
رحیم مردانی
مرجع صالح
آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می باشد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
بله، بر اساس قوانین و مقررات مربوط به بخش تعاون، ارجاع به داوری اتاق تعاون باید در اساسنامه همه اشخاص حقوقی تعاونی درج شود. بنابراین، بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکتهای تعاونی، به جز موارد مربوط به انتخابات، میتواند در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون باشد. این موضوع به شرطی است که در اساسنامه تعاونی به داوری اتاق تعاون اشاره شده باشد.
برای اطمینان بیشتر و پیگیری دقیقتر، پیشنهاد میشود با یک وکیل متخصص در امور تعاونیها مشورت کنید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مجید نجفی
فروش مشاعات
سلام ملکی خریدم قولنامه ای سازنده مفید فروخته به نفر اول و نفر اول از خودش ۸متر انباری و پارکینگ هم اضافه کرده به مساحت فروخته به من و منم فروختم به ویگری و حالا نفر سوم ازمن شکایت داره چرا مشاعات جز متراژ اوده شده

حسین اسماعیلی
اعسار
با سلام خوانده پرونده نسبت به را تقاضای تجدیدنظر داده و برای هزینه دادرسی اعسار دادگاه بدوی 50درصد اعسار را پذیرفته در مورد 50درصد مابقی اظهار نظر نکرده دادگاه تجدید نظر نقص گرفته لاکن بدوی بجای اصلاح ابتدا ابلاغ ده روز جهت واریز 50درصد به خوانده داده سپس رای بر رد تجدید نظر خواهی بعلت عدم رفع نقص داده با اعتراض خوانده دادگاه تجدید نظر اعتراض را وارد و به بدوی جهت رفع نقص اعاده کرده
آیا دادگاه بدوی دوباره باید رای دهد
آیا بدوی باید با یک صورت مجلس رفع نقص نماید و پرونده را اعاده نماید
آیا باید 50درصد الیافی را با رد دادخواست خوانده به دادگاه تجدید نظر اعلام نماید
لطفاً صریح و مشخص تکلیف را معلوم فرمایید

زهرا .
دفاع مشروع
مسئله1403/12/1
آقای «الف» از آقای «ب» مبالغی طلبکار است. برای مطالبه از آن به آقای«ب» مراجعه میکند.آقای«ب»علی رغم قبول دین، از باز پرداخت آن خودداری و شروع به پرخاش و خشونت کلامی نسبت به آقای«الف» می نماید. پس از اعتراض آقای «الف» به نامبرده آقای«ب» با او درگیر میشود.
در حین درگیری شخص «الف» ناچار در مقام تقابل ضربه ای با مشت به سر شخص «ب» وارد می نماید و در نتیجه موجب فوت ویمیگردد.
اکنون با در نظر گرفتن مسأله فوق و با توجه به اینکه شخص «الف» قصد قتل شخص «ب» را نداشته ضربه مشت را برای دفع حملات آقای «ب» وارد نموده است ، به نظر شما در تطبیق با قانون مجازات اسلامی فعلی (مصوب۱۳۹۲)
اولا: آیا مسئولیتی متوجه شخص «الف» هست یا خیر و چرا؟
ثانیا:در صورت توجه مسئولیت نسبت به آقای «الف» وصف جزائی اقدام وی چیست و چرا؟