مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی مهرافروز

استفاده از نیروی غیر مجاز

با سلام
با توجه به وجود اجبار قانون در استفاده از نیروی کارشناس علوم آزمایشگاهی درازمایشگاه های تشخیص طبی به عنوان تنها نیروی مجاز در این حیطه ی کاری بعضی کارفرماها از نیروی غیر مجاز استفاده میکنند
طبق چه قانونی میتوان انها را مجبور به این کار کرد؟ ایا استفاده از نیروهای غیرمجاز تهدید سلامت عمومی یا عنوان غیرقانونی دیگه ای محسوب میشه؟
ایا قانونی داریم که کارفرما را موظف به استخدام نیروی صرفا مشخص شده در طرح طبقه بندی قانون کار کنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سارا یزدی

بازی همستر

سلام وقت بخیر ، من از سوالات شرعی پرسیدم که درآمد حاصل از همستر جایز هست یا نه و بهم گفتند که نظر قانون توی این مسئله مهمه ، از نظر قانون چنین کاری خلاف هست یا باعث آسیب به اقتصاد کشور میشه ؟
میشه لطفا تبعاتش رو از نظر قانونی شرح بدید و اینکه آیا قانون مجوز میده برای این بازی یا نه ؟
ممنونم

پروفایل کاربر

محمد دوری

خیانت در امانت دلال و حق العمل کار

سلام و وقت بخیر
آقایی دلال دام بوده و مرکز خرید و فروش دام داشته ( همچون میدان دام ) و ادم خوش حساب و مورد اعتمادی هم بودند.
برای این آقا تعدادی گوساله لاغر فرستادیم که به عنوال دلال بفروشه برامون و هیچ معامله ای با ایشون نکردیم که ایشون میاد مال رو به کلی زیر قیمت بازار رد کرده و یا مفتی داده به این و اون و تلف کرده خلاصه و نه مالو برمیگردونه نه پولشو برگردونده...سوال اینجاس که کار این آقا مصداق خیانت در امانت دلال هست؟
در واقع کیفری به عنوان خیانت در امانت شکایت کنیم به نتیجه میرسه؟
چندین نفر هم شاهد داریم...
ایشون هم اصلا مدرک یا رسید واریزی جهت معامله با ما ندارن و صرفا قرار بود دلال باشن.