
زینب جوام
داور مورد وثوق دادگستری
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همکاران گرامی در قراردادی قید شده که حل اختلاف به داور ان مورد وثوق دادگستری ارجاع شود منظور از این بند اینست که داور توسط دادگاه باید تعیین شود؟ یا اینکه اسامی خاصی از داوران برای این کار وجود دارند که با اظهارنامه به طرف مقابل باید اعلام شود؟
ممنون میشم پاسخ بدید
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

علی خداشناس
خرید خانه
درود . اگر فردی خانه ای را بخرد و سند را هم به نام خود منتقل نماید بعدا مشخص شود که فروشنده خانه را قبلا با قولنامه عادی به فرد دیگری فروخته موضوع چطور می شود

علی یاری
مطالبه وجه
سلام
خسته نباشید
بنده مبلغ ۱۵۰ م از طرف شخصی که براش کار می کردم برای شخص دیگر واریز کرده ام ولی حالا پولم را نمی دهند چطور می توانم شکایت کنم؟؟
ممنون

محمد رستمي
مطالبه خسارت وارده به ساختمان
سلام بابت خسارت ساختمان تامين دليل در دفتر قضايي تنظيم كردم و به شوراي حل اختلاف ارسال شد و پس از تعيين كارشناس دادگستري جهت برآورد خسارت و ارائه گزارش طبق دفتر قضايي، دادخواستي در دفترقضايي تنظيم كردم كه به دادگاه ارسال شد پس از مراجعه به دادگاه ، روز بعد ابلاغيه اي برايم ارسال شد " درخصوص دادخواست خواهان بطرفيت خوانده به خواسته مطالبه خسارت 35/745/000 ريال مطالبه خسارت دادرسي دادگاه با توجه به محتويات پرونده و امعان نظر در اوراق آن نظر به اينكه مبلغ اعلامي مورد مطالبه مثبت صلاحيت شوراي حل اختلاف به موضوع است فلذا به استناد سطر اخير ماده 10 قانون آيين دادرسي مدني و بند الف ماده 9 قانون شوراهاي حل اختلاف قرار عدم صلاحيت خويش را به شايستگي شوراي حل اختلاف شهر تهران صادر و اعلام مي نمايد." لطفا بفرماييد حالا چكار كنم ؟