وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

اصغر قاسمی

4 ماه پیش

ترکیدگی لوله فاضلاب

با سلام اگر لوله فاضلاب طبقه بالایی که از محدوده طبقه پایین رد میشود (سقف طبقه پایین) ترکیده و باعث خسارت به طبقه پایین شود خسارت وارده بر عهده کیست( طبقه بالا یا پایین)؟؟؟



اگر ممکنه ماده ۱۰۰ قانون مدنی را در این مورد شفاف سازی کنید؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام،


در مورد سوال شما درباره خسارت ناشی از ترکیدن لوله فاضلاب، بر اساس قوانین مدنی ایران، مسئولیت جبران خسارت به عهده کسی است که به نحوی در ایجاد یا نگهداری آن نقص یا عیب، کوتاهی کرده باشد. در این مورد، اگر ترکیدن لوله به دلیل عدم نگهداری صحیح یا نقص در نصب لوله‌ها باشد، مسئولیت جبران خسارت بر عهده مالک یا متصرف طبقه بالایی است که لوله‌ها از آنجا عبور می‌کنند.


در مورد ماده ۱۰۰ قانون مدنی، باید توجه داشت که این ماده به موضوعات دیگری می‌پردازد و به طور مستقیم به مسئله ترکیدن لوله فاضلاب و خسارت‌های ناشی از آن اشاره نمی‌کند. برای مسائل مربوط به خسارت‌های ناشی از عیوب ساختمانی، معمولاً به مواد مربوط به مسئولیت مدنی و قوانین مرتبط با ساختمان و تاسیسات مراجعه می‌شود.


برای بررسی دقیق‌تر و ارائه راهکار مناسب، توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و ساختمانی مشورت کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی قوچایی

2 سال پیش

مستحق للغیر درآمدن مبیع

با سلام و احترام
ببخشید اگر معامله فضولی از جانب مالک ابطال گردد و مبیع مستحق للغیر دربیاد آیا خریدار که در زمان معامله از تعلق مال به غیر و از عدم مالکیت فروشنده و اینکه وکالت فروش از جانب مالک در معامله وجود ندارد و خریدار از این موضوع آگاه است میتواند از فروشنده به نرخ روز غرامت مطالبه کند؟یا فقط ثمن

پروفایل کاربر

فاطمه باقری

9 ماه پیش

درخواست شکایت مجدد

باسلام خواهان پرونده الزام به تنظیم سند واجبات وقوع بیع هستم خوانده درشهرستان قزوین رئیس بانک ودارای اعتبارمالی زیادی هست که درجلسات حق دفاع وتوضبح ندادن ورد دعوا زدند همچنین تجدیدنظر وماده ۴۷۷ ولی من کل زندگیم آینده بستگی ب اون پرونده امکان درخواست مجدد هستش یانه سپاسگزارم

پروفایل کاربر

احمد بابادی

7 ماه پیش

سوال در مورد نظر تکمیلی کارشناس

سلام و درود
اگر طرفین دعوا به نظر اولیه کارشناس اعتراض نکنند و در ادامه کارشناس به دستور قاضی نظر تکمیلی بده، ولی یکی از طرفین به نظر تکمیلی اعتراض کند ، آیا کل نظریه اولیه مورد اعتراض قرار میگیرد یا فقط همان قسمت نظریه تکمیلی؟
ممکن هست قاضی به کارشناس سه نفره ارجاع بدهد با توجه به اینکه نظریه اولیه کارشناس از اعتراض مصون مانده؟
با تشکر