مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیر فولادی

8 ماه پیش

فسخ قرارداد

سلام ببخشید من سه ماه پیش طی یک قولنامه ماشینم رو چکی فروختم و قولنامه نوشتم در صورت پاس نشدن چک معامله فسخ میشود و ماشین پس داده میشود و مبلغ یکصد میلیون وجه التزام.حال چک خریدار علیرغم ارسال دو اظهارنامه ثبت صیاد نشد و در موعد سررسید چک گواهی عدم ثبت چک گرفتم و اظهارنامه فسخ فرستادم.بنظرتون مراحل برای فسخ درست بوده؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

8 ماه پیش

سلام،


در مورد فسخ معامله خودرو به دلیل عدم پرداخت چک، به نکات زیر توجه کنید:



  1. شرط فسخ در قولنامه: اگر در قولنامه به صراحت ذکر شده که در صورت پاس نشدن چک، معامله فسخ می‌شود و ماشین باید پس داده شود، این شرط معتبر است و شما می‌توانید بر اساس آن اقدام به فسخ معامله کنید.



  2. گواهی عدم ثبت چک: دریافت گواهی عدم ثبت چک از بانک نشان‌دهنده این است که چک به درستی ثبت نشده و قابل وصول نیست. این گواهی می‌تواند به عنوان مدرک در حمایت از ادعای شما برای فسخ معامله استفاده شود.



  3. ارسال اظهارنامه فسخ: ارسال اظهارنامه فسخ به خریدار نشان‌دهنده این است که شما به صورت رسمی و قانونی قصد فسخ معامله را دارید. این اقدام نیز درست بوده و می‌تواند به عنوان مدرک در صورت بروز اختلافات بعدی استفاده شود.



  4. وجه التزام: در صورتی که در قولنامه وجه التزامی برای عدم انجام تعهدات تعیین شده باشد، شما می‌توانید علاوه بر فسخ معامله، درخواست پرداخت وجه التزام را نیز داشته باشید.



  5. مشاوره حقوقی: توصیه می‌شود با یک وکیل متخصص در امور قراردادها و معاملات مشورت کنید تا از صحت و کامل بودن اقدامات خود اطمینان حاصل کنید و در صورت نیاز، شما را در دادگاه نمایندگی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی شبانیان

8 ماه پیش

ضرب و جرح پسرم در مدرسه

با سلام و عرض ادب

در روز چهارشنبه هفته گذشته پسرم در کلاس درس با یکی از همکلاسی هایش بر سر موضوعی اختلاف پیدا می کند و ایشان با مشت به صورت فرزندم میزند و باعث شکستگی بینی ایشان می شود. مدارک موجود هست. بنده چجوری میتونم پیگیری کنم که حق و حقوقی از فرزندم ضایع نشود. ممنون میشم

پروفایل کاربر

محسن قزبانی

4 ماه پیش

مدیرساختمان

باسلام من مشکلقلبیدارمنزدیک به چهارساله قلبم راعمل کردهام وقلبم بطورکل ده درصدهمراه بایک سکته قلبی باباطریکارمیکندوچون توان کارندارم تحت پوششکمیته امدادوخیریه هستم من بعدازمشکلات زیادی که سراهم بودداروی خودراازداروخانه گرفتم وهمون جاتوداروخانه خوردم وراهی منزل شدم متاسفانه داخل اساتسپرکه شدم نتوانستم خودم راکپترل کنم ولباس واسانسوررانجس کردم حال مدیرساختمان ازمن شکایت کرده ومیگویدمن فیلمدارم ازادرارکردن شما اول باابرویم بازی کرده ومیگویدبای سذختمان رایاتخلیه کنی یابفروشی اینجاتونمیتوانی زندگی کنی به کلانتریرفتم نوبت دادگاه قراره برام بیادچه کنم من ندیرساختمان میگویدبه هرترتیبی نمیگذارم توذین ساختمان باشی

پروفایل کاربر

ناشناس ناشناس

4 هفته پیش

شکایت و رسیدگی مجدد در مورد یک پرونده

با سلام و احترام. از بنده شکایات زیادی شد در مورد یک موضوع و پرونده و چون افراد زیادی بودند از تمامی کشور همه ان پرونده ها ارجاع شد به یک دادگاه صالح. من در یک شرکت کارمند بودم و ریس شرکت کلاهبرداری کرد و فرار کرد متاسفانه و کاربران و سرمایه گذاران ان شرکت از ما کارمندان هم شکایت کردند متاسفانه. در این دادگاهی که هست قرار منع تعقیب میخورم. اما با پیگیری بعضی از شکات و اشنا بازی و پارتی بتزی در اصفهان هم یک پرونده در مورد همین پرونده تشکیل داده اند متاسفانه. یعنی به طوری که دادگاه منوجان تمام شود بعد از ان دادگاه اصفهان شروع میکند به تحقیقات و رسیدگی. خب اینجا باید چه کار کنم من که دوباره درگیر روند دادگاهی نشوم؟!

ایا امکان دارد دادگاه جدید حکم قطعی منع تعقیب را نپذیرد و بخواهد مجددا به پرونده رسیدگی کند و من را به دردسر بیندازد؟

تمامی عناوین و اتهات و موضوعات مطرح شده تکراری است و یکسان در مورد یک پرونده میباشد.