
مریم کاویانی
وصیت مادر در مورد میزان ارث
آیا مادر در زمان حیات چنانچه در مورد میزان ارث (ملک مسکونی) وصیت کند بصورت کتبی و محضری که بطور مساوی سهم پسر و دختر مساوی باشد قانونا قابل اجراست یا خیر ؟ همینطور در مورد طلاهای ایشان چنانچه دختر مخفی کاری کند میزان طلاهای مادر را چه اقدامی میشود کرد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام،
در مورد وصیت مادر درباره ارث و تقسیم مساوی بین پسر و دختر، باید به نکات زیر توجه کنید:
وصیت در مورد ارث: طبق ماده 843 قانون مدنی ایران، وصیت تنها تا یکسوم از اموال متوفی نافذ است و برای بیش از آن نیاز به اجازه ورثه دارد. بنابراین، اگر مادر شما وصیت کند که اموالش به طور مساوی بین پسر و دختر تقسیم شود، این وصیت تنها تا یکسوم اموال نافذ است و برای بیش از آن باید سایر ورثه موافقت کنند.
طلاها و اموال شخصی: اگر دختر یا هر یک از ورثه اقدام به مخفیکاری در مورد اموال مادر کند، سایر ورثه میتوانند از طریق دادگاه اقدام کنند. در این صورت، میتوانید با ارائه مدارک و شواهد به دادگاه، درخواست بررسی و تقسیم عادلانه اموال را بدهید.
مشاوره حقوقی: توصیه میشود با یک وکیل متخصص در امور ارث و وصیت مشورت کنید تا بهترین راهکار را برای حل مشکل پیدا کنید و در صورت نیاز، شما را در دادگاه نمایندگی کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مسعود شریفی
اشتغال بازنشسته
باسلام، بنده، بازنشسته کار سخت و زیان آور اتوبوس رانی شرکت واحد، هستم، مدت ۶سال راننده بودم، ۱۴سال مسئول تصادفات که کار سخت و زیان اور بود، بازنشسته شدم ، بعد سه سال به دلیل مشکلات مالی، در شرکت خصوصی خودرو سرویس شهر وابسته به شهرداری و نظارت اتوبوس رانی شرکت واحد هست به رانندگی، پایه۲پشت مینی بوس هستم، شایعه ای زندگی ما رو سیاه کرده، که بیمه تامین اجتماعی بفهمد مستمری قطع میشود، با توجه به اینکه، بیمه ما رد نمیشود و قرار داد به صورت ساعتی و روز مزد میباشد، آیا امکان دارد مستمری ما را قطع کنند ممنون از حسن نیت و پاسخگویی شما

ح موسوی
استرداد دادخواست
سلام . من دادخواست خود را مسترد کردم اما پشیمان شدم ، با توجه به اینکه هنوز پرونده مختومه نشده میتوانم درخواست استرداد را پس بگیرم ؟ یا باید مجددا شکایت کنم

رضا شیرزاد
کدام ادله زیر میتوان مورد تقاضا جهت نقض رای کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان
با سلام
در صورت شکایت از شهرداری به دیوان عدالت کدام دلایل زیر منطقی و رأی ماده 100 رو که 5میلیاردو 200م تومان برای تخلف یک طبقه مازاد بر پروانه حدود 200متر مسکونی جریمه حداکثری(3برابری)رو اعمال کردن میتونه نقص کنه :
1.اینجانب ادعا میکنم با توجه به موافقت کمیسیون ماده پنج شورای عالی راه و شهرسازی مبنی بر ساخت 6طبقه برابر ضوابط طرح تفصیلی،بنده طبق رای خودسرانه تخلفی نکردم،این شهرداری بود که به ناحق پروانه ساختمانی 5طبقه را صادر کرد و از قبول رای ماده 5 استنکاف نمود.
2.با توجه به تعداد طبقات ساختمان های مجاور که همگی 7طبقه میباشند و همگی قانونی ساخته شده اند ،چرا حقوق برابری و شهروندی و تبعیض در ملک من ایجاد میشود
3.میتوانم ادعا کنم با توجه به ارزش واقعی طبقه مسکونی مورد تخلف مبلغ جریمه اش بیشتر از ارزش واقعی آپارتمان میباشد.(جریمه متری 25میلیون هزینه ساخت 15میلیون که جمعش 40میلیون ¿¿¿قیمت معاملاتی روز بازار آزاد 40میلیون الی 45)
4.اعلام میدارم که از کلیه مالکین مجاور رضایت محضری تا 9طبقه را دارم
5.وادعا آخر اینکه برگه اولیه دفاعیه و دلایل در سیستم ماده صد ثبت نشده و برگه مفقود شده
توضیحات اضافی:
گذر 10متری(من هم20متر مربع عقکشی کردم)
*قرارگیری در بافت فرسوده
*کوچه بن باز