
ک ج
رضایت دختر در ازدواج
باسلام؛ در شرایط ازدواج دختر 19 ساله با یک فرد 36 ساله دختر راضی نیست ولی پدر رضایت و اصرار در ازدواج دارد. نظر دختر در قانون چقدر اهمیت دارد و درصورت پیگیری قضایی دختر و شکایت دختر از فرد 36 برای آزار و اذیت نتیجه دادگاه چه میشود؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام،
در مورد ازدواج دختر ۱۹ ساله با فردی ۳۶ ساله، نکات زیر قابل توجه است:
رضایت دختر: طبق ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی ایران، ازدواج دختر باکره حتی اگر به سن بلوغ رسیده باشد، نیاز به اجازه پدر یا جد پدری دارد. اما رضایت دختر نیز بسیار مهم است و ازدواج بدون رضایت او میتواند مشکلات قانونی و اجتماعی ایجاد کند.
پیگیری قضایی: اگر دختر به ازدواج رضایت نداشته باشد و تحت فشار قرار گیرد، میتواند از طریق مراجع قضایی اقدام کند. دادگاه به شکایات مربوط به آزار و اذیت و اجبار در ازدواج رسیدگی میکند و در صورت اثبات، ممکن است اقدامات قانونی لازم را انجام دهد.
آزار و اذیت: اگر دختر ادعا کند که فرد ۳۶ ساله او را آزار و اذیت کرده است، میتواند از طریق مراجع قضایی شکایت کند. دادگاه با بررسی شواهد و مدارک، تصمیمگیری خواهد کرد و در صورت اثبات آزار و اذیت، ممکن است مجازاتهایی برای فرد متهم تعیین شود.
توصیه میشود در این موارد با یک وکیل متخصص در امور خانواده و حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای پیگیری حقوق خود پیدا کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

امیرعلی اژدر
حقوق جزا
الف گواهی پزشکی را برای ب توسط ج جعل میکند عناوین مجرمانه الف وب وج چه میباشد؟ مستند به قانون استدلال
فرمایید

محمد رضا ط
احضار به عنوان مطلع و ادای توضیحات ، شکایت
شخصی در تلگرام به من پیام داد و من رو به یک کسب و کار اینترنتی دعوت کرد که از این قبیل بود که مبالغ به حساب من واریز میشد و من باید مبالغ و تبدیل به رمز ارز میکردم و بهشون تحویل میدادم
۱۲:۱۰
حدود سه روز ادامه دار شد سپس با من قطع ارتباط کردن دوسه روز پیش برای من ابلاغیه اومد که به عنوان مطلع جهت ادای توضیح حاضر بشم و من هم امروز رفتم و تمام موارد رو عیناً اظهار کردم خواستم بدونم آیا بنده الان متهم هستم یا گیرم؟

Mehdi
وکالت مدت دار
سلام در فروش وسیله نقیله که به خریدار وکالت مدت دار داده شده و همچنین حق توکیل به غیر نیز داده شده آیا خریدار میتواند به شخص ثالثی وکالتی دهد که از مدت وکالت نامه خودش بیشتر باشد. برای مثال اگر وکالت 20 روزه باشد در این مدت وکیل یا خریدار میتواند برای خود یا شخص دیگری وکالت 60 روزه تنظیم نماید؟