
مجتبی شفیع نژاد
معامله ملک
با سلام و وقت بخیر
بنده یک ملک ویلایی دارم که میخوام با 2 واحد معاوضه کنم. یکی از واحدها آماده سند زدن می باشد و دیگری به صورت پیش خرید می باشد و یک سال دیگر تحویل داده میشود. خریدار عنوان میکند که سند 6 دانگ ویلایی را الان به نام بزنید و او سند یک واحد اماده رابه نام میزند و واحد دیگر که پیش فروش می باشد را به صورت محضری پیش فروش میزند.
میخواستم بپرسم که چه راهکاری برای اطمینان از صحت انجام چنین معامله ای میتوان انجام داد؟
ضمنا مالک واحدهایی دیگر نیز دارد چه تضمینی میتوان از سازنده گرفت؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام و وقت بخیر،
برای اطمینان از صحت و امنیت معاملهای که قصد انجام آن را دارید، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
تنظیم قرارداد محضری: حتماً قرارداد معاوضه و پیشفروش را به صورت محضری و با حضور وکیل یا مشاور حقوقی تنظیم کنید. این کار به شما اطمینان میدهد که تمامی شرایط و تعهدات به صورت قانونی و معتبر ثبت شدهاند.
استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک: قبل از انجام معامله، از اداره ثبت اسناد و املاک استعلام بگیرید تا مطمئن شوید که ملک ویلایی و واحد آماده سند زدن، هیچگونه بدهی یا مشکل حقوقی ندارند.
گرفتن تضمینات مالی: میتوانید از خریدار بخواهید که تضمینات مالی مانند چک یا سفته به عنوان ضمانت اجرای تعهدات خود ارائه دهد.
استفاده از شرط فسخ: در قرارداد، شرط فسخ به نفع خود را در صورت عدم انجام تعهدات توسط خریدار درج کنید. این شرط به شما اجازه میدهد در صورت عدم انجام تعهدات، قرارداد را فسخ کنید.
بررسی سوابق سازنده: سوابق و اعتبار سازنده را بررسی کنید و مطمئن شوید که پروژههای قبلی او به موقع و با کیفیت تحویل داده شدهاند.
مشاوره با وکیل: حتماً با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا تمامی جوانب حقوقی معامله را بررسی کند و شما را در این مسیر راهنمایی کند.
این اقدامات میتوانند به شما کمک کنند تا از صحت و امنیت معامله اطمینان حاصل کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

وحید وحید
انتقال امتیاز مدرسه غیر انتفاعی
آیا اگر امتیاز مدرسه از شخص به شرکت سهامی و یا تعاونی منتقل شود درآمد مدرسه مشمول مالیات میشود؟

محفوظ محفوظ
الزام ورثه به تنظیم سند
سلام
پدرم در زمان حیات خود یک دانگ از ملکی را که از برادر مرحوم شده ام به ایشان به ارث رسیده بود به خانم برادرم هبه نموده است و سپس به همان خانم وکالت داده سند را بنام خود نماید اما همسر برادرم سند را بنام خود نکرده است و الان پس از فوت پدرم برای ورثه پدرم اظهار نامه ارسال کرده که تکالیف قانونی خود را انجام دهید. آیا ما ملزم به تنظیم سند بنام ایشان هستیم؟ یادآوری میکنم پدرم در مبایع نامه هیچ تعهدی نکرده که سند را بنام ایشان بزند و برای همین به ایشان وکالت داده است.

نیلوفر فتحعبی
استشهاد محلی
سلام وقت بخیر
چند وقت در همسایگی ما دعوایی بین دو همسایه صورت گرفت و الان برای استشهاد از من سوال پرسیدن و من گفتم که از جزئیات به صورت دقیق با خبر نیستم ولی از پنجره دیدم گه دعوا میکردن و صدای داد و بیداد
برگه ای رو امضا نکردم ولی ازمن اسم و کد ملی خواستن
آیا این باعث میشه که برای شهادت من ملزم به حضور در دادگاه بشم؟