وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین جعفری بیدختی

انصراف از شکایت

سلام بنده در سامانه 135 از فروشگاه پوشاک شکایت کردم و همزمان در اتحادیه پوشاک نیز شکایت مطرح شد وطی جلسه ای در اتحادیه حضور و بنده رضایت دادم حال چگونه می توانم شکایت در سامانه 135 را لغو نمایم .

باتشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 ماه پیش

با سلام و احترام،


برای لغو شکایت ثبت‌شده در سامانه 135 (سازمان تعزیرات حکومتی)، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:



  1. مراجعه به سازمان تعزیرات حکومتی: به نزدیک‌ترین شعبه سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه کنید و درخواست لغو شکایت خود را ارائه دهید. بهتر است مدارک و مستندات مربوط به رضایت‌نامه‌ای که در اتحادیه پوشاک امضا کرده‌اید را نیز به همراه داشته باشید.



  2. ارائه درخواست کتبی: ممکن است نیاز باشد که درخواست لغو شکایت را به صورت کتبی ارائه دهید. در این درخواست، به شماره پرونده و جزئیات شکایت اشاره کنید و دلایل رضایت و لغو شکایت را توضیح دهید.



  3. پیگیری وضعیت شکایت: پس از ارائه درخواست، می‌توانید وضعیت شکایت خود را از طریق سامانه 135 پیگیری کنید تا اطمینان حاصل کنید که شکایت شما لغو شده است.




پیشنهاد می‌شود با مراجعه حضوری به سازمان تعزیرات حکومتی، اطلاعات دقیق‌تری در مورد فرآیند لغو شکایت کسب کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین جعفری بیدختی

انصراف از شکایت

سلام بنده در سامانه 135 از فروشگاه پوشاک شکایت کردم و همزمان در اتحادیه پوشاک نیز شکایت مطرح شد وطی جلسه ای در اتحادیه حضور و بنده رضایت دادم حال چگونه می توانم شکایت در سامانه 135 را لغو نمایم .

باتشکر

پروفایل کاربر

محمد ق

بازگشت مجدد بازنشسته به کار

سلام و درود
بنده با 40 سال سن بیش از 20 سال در یک ارگان نظامی خدمت کردم و با درخواست خودم بازنشست شدم ولی الان بیکاری خیلی اذیتم می کنه کاش می شد برگردم سر کار حتی بدون افزایش حقوق آیا راهی هست ؟

پروفایل کاربر

سعید قنبری

خرید تلفنی

بصورت تلفنی از یک شرکت تماس گرفته شده و پس از اظهار ضمانت های رایج اجناس خود را معرفی کردند. قرار شد اجناس از نوع A برای بنده ارسال شود. اما پس از تحویل از نوع B بود. همچنین معیوب و متفاوت از چیزی است که تلفنی صحبت شد. اکنون پاسخگو نیستند وقبول نمیکنند. حتی مرجوع هم نمی پذیرند.

همچنین سایر مواردی که قول دادند به همراه اجناس ارسال می شود. انجام نشده.

فقط تلفن دارم از این شرکت. آدرس ندارم. شماره کارت بانکی و نام صاحب حساب که واریز کردم را دارم.

باید چکار کنم؟ دعوی کیفری؟ دعوی حقوقی؟

دفاتر خدمات قضایی می گویند باید تمامی مشخصات کامل را داشته باشید. بانک همکاری نمیکند.

چکار باید کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.