وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین بلندقامت

دررابطه برحقوق وحق شریک دروسی کار خدماتی.

بنده دو دانگ مشاع از شش دانگ ملک وسرقفلی یک گرمابه رادارم،مدت ۷ سال است شریک بنده امتیازگرمابه که دایرهست رابه مبلغی ناچیز به شخصی سپرده،با شرایط سخت اقتصادی این روزها، بنده درخواست داده ام که سهم دو دانگ خودم رابهره برداری ومدیریت کنم،(چندین سال قبل این موارد یافتگی ویا ۱۵ روزه ویاماهانه بین شرکاء معمول بود)این عمل ازلحاظ حقوقی مشکلی دارد.دلیل انرا ذکرکنید، لطفا.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیدرضا رضوی

هیات مدیره شرکتها

آیا مستند قانونی وجود دارد که هیات مدیره شرکت سهامی قبل از انجام عملیاتی حتما باید مصوبه از هیات مدیره داشته باشند؟

پروفایل کاربر

محمد محسنی

ثبت شکایت در قسمت نظرات کاربران

سلام

ما یک وب سایت داریم که در این وب سایت به معرفی برخی از برندها پرداخته ایم.

برندهایی در زمینه خدمات شستشوی فرش، باربری و...

حال در برخی موارد کاربران اقدام به ثبت نظر خود درباره یک برند خاص می کنند. این نظرات معمولا شکایت هستند و اعتراض خودشون درباره اون برند در قسمت نظرات اعلام می کنند.

برای مثال: باربر X خیلی بد هست . یک میلیون تومان به من خسارت وارد کرد و...

یا قالیشویی X فرش مارو 3 ماه پس نمیده و ما نمیتونیم پولمون پس بگیریم و...

به دلیل ساختار وب سایت ما، کاربران بدون ثبت نام می تونند نظر خودشون ثبت کنند.

حال سوال اینجاست که آیا این نوع نظر ها که کاربران در باره یک برند در وب سایت ما ثبت می کنند میتواند مشکل حقوقی برای ما ایجاد کند؟

برندها می توانند برای این نظرات از ما شکایت کنند؟