مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

زینب جوام

9 ماه پیش

داور مورد وثوق دادگستری

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همکاران گرامی در قراردادی قید شده که حل اختلاف به داور ان مورد وثوق دادگستری ارجاع شود منظور از این بند اینست که داور توسط دادگاه باید تعیین شود؟ یا اینکه اسامی خاصی از داوران برای این کار وجود دارند که با اظهارنامه به طرف مقابل باید اعلام شود؟
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سارا م

2 ماه پیش

اثبات جرم جنایی

سلام دوست پسر مادرم ۳ بار بهم تجاوز کرده و مدتی از این قضیه میگذره 

و از عقب اینکار رو انجام میده و زورم نمیرسه بهش

۳ بار خودکشی کردم 

بدون کاندوم. و اثری از اسپرمش به جای نمیذاره روی بدن من ، ایا میتونم شکایت کنم ازش ؟ امکان اثبات جرم وجود داره؟ 



اولین قدم چیه؟ برم پزشکی قانونی ؟ یا کلانتری ؟ یا وکیل بگیرم ؟



شاهدی هم ندارم و کسی هم حرفمو باور نمیکنه حتی مادر خودم

پروفایل کاربر

رادین قربانی

2 ماه پیش

گرفتن حکم حبس

درود بر شما

بنده از سه نفر به دلیل اخلال در محیط کارم شکایت کردم و حکم دادگاه شش ماه حبس بوده که اعتراض زدن و الان حکم دادگاه تبدیل به ده میلیون جریمه شده! فرصت اعتراض دارم. چطور میتونم حکم حبس این افراد رو بگیرم؟ اگر حبس ممکن نیست چطور میتونم جریمه رو بیشتر کنم؟

پروفایل کاربر

رضا قاسمی

6 ماه پیش

اعسار

سلام

من از همسرم بابت مهریه شکایت کردم و دولت رای بر پرداخت داد و همسرم اومد اعسار زد و سالی ۲ سکه قرار شد بدهد ولی دوباره اومده اعسار زده که توانایی پرداخت ندارد من چطور میتونم اعسار دومشو رد کنم یا کاری کنم دوباره سکه کم نکنند؟