مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

احمد شفیعی

5 ماه پیش

دعوت از مالکین برای شرکت در مجمع ساختمان

یکی از مالکین شکایت کرده که به من جهت شرکت در مجمع اطلاع رسانی نشده در صورتی که هم از طریق پیامک و هم نصب اطلاعیه در تابلوی اعلانات و قرار دادن در گروه واتساپ ساختمان به ایشان اطلاع رسانی شده ولی قاضی گفته باید در روزنامه رسمی هم نشر آگهی می‌کردید آیا این صحبت قاضی درست است ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

با سلام و احترام،


در مورد اطلاع‌رسانی برای برگزاری مجمع عمومی ساختمان، باید به نکات زیر توجه کنید:



  1. روش‌های اطلاع‌رسانی: طبق قوانین و مقررات مربوط به مدیریت ساختمان‌ها، اطلاع‌رسانی به مالکین باید به صورت رسمی و معتبر انجام شود. استفاده از پیامک، نصب اطلاعیه در تابلوی اعلانات و ارسال پیام در گروه واتساپ می‌تواند به عنوان روش‌های اطلاع‌رسانی مورد استفاده قرار گیرد، اما ممکن است کافی نباشد.



  2. نشر آگهی در روزنامه رسمی: در برخی موارد، به ویژه در مجامع عمومی شرکت‌ها و یا مواردی که تعداد مالکین زیاد است، نشر آگهی در روزنامه رسمی یا روزنامه‌های کثیرالانتشار به عنوان یک روش معتبر و رسمی برای اطلاع‌رسانی در نظر گرفته می‌شود. این امر به منظور اطمینان از اطلاع‌رسانی به تمامی ذینفعان و جلوگیری از ادعاهای عدم اطلاع‌رسانی است.



  3. تصمیم قاضی: اگر قاضی تصمیم گرفته است که نشر آگهی در روزنامه رسمی لازم بوده، این تصمیم بر اساس تفسیر وی از قوانین و مقررات مربوطه است. در این صورت، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور ملکی و مدیریت ساختمان مشورت کنید تا بهترین راهکار حقوقی را برای پیگیری موضوع انتخاب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مینا وارسته

3 ماه پیش

مطالبه مهریه

هزینه ی داد خواست برای مطالبه ی مهریه به مبلغ 1 میلیون تومان سال 1370 در سال 1404 چقدره؟

پروفایل کاربر

Mehdi

5 سال پیش

وکالت مدت دار

سلام در فروش وسیله نقیله که به خریدار وکالت مدت دار داده شده و همچنین حق توکیل به غیر نیز داده شده آیا خریدار میتواند به شخص ثالثی وکالتی دهد که از مدت وکالت نامه خودش بیشتر باشد. برای مثال اگر وکالت 20 روزه باشد در این مدت وکیل یا خریدار میتواند برای خود یا شخص دیگری وکالت 60 روزه تنظیم نماید؟

پروفایل کاربر

شرمین ز

2 سال پیش

سوال حقوقی

تفاوت و شباهت های ماده ۲۹۵ مجازات با بند ۲ ماده واحده چیست؟