای مشاع بودن آن مکان را نموده است؛ آیا وقتی در زمان تغییرات، مالک خودم بوده و هیچ کدام از واحدها نیز در سند پارکینگ نداشته و ندارند و مشاعات آن ها نیز در سند تک برگ ارائه شده ملک مشخص است؛ می توانند ادعایی داشته باشند؟
تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

احمد امرایی
تخلفات وکلا
سلام وقت بخیر . اگر وکیل مرکز وکلا به استان دیگری انتقالی بگیرد ، باید در سال حدود چند درصد از پرونده های خود را در شهر اصلی و اولیه بگیرد و اگر در این زمینه تخلف کند چه مجازاتی در پی خواهد داشت؟

کاربر
تنظیم سند خودرو
سلام. فروشنده خودروی هستم به خریدار وکالت نامه داده ام اما خریدار به مدت 9 ماه امتناع کردن از تعویض پلاک بنده توقیف پلاک گرفتم الان ایشان شاکی بنده شده اما بازم برای دریافت وکالت نامه مجدد مراجعه نمیکند بنده چکار کنم؟

مهسا ابراهیمی
طلاق با حق طلاق
سلام من حق طلاق بلاعزل دارم
پنج شنبه با برادرم رفتم پیش وکیل مبلغی توافق کردیم قرار شد هر وقت پرداخت کردیم دادخواست طلاق بده
جمعه پولشو واریز کردیم شنبه صبح زنگ زد رمز موقت وکالت رو براش فرستادم
امروز دوشنبه ست هنوز برام پیامک ثبت دادخواست نیومده
بنظرتون دادخواست نداده یا پیامک طول میکشه بیاد برام