پروفایل کاربر

سعید محمدی

2 ماه پیش

از کارافتادگی

آیادرموقع بیمه بیکاری میشودبرای کارافتادگی هم اقدام کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

علی تقوی

2 ماه پیش

باسلام؛

خیر؛ در زمان بیکاری، بیمه بیکاری دریافت می کنید و از کار افتادگی در حین کار موضوعیت دارد و این دو قابل جمع نیست.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد حسین یعقوبی

5 روز پیش

نا توان از پرداخت مهریه

با سلام و احترام
اگر عسر و حرج مردی در دادگاه مورد تایید قرار گیرد.و دادگاه نیز بواسطه این امر حکم طلاق صادر نماید واز طرفی نیز پرداخت مهریه پا برجا باشد و مرد نیز به علت عسر و حرج توان پرداخت مهریه را نداشته باشد وضعیت چجوری خواهد بود آیا مرد تمام عمرش را باید در زندان بگذراند

پروفایل کاربر

علی رحمانی

1 سال پیش

مشکل سند ملک

سلام.5 سال پیش آپارتمان نوسازی خریداری کردیم که در یک مجتمع چند واحدیست زمین آن از تجمیع دوملک تامین شده که یکی از آنها موات بوده که زمین شهری در اختیار افرادی بشرط ساخت قرار داده که اونها هم وکیلی گرفتن برای ساخت و انجام شد .بعد متوجه شدیم فردی ادعای مالکیت کل اون مناطق در زمان قدیم برای خانوادشو کرده و حکمی هم از دادگاه گرفته.حالا ما معطل دعوای دستگاه ها باهم شدیم .لطفا راهنمایی کنید بهترین و سریع ترین راه برای ما چیست؟ و آیا اصلا ما به سند میرسیم ؟

پروفایل کاربر

حسام حسامي

1 سال پیش

آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟

سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.

سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده

حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم

و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.

آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟

ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.

آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.

همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.