
ابوالفضل ترابی
تعداد هیئت موسس
سلام، تعداد هیئت موسس درNGO میتواند ۹ نفر یا بیشتر باشد، در تأسیس میتوان هیئت مورد نظری را در ساختار غیر از هیئت موسس و مدیره تعبیه کرد، ضوابطی در اداره موسسه را به تصمیم آنها منوط کرد؟ تحت چه عنوان؟
ممنون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام،
در تأسیس یک سازمان غیر دولتی (NGO) در ایران، هیئت موسس و هیئت مدیره دو نهاد اصلی هستند که در ساختار سازمان نقش دارند. تعداد اعضای هیئت موسس معمولاً ۹ نفر یا بیشتر است، اما این تعداد میتواند بر اساس اساسنامه و نیازهای خاص سازمان تغییر کند.
در مورد ایجاد نهاد یا هیئت دیگری در ساختار سازمان، میتوانید با توجه به نیازهای خاص سازمان و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، نهادهای دیگری را نیز در ساختار سازمان تعبیه کنید. این نهادها میتوانند تحت عناوین مختلفی مانند "هیئت مشورتی"، "کمیتههای تخصصی" یا "هیئت نظارت" فعالیت کنند. وظایف و اختیارات این نهادها باید به وضوح در اساسنامه سازمان تعریف شود و به تصویب مجمع عمومی برسد.
برای اطمینان از رعایت تمامی ضوابط قانونی و تنظیم دقیق اساسنامه، پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص برای ثبت موسسه خیریه مشورت کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سید امین فلاح
ثبت انجمن
با سلام و احترام،
افرادی که به صورت فریلنسر و خویش فرما کار میکنن و در قرارداد با جایی نیستن باید انجمنشون کارگری باشه یا کار فرمایی؟ با توجه به اینکه از شرایط تشکیل انجمن ارائه فیش حقوقی یا قرارداد است.
با تشکر.

حسن دستی
حق رای در شرکت سهامی
درود
ایا دررابطه با انتخاب مدیران شرکت سهامی خاص می توان سهام ایشان از نظر تعداد آرا دوبرابر مورد احتساب قرار گیرد مثلا اگر هر کدام از ایشان ۵۰ سهم داشته ومی خواهند سه مدیر برای شرکت انتخاب کنند بجای ۱۵۰ رای هر کدام آرا انتخاب مدیر رای ایشان ۳۰۰ رای ( دوبرابر ) مورد محاسبه ولحاظ قرار گیرد . آیا این اقدام از منظر قانونی ممکن می باشد. ؟

صادق جلال زاده
موارد لازم برای دریافت گواهی سرمایه پرداخت شده
با سلام. در سامانه ثبت شرکت ها اقدام به ثبت شرکت سهامی خاص کرده ایم و نام درخواستی تایید شده است و رسید پذیرش قابل مشاهده و چاپ است. گفته شده که ابتدا نسبت به ثبت گواهی سرمایه پرداخت شده اقدام کنید و سپس نسخه اصلی همه مدارک رو به ما ارسال کنید. در عمل تا زمانیکه ما گواهی را ثبت نکنیم دسترسی به اساسنامه و اظهارنامه و ... که از اطلاعات وارد شده در سامانه تولید شده اند نداریم.
به بانک که مراجعه کردم لیست مدارک لازم برای افتتاح حساب شرکت در حال ثبت رو این موارد اعلام کرد:
- درخواست به شعبه جهت افتتاح حساب (این چیه؟ آیا باید یه نامه دستی بنویسیم و همه امضا کنن که از این شعبه میخوایم برای شرکت در حال تاسیس ما حساب باز کنن؟)
- ابلاغیه تایید نام شرکت (این مورد در سامانه ثبت شرکت ها نوشته شده و امکان نمایش و چاپ هم براش گذاشتن اما دسترسی ش برای ما باز نشده و ظاهرا پس از قبت گواهی پرداخت سرمایه برامون باز میشه. لذا ما باید این نامه رو از کجا بیاریم؟ البته در سامانه یه چیز دیگه ای هست به نام "ابلاغیه" که اون قابل چاپ هست.)
- اساسنامه
- تقاضانامه (این چیه؟ آیا همون اظهارنامه هست؟)
- رسید پذیرش ثبت شرکت (سامانه دسترسی چاپش رو بهمون داده و داریمش)
- شرکتنامه ثبت تاسیس (این مورد رو هم نمیدونیم چیه. یه جا خوندم شرکت های سهامی شرکتنامه ندارن. آیا این مورد نیازه و اینکه چی هست؟)
- صورت جلسه عمومی مجمع موسسین (دسترسی داریم)
سوالاتی که دارم رو در پرانتز نوشتم.