پروفایل کاربر

محمدشریف مظفری

3 ماه پیش

مزایده اموال غیر منقول مشاع

سلام. در حکم تقسیم ترکه دستور به فروش اموال غیر منقول مشاع داده شده شامل مسکونی و کشاورزی. دایی‌های من چندین ساله متصرف و اقدام به ساخت مسکن و سکونت و حتی فروش قطعاتی از زمین‌ها کردن. در ادامه و برای اجرای حکم، مادر من برای مزایده لزوما باید اول خلع ید انجام بده یا خلع ید، بعد مزایده و به عهده‌ی خریدار هست؟
ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم احمدی

10 ماه پیش

امضای تفاهم نامه پس از انتقال سند به صورت محضری

با سلام و احترام، بیش از 20 سال پیش، تمامی پنج نفر عموهای من به پاس خدمات زیادی که پدر من برای خانواده اش انجام داده بود به میل خودشان -بدون اینکه پدر من درخواستی داشته باشد- خانه پدری شان را به نام پدر من کردند و "سند محضری" به نام پدر من زده شد.مبلغ کمی نیز در همین انتقال محضری به آنها پرداخت شده که یعنی پدر من ملک را از آن ها خریداری کرده است. ولی پدر من طبق صحبتی که با سه خواهرش داشت گفت که سهم آنان را در صورت فروش زمین پرداخت می نماید. پس از فوت مادربزرگم، برادران از بخشش خود پشیمان شدند و تصمیم گرفتند به شکلی آن را پس بگیرند. لذا تفاهم نامه ای مفصل با جزییات فراوان تنظیم نمودند که پدرم بایستی با آگاهی و میل برادران ملک را فروخته و سهم هر کس را به شکل قانون ارث پرداخت کند.این موضوع بدون اطلاع ما صورت گرفت و به امضای تمامی برادران و خواهران رسید. چند سال بعد پدر من در اثر اضطرار اخطارنامه بانک بابت بدهی شان، ملک را بدون اطلاع برادران فروختند و سهم سه خواهرشان را پرداخت کردند. سهم دو نفر از برادران را با توجه به احتیاج مالی آنها پرداخت نمود. اکنون یکی از همین دو برادر که سهم خود را دریافت نموده همراه برادر دیگر از پدر من شکایت کرده اند، مبنی بر اینکه خانه ارزان و بدون اطلاع آنها فروخته شده و بایستی سهم آنها پرداخت گردد.یک بار دادگاه حکم عدم استماع صادر کرده و بعد گفته بایستی مبلغی در تناسب با مبلغ فروش آن زمان و البته با جریمه ای پرداخت گردد. چون برادران مطالبه آن مبلغ را به دادگاه ندادند، آن مبلغ به آنها داده نشد. در این بین مجدد شکایتی تنظیم کرده اند که بایستی سهم آنها به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد. از وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم . باسپاس

پروفایل کاربر

راضیه سلیمیان

3 هفته پیش

انتقال بازنشستگی از پدر به دختر

سلام

من و مادرم مستمری بگیر هستیم.

حقوق پدر خدا بیامرز پدر رو دریافت میکنیم

چند سال پیش پدر بزرگم فوت کردن.

مادرم میتونن اقدام کنن واسه گرفتن حقوق پدربزرگم؟

شرایطش چی هست

پروفایل کاربر

داریوش پاپری

6 ماه پیش

تقسیم ارث

با سلام .دو عدد زمین شریکی هست که به هر یک از وراث نصف زمین به ارث رسیده .بعد یکی از وراث به دادگاه شکایت کرد که بیاین تعیین تکلیف کنید یه زمین کاملی شما بردارید یک زمین کاملی نفر دیگه. حالا تو دادگاه مقرر شد که اون زمینی که گرونتره برای من و ارزونتره برای اون .ولی ۱۰۰ میلیون ما به التفاوت را باید به حساب طرف واریز کنم .منم بعد از دادگاه ۸۰ میلیون بجای ۱۰۰ میلیون به حساب طرف واریز کردم و اون طرف اومد دفتر خدمات قضایی یه لایحه نوشته که من به ۸۰ میلیون راضی هستم و از ۲۰ میلیون بقیه میگذرم و امضا کرده .الان مشکلی که پیش اومده و باعث نگرانیم شده اینه تو اون لایحه که وکیل تنظیم کرد و نوشت .نوشته‌ که از بانک رفاه شعبه مرکزی‌ این پول واریز شده در حالی که از شعبه چمران واریز کردم .یعنی اسم بانک درست نوشته ولی اسم شعبه اشتباه نوشته‌. خود فیش واریزی هم تو سامانه‌ اسکن کردن و فرستادن. میخواستم بدونم ممکنه مشکلی از بابت اینکه اسم شعبه بانک اشتباه نوشته شده پیش بیاد؟