
اصغر قاسمی
ترکیدگی لوله فاضلاب
با سلام اگر لوله فاضلاب طبقه بالایی که از محدوده طبقه پایین رد میشود (سقف طبقه پایین) ترکیده و باعث خسارت به طبقه پایین شود خسارت وارده بر عهده کیست( طبقه بالا یا پایین)؟؟؟
اگر ممکنه ماده ۱۰۰ قانون مدنی را در این مورد شفاف سازی کنید؟؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام،
در مورد سوال شما درباره خسارت ناشی از ترکیدن لوله فاضلاب، بر اساس قوانین مدنی ایران، مسئولیت جبران خسارت به عهده کسی است که به نحوی در ایجاد یا نگهداری آن نقص یا عیب، کوتاهی کرده باشد. در این مورد، اگر ترکیدن لوله به دلیل عدم نگهداری صحیح یا نقص در نصب لولهها باشد، مسئولیت جبران خسارت بر عهده مالک یا متصرف طبقه بالایی است که لولهها از آنجا عبور میکنند.
در مورد ماده ۱۰۰ قانون مدنی، باید توجه داشت که این ماده به موضوعات دیگری میپردازد و به طور مستقیم به مسئله ترکیدن لوله فاضلاب و خسارتهای ناشی از آن اشاره نمیکند. برای مسائل مربوط به خسارتهای ناشی از عیوب ساختمانی، معمولاً به مواد مربوط به مسئولیت مدنی و قوانین مرتبط با ساختمان و تاسیسات مراجعه میشود.
برای بررسی دقیقتر و ارائه راهکار مناسب، توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و ساختمانی مشورت کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ح موسوی
تامین دلیل
برای تامین دلیل از خوانده باید چه شکایتی مطرح کرد ؟ یعنی خوانده مدارکی در اختیار دارد که برای روشن شدن پرونده به آن نیاز است اما چون به ضرر خودش میباشد از ارائه آنها به دادگاه خودداری میکند. البته این اطلاعات در دفاتر او ثبت شده و نمی تواند منکر وجود آنها شود

ااا ااا
در خصوص بازداشت و انتقال امتیاز مسکن مهر بدهکار
با درود و احترام،
بابت بدهی رای قاضی صادر شده و از بدهکار تنها یک امتیاز مسکن مهر که هنوز به قرارداد 5 برگی نرسیده و صرفا امتیاز رو داره شناسایی شده و به علت بهدی در شرف لغو است، بر اساس نامه، قاضی اجرای احکام درخواست توقیف و انتقال سند را کرد اما تعاونی که شخص در آن امتیاز دارد از توقیف و انتقال امتیاز بنا به اساسنامه خود و اینکه امتیاز مربوط به مسکن مهر است سر باز زده و صرفا اعلام کرده در صورت پرداخت بدهی صاحب امتیاز امکان بهره مندی طلبکار از منافع امتیاز بدهکار وجود دارد و امکان انتقال را ندارد.
اولین سوالم اینه که امکان بهره مندی از منافع امتیاز به چه معنی است؟
میخواستم بدونم که امکان انتقال و بازداشت (توقیف) امتیاز وجود داره؟ متولی توقیف و انتقال امتیاز تعاونی مسکن مربوطه است یا بخش مسکن اداره راه و شهر سازی استان؟

حسین دارابی
رفع توقیف خودرووتقاضای خسارت
باسلام.۴سال پیش خودرویی وکالتی ومبایعه نامه خریده که فروشنده اعلام تعویض موتوربامجوزقانونی داشته.حال جهت تعویض پلاک مراجعه ومتاسفانه فروشنده نامه دستکوبی نداشته واقدام به توقیف خودرونموده.آیامیتوان خسارت وارده راطلب وخودروراآزادکرد.چگونه.ممنون ازراهنمایی شماعزیزان