وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

روح‌الله رحیمی

هزینه صدور پروانه ساختمانی

با سلام

بنده ملکی را برای ساخت در اختیار سازنده قرار داده ام که کلیه هزینه های صدور پروانه به عهده سازنده می باشد و همکنون بعد از قرار دادمشارکت با شهر داری به توافق رسیده ام که خسارت مورد مسیر ملک فوق را از مبلغ عوارض ساخت کسر وتهاتر کنم در ضمن زیر بنا طبق مساحت اولیه می‌باشد آیا مبلغ تهاتر شده مورد مسیر باعوارض صدور پروانه باید از طرف سازنده به مالک پرداخت گردد در ضمن در قرار داد به این موضوع اشاره نشده

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

سلام،


در مورد سوال شما، نکات زیر قابل توجه است:



  1. تعهدات قراردادی: اگر در قرارداد مشارکت در ساخت، تعهد پرداخت هزینه‌های صدور پروانه به عهده سازنده گذاشته شده است، سازنده موظف به پرداخت این هزینه‌ها است. اما اگر در قرارداد به موضوع تهاتر خسارت مورد مسیر با عوارض ساخت اشاره نشده باشد، این موضوع می‌تواند به عنوان یک اختلاف بین طرفین مطرح شود.



  2. تهاتر خسارت با عوارض: اگر شما به عنوان مالک با شهرداری توافق کرده‌اید که خسارت مورد مسیر را با عوارض ساخت تهاتر کنید، این موضوع باید به وضوح در قرارداد یا به صورت مکتوب به سازنده اطلاع داده شود. در غیر این صورت، ممکن است سازنده ادعا کند که از این توافق بی‌اطلاع بوده و تعهدی به پرداخت مبلغ تهاتر شده ندارد.



  3. راه‌حل پیشنهادی: پیشنهاد می‌شود با سازنده مذاکره کنید و موضوع تهاتر را به صورت مکتوب و با توافق طرفین مشخص کنید. در صورت عدم توافق، ممکن است نیاز به مراجعه به مراجع قضایی یا داوری برای حل اختلاف باشد.




پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور قراردادهای مشارکت در ساخت مشورت کنید تا بهترین راهکارها را برای شرایط خاص شما ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین احمدی گوهری

الزام به تنظیم صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی آپارتمان

اینجانب به موجب مبایعه نامه در بنگاه املاک در مورخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۱ با کد رهگیری یک واحد آپارتمان خریداری نمودم و مالک متعهد شد ، در تاریخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۲ برای انتقال سند رسمی آپارتمان ، به نام بنده ، در دفترخانه حاضر شوند ؛ متاسفانه، علی رغم گذشت تاریخ مقرر مراجعه نکرد و به اظهارنامه حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی در مورخ 19/07/1403 پاسخ نداده اند و شفاهی اعلام نمودند دو دانگ از زمین ملک از طرف طلبکاران سازنده توقیف شده است و این اقدام موجب گردیده که اداره ثبت از صدور سند تفکیکی ملک جلوگیری نماید . شایان توجه است مالک سند مشاعی چهار دانگ دارد و الان سند آزاد است و سازنده در قالب قرارداد مشارکت در ساخت با پیشرفت کار الان سند دو دانگ مشاعی دارد . به عنوان شخص ثالث ، دادخواست اعتراض ثالث اجرائی نسبت به توقیف ( چهار دانگ از شش دانگ ) و رفع اثر از توقیف اموال غیرمنقول و صدور قرار توقیف عملیات اجرایی را دادم که دادگاه دعوی را رد کرد و قاضی اظهار نمود من نمی توانم از این طریق پیگیری داشته باشم .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

پروفایل کاربر

یعقوب رضایی

چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه الباقی ثمن معامله از خریدار

با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، (لطفا به این نکته دقت شود که اجرای قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶در شهرستان ما......اجرایی نیست)، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم(بدون اشاره به حق انتقال به غیر ، رضایت مالک و اجاره بها) و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت(بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای)، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال ، جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم( مشاعی) در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، هزینه انتقال و رضایت حق اربابی، بر عهده من است،حال خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت رضایت حق اربابی نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟(با توجه به اجرایی نبودن روابط) اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه الباقی ثمن معامله کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب

بیمه وسنوات وعیدی

آیا میشود قراردادی با بازاریاب منعقدکردتا فقط پورسانت فروش بگیرد و بازاریاب مشمول عیدی وسنوات و حقوق و مزایای قانونی نگردد و نهایتا مسئولیتی متوجه شرکت نگردد؟؟؟