وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مجتبی شفیع نژاد

3 ماه پیش

تهاتر ملک

پیرو سوال قبلی در خصوص تهاتر ملک ویلایی با ۲ واحد که یکی از واحدها به صورت پیش خرید می باشد

آیا انجام معامله به این صورت که بنده کل ۶ دانگ سند ملک ویلایی را به نام ایشان بزنم و ایشان سند یکی از واحدها را به نام بنده بزند و برای واحد پیش خرید به صورت محضری انتقال دهد درست است؟ آیا نباید ۳ دانگ از سند ملک ویلایی در رهن بنده باشد تا سند ملک پیش خرید آماده شود؟ با توجه به اینکه من در واقع کل پول خانه ها را به ایشان پرداخت کرده ام؟

به فرض ایشان یک سال دیگر خانه پیش خرید را تحویل ندادند چه اهرمی دست بنده می باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد تهاتر ملک ویلایی با دو واحد آپارتمانی که یکی از آنها به صورت پیش‌خرید است، نکات زیر را در نظر بگیرید:



  1. انتقال سند: انتقال کامل ۶ دانگ سند ملک ویلایی به نام طرف مقابل و دریافت سند یکی از واحدها به نام خودتان، به شرطی که تمامی شرایط و تعهدات به صورت دقیق و شفاف در قرارداد ذکر شده باشد، می‌تواند انجام شود. اما برای واحد پیش‌خرید، باید دقت بیشتری داشته باشید.



  2. رهن سند: برای اطمینان از اجرای تعهدات طرف مقابل در خصوص واحد پیش‌خرید، می‌توانید ۳ دانگ از سند ملک ویلایی را به عنوان وثیقه یا رهن نزد خود نگه دارید تا زمانی که سند واحد پیش‌خرید آماده و به نام شما منتقل شود. این اقدام به عنوان یک اهرم قانونی برای تضمین حقوق شما عمل می‌کند.



  3. قرارداد محضری: برای واحد پیش‌خرید، حتماً یک قرارداد محضری تنظیم کنید که در آن تمامی شرایط، تعهدات و زمان‌بندی تحویل واحد به صورت دقیق ذکر شده باشد. این قرارداد باید به تأیید دفترخانه اسناد رسمی برسد.



  4. اهرم‌های قانونی: در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکند و واحد پیش‌خرید را در زمان مقرر تحویل ندهد، می‌توانید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوی کنید. داشتن سند رهنی و قرارداد محضری به عنوان مدارک قانونی می‌تواند به شما در این مسیر کمک کند.




پیشنهاد می‌شود که قبل از انجام هرگونه معامله، با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا از تمامی جوانب حقوقی و قانونی مطمئن شوید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرزاد م

2 ماه پیش

تخلف فروشگاه اینترنتی

من نزدیک به یک سال نیم پیش به یک فروشگاه از طریق اینستاگرام مبلغ 6میلیون تومان واریز کردم ولی تا الان لوازم قرار بود ارسال کنن تا الان همینطور وعده روزهای آینده میدن ویک سال نیم شده مبلغ هم برگشت نمیدن چه باید کرد با این کلاهبردار

پروفایل کاربر

مریم احمدی

1 سال پیش

امضای تفاهم نامه پس از انتقال سند به صورت محضری

با سلام و احترام، بیش از 20 سال پیش، تمامی پنج نفر عموهای من به پاس خدمات زیادی که پدر من برای خانواده اش انجام داده بود به میل خودشان -بدون اینکه پدر من درخواستی داشته باشد- خانه پدری شان را به نام پدر من کردند و "سند محضری" به نام پدر من زده شد.مبلغ کمی نیز در همین انتقال محضری به آنها پرداخت شده که یعنی پدر من ملک را از آن ها خریداری کرده است. ولی پدر من طبق صحبتی که با سه خواهرش داشت گفت که سهم آنان را در صورت فروش زمین پرداخت می نماید. پس از فوت مادربزرگم، برادران از بخشش خود پشیمان شدند و تصمیم گرفتند به شکلی آن را پس بگیرند. لذا تفاهم نامه ای مفصل با جزییات فراوان تنظیم نمودند که پدرم بایستی با آگاهی و میل برادران ملک را فروخته و سهم هر کس را به شکل قانون ارث پرداخت کند.این موضوع بدون اطلاع ما صورت گرفت و به امضای تمامی برادران و خواهران رسید. چند سال بعد پدر من در اثر اضطرار اخطارنامه بانک بابت بدهی شان، ملک را بدون اطلاع برادران فروختند و سهم سه خواهرشان را پرداخت کردند. سهم دو نفر از برادران را با توجه به احتیاج مالی آنها پرداخت نمود. اکنون یکی از همین دو برادر که سهم خود را دریافت نموده همراه برادر دیگر از پدر من شکایت کرده اند، مبنی بر اینکه خانه ارزان و بدون اطلاع آنها فروخته شده و بایستی سهم آنها پرداخت گردد.یک بار دادگاه حکم عدم استماع صادر کرده و بعد گفته بایستی مبلغی در تناسب با مبلغ فروش آن زمان و البته با جریمه ای پرداخت گردد. چون برادران مطالبه آن مبلغ را به دادگاه ندادند، آن مبلغ به آنها داده نشد. در این بین مجدد شکایتی تنظیم کرده اند که بایستی سهم آنها به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد. از وکلای محترم درخواست راهنمایی دارم . باسپاس

پروفایل کاربر

امید شیرمحمدی

12 ماه پیش

وکالت

با احترام خدمت دوستان محترم سوال بنده از حضور حضرات این هست که بنده در مشاغل نظامی در حال خدمت هستم میخواستم بدونم با توجه مستفاد بند ۲ ماده ۱۰ لایحه استقلال کانون وکلا که اشعار می دارد " کارمندان دولتی اگر در شغل خود فعالیت داشته باشند، تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند وکیل شوند. به عبارت دیگر یک فرد نمی‌تواند بصورت همزمان در حوزه‌ی وکالت و شغل‌های اجرایی، قضایی، مدیریتی و کارشناسی موسسات و سازمان‌های دولتی و نهادهای عمومی فعالیت داشته باشد" ایا منظور قبولی شخص در مرکز وکلای قوه قضاییه می باشد که شخص با توجه به دوشغله شدن و این که چون کارمند رسمی قوه قضاییه می شود این امکان را ندارد سوال اصلی بنده ابن هست که ایا قبولی شخص در کانون کلای مرکز نیز همین شرایط رو دارد یا خیر چون کانون وکلای مرکز وابستگی سازمانی به قوه ندارد خواهشن حضرات عزیز لطف بفرمایند توضیح کامل مبذول نمایند.