وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نقی قلی زاده

4 ماه پیش

تقسیم میراث

سلام و درود

وقت بخیر

بنده پدر بزرگم ۲۰ سال پیش فوت کرده بودند.۳ پسر و ۲ دختر داشتند.یک خانه از ایشان به جا مانده بود که هنوز هم بین ورثه تقسیم نشده و به نام پدر بزرگم هست.مادر بزرگم هم در قید حیات هستند.پدر من چند هفته پیش فوت کرد. الان از پدر بزرگم به من(نوه) هم ارث میرسه؟(با وجود اینکه خاله ها و دایی هام زنده‌‌اند)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

4 ماه پیش

سلام و درود،


بر اساس قانون مدنی ایران، ارث به طبقات مختلفی تقسیم می‌شود و هر طبقه در صورت نبودن وارث در طبقه قبل ارث می‌برد. در مورد شما، چون پدر شما فوت کرده است، شما به عنوان نوه می‌توانید به جای پدر خود از ارث پدربزرگتان سهم ببرید. این موضوع در ماده ۸۶۲ قانون مدنی آمده است که اشخاصی که به موجب نسب ارث می‌برند شامل اولاد و اولادِ اولاد می‌شوند.


بنابراین، شما به عنوان نوه می‌توانید سهم پدر خود را از ارث پدربزرگتان دریافت کنید، حتی اگر خاله‌ها و دایی‌ها زنده باشند. البته توجه داشته باشید که سهم شما به عنوان نوه به نسبت سهم پدر شما از ارث پدربزرگتان خواهد بود.


پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث مشورت کنید تا شما را در این زمینه به طور دقیق‌تر راهنمایی کند.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مینا وارسته

3 ماه پیش

اطلاع از رأی قاضی

آیا اعتراف زیر کتک توسط آگاهی مستند میباشد؟

پروفایل کاربر

مسعود صالحی

12 ماه پیش

تعمیرات ساختمان

با سلام وعرض ادب
بنده مالک یک واحد آپارتمان درطبقه اول ساختمانی 3طبقه وهر طبقه 2واحد ویک واحد هم در زیر زمین دارد، هستم،
اخیرا بدلیل پوسیدگی لوله های عمومی در قسمت جنوبی ساختمان، نشت آب داره وبرای تعویض لوله، مالکین واحدهای شمالی مدعی هستند که هزینه تعویض وتعمیر لوله های قسمت جنوبی باید توسط 3واحد جنوبی پرداخت شود، آیا اصولا لوله های شوفاژ مربوط به یک موتورخانه برای همه مشاعی است یا تفکیکی است مثلا شمالی یا جنوبی؟ در نتیجه آیا پرداخت هزینه تعویض وتعمیر بعهده همه واحدهاست یا فقط3واحدی که لوله ها در آن سمت قرار دارد؟

با تشکر

پروفایل کاربر

معصومه افشاری

2 سال پیش

در خصوص عزل مدیر عامل

من مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص هستم که صددر صد اعضای هئیت مدیره به من رای دادند ولی یکی از سهامداران جهت منحل کردن شرکت در دادگاه طوری وانمود کرد که من مدیر عامل صوری هستم ومن از آنجا که زیاد بامسائل دادگاه
آشنایی نداشتم ایم برگه را بعد از اینکه بارها به قاضی اعلام کردم صوری نیستم امضا نمودم و همین نامه را به راهداری داده و ایشان خواستند چون من صوری هستم مدیر عامل عزل گردد. در این خصوص آیا سازمان راهداری این اختیار را دارد در صورتی که تمام اعضاء با من موافق هستند و تا حالا این هیچگونه خلافی نداشتم و استشهاد از پایانه دارم که هر روز به پایانه می روم ضمن اینکه بیمه من از شرکت دیگر که تقریبا چند ماه دیگر بازنشست می شوم رد می شود