
محمد ارجستانی
وضعیت مالکیت قسمت رمپ پس از تبدیل پارکینگ ها به کاربری دیگری
با سلام و احترام
مالک ملکی تجاری مسکونی در 10 واحد (8 واحد مسکونی و 2 واحد تجاری) بوده ام در سال86 که کل ملک را در اختیار داشته ام زیرزمین ملک به صورت 3 واحد پارکینگ در پروانه و پایان کار بوده است که در سال97 بنا به مشکلات ورودی پارکینگ با مجوز شهرداری 3 پارکینگ را حذف و تبدیل به انباری تجاری نموده و رضایت 2 واحد واگذاری شده را نیز اخذ نموده و گواهی عدم خلاف را نیز سال 97 اخذ کرده ام.
طی این سالها واحدهای مسکونی دیگر را نیز به فروش رسانده و اکنون فقط مالک 2 واحد تجاری و 2واحد انباری تجاری هستم و محل رمپ تسطیح شده مربوط به زیر زمین (پارکینگ)قبلی را که به صورت چهار دیواری در انتهای ملک و در مجاورت واحدهای تجاری قرار دارد را در اختیار دارم.
اکنون یکی از واحدها ادعای مشاع بودن آن مکان را نموده است؛ آیا وقتی در زمان تغییرات، مالک خودم بوده و هیچ کدام از واحدها نیز در سند پارکینگ نداشته و ندارند و مشاعات آن ها نیز در سند تک برگ ارائه شده ملک مشخص است؛ می توانند ادعایی داشته باشند؟
تشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

منو محمودی
درخواست انصراف یا استعفا
سلام آیا می توان از مجمع تعاونی که بعنوان هیئت مدیره در آن عضو هستم انصراف دهم میکن باید عضو دیگری باید تا شما بتونید انصراف بدید

مریم احمدی
امضای تفاهم نامه پس از انتقال سند به صورت محضری
با سلام و احترام، بیش از 20 سال پیش، تمامی پنج نفر عموهای من به پاس خدمات زیادی که پدر من برای خانواده اش انجام داده بود به میل خودشان -بدون اینکه پدر من درخواستی داشته باشد- خانه پدری شان را به نام پدر من کردند و "سند محضری" به نام پدر من زده شد.مبلغ کمی نیز در همین انتقال محضری به آنها پرداخت شده که یعنی پدر من ملک را از آن ها خریداری کرده است. ولی پدر من طبق صحبتی که با سه خواهرش داشت گفت که سهم آنان را در صورت فروش زمین پرداخت می نماید. پس از فوت مادربزرگم، برادران از بخشش خود پشیمان شدند و تصمیم گرفتند به شکلی آن را پس بگیرند. لذا تفاهم نامه ای مفصل با جزییات فراوان تنظیم نمودند که پدرم بایستی با آگاهی و میل برادران ملک را فروخته و سهم هر کس را به شکل قانون ارث پرداخت کند.این موضوع بدون اطلاع ما صورت گرفت و به امضای تمامی برادران و خواهران رسید. چند سال بعد پدر من در اثر اضطرار اخطارنامه بانک بابت بدهی شان، ملک را بدون اطلاع برادران فروختند و سهم سه خواهرشان را پرداخت کردند. سهم دو نفر از برادران را با توجه به احتیاج مالی آنها پرداخت نمود. اکنون یکی از همین دو برادر که سهم خود را دریافت نموده همراه برادر دیگر از پدر من شکایت کرده اند، مبنی بر اینکه خانه ارزان و بدون اطلاع آنها فروخته شده و بایستی سهم آنها پرداخت گردد.یک بار دادگاه حکم عدم استماع صادر کرده و بعد گفته بایستی مبلغی در تناسب با مبلغ فروش آن زمان و البته با جریمه ای پرداخت گردد. چون برادران مطالبه آن مبلغ را به دادگاه ندادند، آن مبلغ به آنها داده نشد. در این بین مجدد شکایتی تنظیم کرده اند که بایستی سهم آنها به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد. از وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم . باسپاس

مریم نصیری
قطع انشعاب توسط همسایه
سلام و روزبخیر
بنده ساکن یک آپارتمان 7 واحده در تهران هستم که یک واحد آن در طبقه منفی 2 به صورت غیر قانونی سال 1354 ساخته شده و الان جواز و سند دارد و سند آن که در زمان انقلاب به دست کمیته امداد افتاد در حال حاضر با هماهنگی ساکنین یکی از مالکین آن واحد را در مزایده خریده و سند برای آن صادر شده است . از آنجا که این واحد در طبقه منفی دو است و لوله های آب همه واحد ها از موتورخانه و سقف این واحد رد میشود.
مالک این واحد الان ادعا دارد که لوله های قدیمی باید جمع شود وبا هزینه ساکنین لوله های آب از راه دیگری وارد واحد ها شود . لازم به ذکر است در حال حاضر این لوله ها هیچ نشتی آبی ندارد و تنها به دلیل آنکه شاید در آینده نشتی داشته باشد و سقف ایشان نم دهد چنین ادعایی دارد. چطور میتوان این مورد را قانونا به ایشان متذکر شد که برای اصلاح در ملکی که خریده اند باید خودشان هزینه نمایند؟ و اگر ایشان نسبت به قطع لوله واحدها اقدام نمودند چه اقدام قانونی میتوان انجام داد؟