پروفایل کاربر

اصغر قاسمی

1 ماه پیش

ترکیدگی لوله فاضلاب

با سلام اگر لوله فاضلاب طبقه بالایی که از محدوده طبقه پایین رد میشود (سقف طبقه پایین) ترکیده و باعث خسارت به طبقه پایین شود خسارت وارده بر عهده کیست( طبقه بالا یا پایین)؟؟؟



اگر ممکنه ماده ۱۰۰ قانون مدنی را در این مورد شفاف سازی کنید؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 هفته پیش

با سلام،


در مورد سوال شما درباره خسارت ناشی از ترکیدن لوله فاضلاب، بر اساس قوانین مدنی ایران، مسئولیت جبران خسارت به عهده کسی است که به نحوی در ایجاد یا نگهداری آن نقص یا عیب، کوتاهی کرده باشد. در این مورد، اگر ترکیدن لوله به دلیل عدم نگهداری صحیح یا نقص در نصب لوله‌ها باشد، مسئولیت جبران خسارت بر عهده مالک یا متصرف طبقه بالایی است که لوله‌ها از آنجا عبور می‌کنند.


در مورد ماده ۱۰۰ قانون مدنی، باید توجه داشت که این ماده به موضوعات دیگری می‌پردازد و به طور مستقیم به مسئله ترکیدن لوله فاضلاب و خسارت‌های ناشی از آن اشاره نمی‌کند. برای مسائل مربوط به خسارت‌های ناشی از عیوب ساختمانی، معمولاً به مواد مربوط به مسئولیت مدنی و قوانین مرتبط با ساختمان و تاسیسات مراجعه می‌شود.


برای بررسی دقیق‌تر و ارائه راهکار مناسب، توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ملکی و ساختمانی مشورت کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صدیقه شهبازی زاده

1 سال پیش

رای تجدیدنظر

استنادماده358قانون آیین دادرسی مدنی دادنامه معترض عنه نقض وپرداخت نفقعه ازتاریخ30/6/99 تا تاریخ1/6/1400 نقض وپرونده نفقعه از تاریخ1/6/1400 تا تاریخ 30/11/1401وفق نظریه کارشناس بدوی اعلام وصادرمیشود.
سوال من اینه که طبق رای تجدیدنظراستان رای دادنامه ی بدوی کامل نقض است یافقط تاریخای پرداخت نفقعه موقعه نقض شده؟

پروفایل کاربر

اکبر کمالی

12 ماه پیش

تنزل پست سازمانی

با توجه به تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه كشور ؛ والدين ، همسران ، فرزندان شهدا ، جانبازان ، آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه (شهريور ۱۳۵۹- مرداد ۱۳۶۷) ، شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركت هاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر و مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست هم تراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند. آيا اين مورد شامل رزمندگان بعد از دفاع مقدس كه خدمت مقدس سربازي خود را در مناطق عملياتي و جنگي سپري كرده اند دربازده زماني بعد از سال 1371 را شامل مي شود

پروفایل کاربر

امیر احمدی

1 سال پیش

تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام و با آرزوی توفیق. بنده از فروردین 1400 با یکی از سازمان های مستقیم زیرمجموعه وزارت دفاع قرارداد مستقیم(بصورت پروژه ای) دارم . بنده فرزند ایثارگر هستم و در طی دوسال متوالی به اداری سازمان موارد مختص به تغییر وضعیت ایثارگران را یادآوری کردم ولی هربار زیربار نرفتن و گفتن این ربطی ب ما نداره .. بنده بالاخره پس از دوسال مجبور به شکایت به دیوان شدم و دیوان حکم داد که اول از سازمان مربوطه و سازمان امور اداری شکایت کنم . و بنده نیز این کار را انجام دادم .. میخواستم بدونم ک با توجه به اینکه بنده از 1400/1 در این سازمان حضور دارم و بیمه کامل هم برام رد شده .. آیا با این شکایت به نتیجه میرسم یا خیر؟