وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مجتبی شفیع نژاد

2 ماه پیش

معامله ملک

با سلام و وقت بخیر

بنده یک ملک ویلایی دارم که میخوام با 2 واحد معاوضه کنم. یکی از واحدها آماده سند زدن می باشد و دیگری به صورت پیش خرید می باشد و یک سال دیگر تحویل داده میشود. خریدار عنوان میکند که سند 6 دانگ ویلایی را الان به نام بزنید و او سند یک واحد اماده رابه نام میزند و واحد دیگر که پیش فروش می باشد را به صورت محضری پیش فروش میزند.

میخواستم بپرسم که چه راهکاری برای اطمینان از صحت انجام چنین معامله ای میتوان انجام داد؟

ضمنا مالک واحدهایی دیگر نیز دارد چه تضمینی میتوان از سازنده گرفت؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

سلام و وقت بخیر،


برای اطمینان از صحت و امنیت معامله‌ای که قصد انجام آن را دارید، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. تنظیم قرارداد محضری: حتماً قرارداد معاوضه و پیش‌فروش را به صورت محضری و با حضور وکیل یا مشاور حقوقی تنظیم کنید. این کار به شما اطمینان می‌دهد که تمامی شرایط و تعهدات به صورت قانونی و معتبر ثبت شده‌اند.



  2. استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک: قبل از انجام معامله، از اداره ثبت اسناد و املاک استعلام بگیرید تا مطمئن شوید که ملک ویلایی و واحد آماده سند زدن، هیچ‌گونه بدهی یا مشکل حقوقی ندارند.



  3. گرفتن تضمینات مالی: می‌توانید از خریدار بخواهید که تضمینات مالی مانند چک یا سفته به عنوان ضمانت اجرای تعهدات خود ارائه دهد.



  4. استفاده از شرط فسخ: در قرارداد، شرط فسخ به نفع خود را در صورت عدم انجام تعهدات توسط خریدار درج کنید. این شرط به شما اجازه می‌دهد در صورت عدم انجام تعهدات، قرارداد را فسخ کنید.



  5. بررسی سوابق سازنده: سوابق و اعتبار سازنده را بررسی کنید و مطمئن شوید که پروژه‌های قبلی او به موقع و با کیفیت تحویل داده شده‌اند.



  6. مشاوره با وکیل: حتماً با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا تمامی جوانب حقوقی معامله را بررسی کند و شما را در این مسیر راهنمایی کند.




این اقدامات می‌توانند به شما کمک کنند تا از صحت و امنیت معامله اطمینان حاصل کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زری معصومی

11 ماه پیش

مشاور حقوقی بانک

سلام مشاور حقوقی یک بانک تعطیلات در عید و سال چقدر تعطیلی دارد و ساعت کاری چقدر دارد؟؟؟

پروفایل کاربر

مرتضی کریمی

7 ماه پیش

بیمه ی از کارافتادگی

اقدام به بیمه ی از کار افتادگی کردم برام پیام اومده سایر مدارک پزشکی این یعنی چی؟

پروفایل کاربر

علیرضا ده هیجده

1 سال پیش

دریافت وجه ملک فروخته شده به قیمت روز

با سلام و احترام.مادرم سال ۹۶ ساختمان نیمه کاره ای را با وکالت شریکش که مالک سه دانگ زمین و سازنده بود و در زندان به سر میبرد تنظیم و در ضمن به مهر و تایید دادیار زندان رسیده بود به شخصی فروخت کا بلافاصله خریدار مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان بدهی بانک که بر عهده شریک بود پرداخت و ۲۰ میلیون به مادرم داد..مادرم سه دانگ سهم خود را به نام خریدار زد اما شریکش امتناع ورزیده و خریدار مال مادرم را گروکشی کرد تا مانع برطرف شود.حال که ارزش ملک حدود ۲۴ میلیارد شده و به مدت ۶ سال امتیاز از امتیاز رهن و اجاره ملک استفاده کرده و مانع از ناحیه شریک برطرف شده خریدار ادعا می‌کند که من ضرر کرده ام و شما مطالبه از شریک کنید و به قیمت سال ۹۶ با شما تسویه می کنم که عملا دیگر ارزشی ندارد.لطفا راهنمایی بفرمایید.