وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رحیم مردانی

2 ماه پیش

مرجع صالح

آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

بله، بر اساس قوانین و مقررات مربوط به بخش تعاون، ارجاع به داوری اتاق تعاون باید در اساسنامه همه اشخاص حقوقی تعاونی درج شود. بنابراین، بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت‌های تعاونی، به جز موارد مربوط به انتخابات، می‌تواند در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون باشد. این موضوع به شرطی است که در اساسنامه تعاونی به داوری اتاق تعاون اشاره شده باشد.


برای اطمینان بیشتر و پیگیری دقیق‌تر، پیشنهاد می‌شود با یک وکیل متخصص در امور تعاونی‌ها مشورت کنید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیراس همایون

1 سال پیش

خسارت عدم ایفای تعهد در شرایط خاص

سلام. وقت بخیر.
بنده 12 سال پیش زمینم را به یک پیمانکار تحویل دادم تا ایشان به صورت مشارکتی 8 واحد مسکونی و 4 واحد تجاری احداث کنن که 2 واحد مسکونی و 1 واحد تجاری (مغازه) را به من تحویل بدن. در قرارداد ایشان باید دو راه پله مجزا احداث میکرد ولی فقط یه راه پله احداث کرد و هیچ مغازه ای به بنده تحویل نداد از طرفی با اینکه طبق قرارداد می بایست واحدهای مسکونی من دارای پارکینگ و انباری می بود ولی هیچکدام از واحدهای من دارای پارکینگ و انباری نیست.
ایشان بعدها بعد از تکمیل آپارتمان بهانه آورد که طبق قوانین شهرداری زمین شما تجاری نبود و من نتونستم واحد تجاری احداث کنم و بنده در جواب گفتم اگر قرار بود واحد تجاری ساخته نشه من اصلا زمینم را مشارکتی نمیدادم. ( البته چون خیابان ما 14 متری بود خیلی از همسایه ها مغازه احداث کردن و جریمه اون رو پرداخت کردن)

بطور خلاصه ایشان مغازه و پارکینگ ها را در قرارداد تعهد کرد ولی گفت طبق قوانین شهرداری امکان ساخت مغازه در زمین شما نبود آیا بنده می توانم حداقل خسارت عدم ایفای تعهد را از ایشان بگیرم؟
یعنی خسارت دو باب مغازه و راه پله جدا را به نرخ کارشناسی؟

پروفایل کاربر

نسرین علیرضایی

5 ماه پیش

دستور موقت و صدور اجرائیه

آیا می شود فرضی را تصور کرد که مرجع صدور اجرائیه دادگاه تجدید نظر باشد؟ به چه صورت؟
آیا امکان صدور اجرائیه توسط دیوان عالی کشور وجود دارد؟
آیا در امور حسبی امکان صدور دستور موقت وجود دارد؟باذکرمثال
آیاصدور دستوردرمقابل صدور دستور موقت دیگر امکان پذیراست؟به چه صورت؟

پروفایل کاربر

مجتبی یگانه

2 ماه پیش

خودرو

سلام. من ماشینمو به یکی از همکارام در کارخانه فروختم که پول لازم بودم به محض واریز مبلغ خودرو من اون مبلغ رو خرج کردم ولی بعد یک روز خریدار گفت ماشینو نمیخام منم گفتم پولو خرج کردم فرصت بده ماشینو ببرم بفروشم تا پولتو بدم ولی ایشون گوش ندادند و ماشینو بردند پارکینگ . خب حالا تکلیف ما چی میشه؟