
رضا رنجبر
ابراء نفقه آینده توسط زوجه
باسلام
لطفأ راهنمایی کنیدممنون
همسرم(زوجه) میخواست نفقه آینده تا زمان عده خودش را صلح کند.رفتیم محضر گفتند صلح نفقه آینده چون هنوز اتفاق نیفتاده امکان ندارد....
اگر سند عادی و دست نویس بنویسیم که همسرم(زوجه) بارضایت کامل نفقه آینده تا زمان عده ی خودش را ابراء نموده و امضا و انگشت بزنیم ...بنده (زوج)قصد دارم دادخواست طلاق بدم ...آیا بعداز در مراحل صدور رای طلاق این سند معتبره ؟ یا باید نفقه ایام عده را بهشون پرداخت کنم تا رای طلاق صادر بشه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد سوال شما، بر اساس قوانین مدنی ایران، نفقه ایام عده یکی از حقوق مالی زوجه است که در صورت طلاق باید توسط زوج پرداخت شود. اما در مورد ابراء نفقه آینده، نکات زیر قابل توجه است:
ابراء نفقه آینده: بر اساس ماده 1109 قانون مدنی، نفقه مطلقه رجعیه در زمان عده بر عهده شوهر است، مگر اینکه طلاق در حال نشوز واقع شده باشد. در صورتی که زوجه بخواهد نفقه آینده را ابراء کند، این امر باید به صورت رسمی و با رضایت کامل انجام شود.
اعتبار سند عادی: اگر سند عادی و دستنویسی که زوجه در آن نفقه آینده را ابراء کرده است، با رضایت کامل و بدون اجبار امضا و انگشتزده شده باشد، میتواند به عنوان مدرک در دادگاه ارائه شود. اما اعتبار آن بستگی به نظر قاضی دارد و ممکن است قاضی نیاز به بررسی بیشتر داشته باشد.
مشاوره حقوقی: پیشنهاد میشود قبل از اقدام به طلاق و تنظیم هرگونه سند، با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا شما را در تهیه و تنظیم اسناد و پیگیری حقوقی موضوع یاری کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

حسن عطايي
استرداد پول
سلام
چند وقت پيش مبلغ ١٢٠ ميليون به شخصي قرض دادم منتهى أين پول نه از حساب خودم بلكه از حساب شخص ديگري واريز شده است. حال آن شخص پول بنده را نميدهد و شخص وايز كننده هم به دادگاه برأي شكايت نميآيد گفته از تو كاغذ مينويسم پول برأي تو است اما به دادگاه براي شكايت نميآيم

عبدالله اسلامی
اعتبار وصیت نامه
سلام وعرض ادب اگر پدری چندین سال هنگام رفتن به حج جهت واگذاری بخشی از اموالش وصیت نامه ای را تنظیم کرده باشد وچندین سال بعد از برگشت از سفر حج انجام دخل وتصرف در بخشی از موارد وصیت شده فوت نماید در حال حاضر وصیت متوفی در رابطه با آن بخش از اموال که هیچ دخل تصرفی ننموده وفسخ نامه ای را هم ننوشته آیا اعتبار دارد؟

رضا رنجبر
استرداد گوشی موبایل
باسلام
بنده سال 1400 یک عدد گوشی وهنذفری به ارزش 7/5میلیون برای همسرم خریدم. فاکتورخرید به اسم خودم وهمچنین رسید پرداخت پول گوشی رو هم دارم.اززمان خرید (سال۱۴۰۰) تا الان گوشی دستشون هست و استفاده میکنند .لازم به ذکره طی این چندسال زندگی مشترک داشتیم باهم .الان به اختلاف خوردیم.
آیا میتوانم طبق فاکتور و رسید پرداختی وشاهدم دارم که گوشی رو بنده خریدم. میتونم دادخواست استرداد گوشی یا استرداد مال امانی بدم و گوشی رو پس بگیرم؟