وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا رنجبر

2 ماه پیش

مهریه

باعرض ادب و احترام

اینجانب(زوج) مهریه همسرم یک قطعه زمین و یک دانگ از ۶دانگ منزل مسکونی مادرم هست و در صورتمجلس بله برون زمین و یک دانگ خونه ذکر شده و حاضرین در بله برون(مادرم.خواهرم.دامادمون.خودم و بقیه) بعنوان شاهد همگی در پایین صورتمجلس امضا و انگشت زدیم .هنگام عقد در دفتر ازدواج سردفتر فرمودند چون زمین و خونه دارای سند رسمی نیست،در سند ازدواج زمین و یک دانگ خونه رو نمیتونن بنویسن...الان در سند ازدواجمان اصلا زمین و خونه قید نشده و تنها مدرک همسرم(زوجه) فقط کاغذ بله بران هست ...ایشون میتونن زمین و خونه رو بگیرن؟ چون از وکیل سوال کردم درجواب گفتند چون در سند ازدواج قید نشده و زوجه بجز کاغذ بله بران چیزی نداره براحتی نمیتونه موارد فوق رو مطالبه کنه و باید حداقل یکی دوسال دوندگی کنه تا بتونه اثبات کنه و حکم بگیره ..

لطفأ راهنمایی کنید که راهی هست که انجام بدم نتونن نسبت به یک دانگ خونه یا زمین کاری کنن ؟ چون واسه مادرم هست ...یا در کل چجوری زوجه میتونه بگیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با توجه به توضیحات شما، موضوع مهریه و نحوه اثبات آن در دادگاه به شرح زیر است:



  1. مدارک موجود: اگرچه مهریه در سند ازدواج قید نشده است، اما صورت‌مجلس بله‌برون که توسط شاهدان امضا و انگشت‌زده شده است، می‌تواند به عنوان مدرک در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد. این مدرک نشان‌دهنده توافق شما و همسرتان در مورد مهریه است.



  2. اثبات مهریه در دادگاه: همسر شما می‌تواند با ارائه صورت‌مجلس بله‌برون و شهادت شاهدان، مهریه را در دادگاه اثبات کند. اگر شاهدان حاضر در بله‌برون در دادگاه شهادت دهند که مهریه به صورت زمین و یک دانگ خانه تعیین شده است، این موضوع می‌تواند به نفع همسر شما باشد.



  3. مشاوره با وکیل: پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا بهترین راهکار قانونی را برای پیگیری موضوع بیابید. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا مدارک و شواهد لازم را جمع‌آوری کنید و در صورت نیاز، دفاعیات لازم را ارائه دهید.



  4. حفظ حقوق مادرتان: اگر خانه به نام مادرتان است و شما تنها یک دانگ از آن را به عنوان مهریه تعیین کرده‌اید، باید توجه داشته باشید که انتقال مالکیت باید به صورت قانونی و با رضایت مادرتان انجام شود. در غیر این صورت، ممکن است مشکلات حقوقی برای شما و مادرتان ایجاد شود.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کاوه فتحی

4 ماه پیش

قانون تملک ساختمان ها و مشکلات ساختمان

سلام.در یک ساختمان ۵۰ واحدی جلسه گذاشتن و عنوان کردن کسی مدیر ساختمان رو بعهده نمیگیره..و ساختمان مدیر نداره... ولی سه نفر رو هرکدوم یکنفر بعنوان دریافت شارژ ساختمان و یک نفر بعنوان آسانسور و یک نفر بعنوان مسول تاسیسات معرفی کردن...طبقه من طبقه بالا میباشد و سقف مشاع ساختمان نیاز به تعمیر اساسی و هزینه زیاد دارد..و در هر بار بارندگی واحد بنده دچار خسارت می‌گردد. لذا اعلام نمودم تعمیر نکردن...سوالم اینجاست با توجه به اینکه ساختمان فاقد مدیر میباشد..آیا این سه نفر در دادگاه در حکم مدیر ساختمان میباشن؟؟ و بنده میتوانم بر علیه آنها اعلام دعوی کنم....؟؟؟ در صورتی اینکه جوابتان اینست که مدیر نیستن بنده باید جهت تعمیر سقف مشاع بر علیه چه کسی اعلام دعوی بکنم؟؟؟ تشکر

پروفایل کاربر

محمدرضا عابدی

7 ماه پیش

خرید مال مسروقه

سلام، بنده دو ماه پیش یک قطعه طلا خریدم، اما مشتری فاکتور نداشت. ولی حساب بانکی و کارت ملی رویت شده و اهراز هویت شده و پول به حساب بانکی خودشون واریز شد. همچنین یک رسید ازشون گرفتم با امضا و اثر انگشتشون که گفته طلا برای خودمه و دزدی و‌مسروقه نیست.
اما پریروز از آگاهی اومدن مغازه من و منو دستگیر کردن و بردن دادگاه، اونجا قاضی کشیک به من اتهام مالخری زده و الان با قید وثیقه آزاد شدم تا دادگاه اصلی تشکیل بشه. به نظرتون چه کار‌کنم؟ چطور اثبات کنم من مالخری نکردم؟ و باید حتما موقع خرید طلا فاکتور باشه؟

پروفایل کاربر

مژده کریمی

6 ماه پیش

همزمانی بررسی یک پرونده در دو دادگاه

پرونده مشارکت در موسسه داوری بررسی شد در آخرین روز اعتراض برای تایید این حکم اقدام شد نهایت منجر به صدور رای شد اما در همان روز برای ابطال رای طرف مقابل اقدام نموده که هنوز منجر به رای نشده. باید چه اقدامی انجام شود ؟