مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مریم عباسی

10 ماه پیش

سند اپارتمان

سلام وقت بخیر
حدود 13 سال پیش اپارتمانی را با قولنامه محضری خریداری کردیم و مبلغی را بابت سند نگه داشتیم. قرار بر این بود که 2 ماهه سند بدهد و از طرفی متاسفانه فروشنده از ما مهلت خواست تا 2 ماه دیگر مهلت بدهیم ما هم از روی عدم ٱگاهی از مسایل حقوقی روز مشخص شده برای سند به محضر نرفتیم. اما الان 13 سال گذشته و اصلا به فکر سند نیستند البته ما تمام پول باقیمانده را هزینه ساختمان کردیم و مدرک داریم.. زمین به اسم دخترش هست که اصلا در قرارداد ذکر نکرده.. حالا اگر ما شکایت کنیم به خاطر عدم مراجعه به محضر دچار مشکل می شویم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سُها .

3 هفته پیش

تغییر نام

سلام‌.

وقتتون بخیر، تغییر یک نام فی‌المثل مذهبی به یک اسم غیرمذهبی حتماً به دادگاه ارجاع داده می‌شه یا بدون مانع هم امکان تغییر هست؟

پروفایل کاربر

میترا مرادی

4 هفته پیش

کتک زدن خواهر توسط برادر ناتنی

برادر ناتنی ام کتکم زده کل بدنم سیاه و کبوده یه دستمم اسیب دیده میخوام بدونم مجازات اینکار چیه؟

پروفایل کاربر

رضا دهقان

5 سال پیش

بازگشت به کار

با عرض سلام و احترام

با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما

ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:


من در سال 1367 در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال 1371 تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی 1371 است. از سال 1372 کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. دردوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام.

درسال 1381 همتراز مربی پایه 6 بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه 1در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام.

درسال 1397 به مرتبه استادیاری با پایه 17 در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.

چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال 1372 باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.

ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.

و از اعطای پایه های تشویقی و 6 پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.


آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟

 سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.

راه حل عملی چیست؟

بی اندازه سپاسگزارم