
احمد ممبینی
تعارض میان رد ترکه و انجام انحصار وراثت
با سلام
آیا انجام انحصار وراثت توسط وارثین متوفی، مانع از اعلام رد ترکه از طرف ایشان می شود؟
با توجه به اینکه متوفی جز بدهی چیز دیگری ندارد و گرفتن انحصار وراثت از طرف وراث فقط برای ارائه به سازمان تأمین اجتماعی جهت برقراری مستمری ایشان است.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در پاسخ به سوال شما درباره انحصار وراثت و رد ترکه:
انجام انحصار وراثت به خودی خود مانع از اعلام رد ترکه توسط وراث نمیشود. وراث میتوانند پس از دریافت گواهی انحصار وراثت، تصمیم به رد ترکه بگیرند. اما باید توجه داشت که رد ترکه باید به صورت رسمی و از طریق مراجع قضایی انجام شود.
در صورتی که متوفی بدهیهای زیادی داشته باشد و وراث نخواهند مسئولیت پرداخت این بدهیها را بر عهده بگیرند، میتوانند با اعلام رد ترکه، از این مسئولیت معاف شوند. اما در این صورت، وراث نمیتوانند از اموال و داراییهای متوفی نیز بهرهمند شوند.
پیشنهاد میشود که با یک وکیل متخصص در امور ارث و انحصار وراثت مشورت کنید تا شما را در این فرآیند یاری کند و بهترین راهکارها را برای حل مشکل شما ارائه دهد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

طاها بشارت
حق کپی رایت
سلام. اگر ابتدای یک کتاب نوشته شده باشد «هرگونه کپی،تکثیر و استفاده از این کتاب به غیر از یک نفر خریدار پیگرد قانونی دارد» آیا قانونی وجود دارد که دانلود رایگان pdf کتاب خلاف آن باشد؟

مسعود رض
شرح ذیل
تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.
خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا همسرایثارگر با بیش از 30 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟

نرگس شیروانی
مسدود شدن حساب های اینجانب و توقیف خودروی من
سلام .من ۹آذر ۱۴۰۳با یه پراید تصادف کردم گردش به چپ داشتم که راننده با سرعت ۱۳۰به سمت چپ من زد و ۱۰استخوان لگنم شکست که با دوبار جراحی الان میتونم با واکر راه برم.در ضمن ماشین من هم از وسط قیچی شد که فقط به درد اسقاط می خورد.راننده ماشین روبه رو بعد از دو ماه که از تصادف گذشت زنگ زد گفت ماشین من ۱۲۰م خسارت خورده که بیمه ۳۰م داده و ۹۰ م شما باید بدین .من گفتم ماشین مدل ۸۷که کلا ۱۴۰م قیمتش هست چطور ۱۲۰م خسارت خورده.گفت میرم راه قانونی رو طی می کنم.بعد از چند ماه کل حساب های من مسدود شد و ماشین دیگر من توقیف شده .در این مدت هیچ ابلاغیه ای برای من نیومد و حتی نامه کارشناس که خسارت ماشین روتخمین زدند رو ما ندیدیم .آیا این نباید برای سامانه ثنای من نامه کارشناس بیمه میومد؟؟ چرا هیچ ابلاغیه ای برای من نیامده و بدون اطلاع حساب های من مسدود و خودروی من توقیف شده است .در ضمن وقت دادگاه ما هفتم مهر ۱۴۰۴ است.