
احمد شفیعی
دعوت از مالکین برای شرکت در مجمع ساختمان
یکی از مالکین شکایت کرده که به من جهت شرکت در مجمع اطلاع رسانی نشده در صورتی که هم از طریق پیامک و هم نصب اطلاعیه در تابلوی اعلانات و قرار دادن در گروه واتساپ ساختمان به ایشان اطلاع رسانی شده ولی قاضی گفته باید در روزنامه رسمی هم نشر آگهی میکردید آیا این صحبت قاضی درست است ممنون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد اطلاعرسانی برای برگزاری مجمع عمومی ساختمان، باید به نکات زیر توجه کنید:
روشهای اطلاعرسانی: طبق قوانین و مقررات مربوط به مدیریت ساختمانها، اطلاعرسانی به مالکین باید به صورت رسمی و معتبر انجام شود. استفاده از پیامک، نصب اطلاعیه در تابلوی اعلانات و ارسال پیام در گروه واتساپ میتواند به عنوان روشهای اطلاعرسانی مورد استفاده قرار گیرد، اما ممکن است کافی نباشد.
نشر آگهی در روزنامه رسمی: در برخی موارد، به ویژه در مجامع عمومی شرکتها و یا مواردی که تعداد مالکین زیاد است، نشر آگهی در روزنامه رسمی یا روزنامههای کثیرالانتشار به عنوان یک روش معتبر و رسمی برای اطلاعرسانی در نظر گرفته میشود. این امر به منظور اطمینان از اطلاعرسانی به تمامی ذینفعان و جلوگیری از ادعاهای عدم اطلاعرسانی است.
تصمیم قاضی: اگر قاضی تصمیم گرفته است که نشر آگهی در روزنامه رسمی لازم بوده، این تصمیم بر اساس تفسیر وی از قوانین و مقررات مربوطه است. در این صورت، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور ملکی و مدیریت ساختمان مشورت کنید تا بهترین راهکار حقوقی را برای پیگیری موضوع انتخاب کنید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

امیرپارسا بشردوست
شکستن گوشی در مدرسه
سلام یکی از بچه های کلاس ما گوشی می آورد و ما هزاران بار بهش تذکر دادیم به عنوان انتظامات آیا حق شکستن گوشی اورا داریم یا خیر فقط میتوانیم به مدیر و معاون دهیم

عبدالله اسلامی
اعتبار وصیت نامه
سلام وعرض ادب اگر پدری چندین سال هنگام رفتن به حج جهت واگذاری بخشی از اموالش وصیت نامه ای را تنظیم کرده باشد وچندین سال بعد از برگشت از سفر حج انجام دخل وتصرف در بخشی از موارد وصیت شده فوت نماید در حال حاضر وصیت متوفی در رابطه با آن بخش از اموال که هیچ دخل تصرفی ننموده وفسخ نامه ای را هم ننوشته آیا اعتبار دارد؟

محمد حسینخانی
توقف عملیات اجرایی
با سلام و عرض ادب
در سال گذشته 1402 برای مادرم نسبت به منزلشان دعوای خلع ید مطرح شد (یک دانگ از سند به نام فرد شاکی بود) با توجه به شرایط مادرم که سنشان 94 سال است و دچار بیماری آلزایمر و اختلال دو قطبی است طبیعتا امکان حضور در جلسات دادگاه و دفاع نبود ما همان موقع مراجعه کردیم گفتند باید به دادسرای مهجورین مراجعه کنیم که ما هم اقدام کردیم منتهی روند رسیدگی متوقف نشد به هر حال ماه گذشته حکم مهجوریت مادرم صادر شد و در همان زمان هم اجراییه برای حکم تخلیه آمد من دادخواست توقف عملیات اجرایی را با توجه به مهجوریت مادرم دادم که ماه بعد جلسه رسیدگی است اما اینها هیچکدام مانع ادامه روند اجراییه نشد و الان شاکی با مامور کلانتری آمده و قصد تخلیه دارد که مهلت گرفتیم . حال سوال این است چرا توقف عملیات اجرایی انجام نشد ؟ مگر نه اینکه طبق قانون یکی از راههای توقف عملیات اجرایی حجر یا فوت است ؟ و آیا راهی دارد ؟ وسوال دوم اینکه اگر از این مسیر امکان موفقیت نیست می توان با توجه اینکه تمام مراحل رسیدگی از ابتدا تا اینجا غیابی صورت گرفته واخواهی داد ؟ واقعا راه حل چیست ؟