
مجتبی شفیع نژاد
تهاتر ملک
پیرو سوال قبلی در خصوص تهاتر ملک ویلایی با ۲ واحد که یکی از واحدها به صورت پیش خرید می باشد
آیا انجام معامله به این صورت که بنده کل ۶ دانگ سند ملک ویلایی را به نام ایشان بزنم و ایشان سند یکی از واحدها را به نام بنده بزند و برای واحد پیش خرید به صورت محضری انتقال دهد درست است؟ آیا نباید ۳ دانگ از سند ملک ویلایی در رهن بنده باشد تا سند ملک پیش خرید آماده شود؟ با توجه به اینکه من در واقع کل پول خانه ها را به ایشان پرداخت کرده ام؟
به فرض ایشان یک سال دیگر خانه پیش خرید را تحویل ندادند چه اهرمی دست بنده می باشد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد تهاتر ملک ویلایی با دو واحد آپارتمانی که یکی از آنها به صورت پیشخرید است، نکات زیر را در نظر بگیرید:
انتقال سند: انتقال کامل ۶ دانگ سند ملک ویلایی به نام طرف مقابل و دریافت سند یکی از واحدها به نام خودتان، به شرطی که تمامی شرایط و تعهدات به صورت دقیق و شفاف در قرارداد ذکر شده باشد، میتواند انجام شود. اما برای واحد پیشخرید، باید دقت بیشتری داشته باشید.
رهن سند: برای اطمینان از اجرای تعهدات طرف مقابل در خصوص واحد پیشخرید، میتوانید ۳ دانگ از سند ملک ویلایی را به عنوان وثیقه یا رهن نزد خود نگه دارید تا زمانی که سند واحد پیشخرید آماده و به نام شما منتقل شود. این اقدام به عنوان یک اهرم قانونی برای تضمین حقوق شما عمل میکند.
قرارداد محضری: برای واحد پیشخرید، حتماً یک قرارداد محضری تنظیم کنید که در آن تمامی شرایط، تعهدات و زمانبندی تحویل واحد به صورت دقیق ذکر شده باشد. این قرارداد باید به تأیید دفترخانه اسناد رسمی برسد.
اهرمهای قانونی: در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکند و واحد پیشخرید را در زمان مقرر تحویل ندهد، میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوی کنید. داشتن سند رهنی و قرارداد محضری به عنوان مدارک قانونی میتواند به شما در این مسیر کمک کند.
پیشنهاد میشود که قبل از انجام هرگونه معامله، با یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا از تمامی جوانب حقوقی و قانونی مطمئن شوید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سید غلامرضا ذوالفقاری
اتهام کلاه برداری
سوال کاربر:
با سلام و خسته نباشید در خصوص یک مورد پرونده کلاه برداری اینترنتی که فردی در فضای تلگرام آگهی استخدام داده بوده و خود را تاجر معرفی کرده بوده و متاسفانه بنده به دلیل تنگنای شدید مالی فریب وی را خوردم و و طی فقط دو روز برایش ارز تهیه کردم که بعد فهمیدم پولهای هک شده از حساب مردم بوده در مورد یکی از شاکیان ابلاغیه صادر شده و از اتهام دسترسی غیر مجاز به سیستم های یارانه های تبریه شده ام ولی برای اتهام کلاه برداری قرار جلب به دادرسی صادر شده ، آیا در صورتی که در این دادگاه هم تبرئه شوم به رد مال ممکن است فقط محکوم شوم؟ و اگر به رد مال فقط محکوم شوم سابقه کیفری در سوابقم درج خواهد شد؟ مدارککافی به نظرم برای دفاع دارم مانند چتهایی که گفته تاجر و وارد کننده لامپ است و آدرس ارزی که گفته به آن آدرس واریز کنم و مدارک موجود در صرافی که نشان میده ارزها به آن آدرس رفته

الیسا نادری
تجدید نظر
سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم در پرونده محکوم به مقدار کمی پول شدم اما میخوام تجدید نظر برم سوالم اینه توی تجدید نظر اگه دوباره محکوم بشم امکان این هست که این مقدار پول بیشتر بشه یا نه؟

سکینهز زندی
مشاورحقوقی رایگان
سلام من درسال۹۵ برادرم چکی از مسکن مهرداد که خودش پیمانکارمسکن مهر بود چکرابرایش دادیم پوشاک وفروختیم وباپول مشکل خودراحل کرد فردی که چک دست اوبود امد واز دست من دادخواست مطالبه وجه داد به برادرم هم اصلا به روی خودش نمی اورد که باید چک راپاس کند میتوانم از او بابت چک شکایت کیفری یا دادخواست حقوقی بدهم؟