
رضا رنجبر
ابراء نفقه آینده توسط زوجه
باسلام
لطفأ راهنمایی کنیدممنون
همسرم(زوجه) میخواست نفقه آینده تا زمان عده خودش را صلح کند.رفتیم محضر گفتند صلح نفقه آینده چون هنوز اتفاق نیفتاده امکان ندارد....
اگر سند عادی و دست نویس بنویسیم که همسرم(زوجه) بارضایت کامل نفقه آینده تا زمان عده ی خودش را ابراء نموده و امضا و انگشت بزنیم ...بنده (زوج)قصد دارم دادخواست طلاق بدم ...آیا بعداز در مراحل صدور رای طلاق این سند معتبره ؟ یا باید نفقه ایام عده را بهشون پرداخت کنم تا رای طلاق صادر بشه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام و احترام،
در مورد سوال شما، بر اساس قوانین مدنی ایران، نفقه ایام عده یکی از حقوق مالی زوجه است که در صورت طلاق باید توسط زوج پرداخت شود. اما در مورد ابراء نفقه آینده، نکات زیر قابل توجه است:
ابراء نفقه آینده: بر اساس ماده 1109 قانون مدنی، نفقه مطلقه رجعیه در زمان عده بر عهده شوهر است، مگر اینکه طلاق در حال نشوز واقع شده باشد. در صورتی که زوجه بخواهد نفقه آینده را ابراء کند، این امر باید به صورت رسمی و با رضایت کامل انجام شود.
اعتبار سند عادی: اگر سند عادی و دستنویسی که زوجه در آن نفقه آینده را ابراء کرده است، با رضایت کامل و بدون اجبار امضا و انگشتزده شده باشد، میتواند به عنوان مدرک در دادگاه ارائه شود. اما اعتبار آن بستگی به نظر قاضی دارد و ممکن است قاضی نیاز به بررسی بیشتر داشته باشد.
مشاوره حقوقی: پیشنهاد میشود قبل از اقدام به طلاق و تنظیم هرگونه سند، با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا شما را در تهیه و تنظیم اسناد و پیگیری حقوقی موضوع یاری کند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

فارا اکبری
وصیتنامه
اگر مردی در وصیتنامه ش قید کنه که بعد از مرگش تمام حقوق بازنشستگی باید به دخترانش برسه
آیا همسر و پسر زیر 18سالش میتونن شکایت کنن وحقوق بازنشستگی رو دریافت کنن

پاشا پاشایی
ادمین کانال
سلام خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
بنده ادمین کانال های میلیونی روبیکابودم
با طرف مقابلم که صاحب کانال ها هستن تو پی وی هم دیگه صحبت هامون انجام دادیم و کار رو شروع کردیم
قرار شد که ایشون(صاحب کانال) هر ۱۵ روز حقوق بنده رو پرداخت کند . ایشون ۱۵ روز نتونستن پرداخت کنن و چند روزی وعده توخالی دادن و بعد چند روز گفتن که پول ۱۵ روز دومم با این ۱۵ روز اولی که کار کردید تا فردا پرداخت میکنم .
فردای ان روزم هیچ پرداختی انجام نشد که من پیام دادم که میخوام از کار با شما در بیام . ایشون دیدن که من تو صحبت هام جدی هستم ۲میلیون ۸۰۰ هزار پرداخت کردن و ماباقی مبلغم گفتن پرداخت میکنم که متاسفانه باز وعده تو خالی دادن
سوال من از شما اینه که من تو پیام رسان ایرانی با ایشون درمورد کار و پرداختی صحبت کردم و نوشته کتبی ندارم
الان میتونم برای الباقی مبلغ از ایشون شکایت کنم . نا گفته نماند ایشون درمورد پرداختی با من تماس هم داشته .

ااا ااا
در خصوص بازداشت و انتقال امتیاز مسکن مهر بدهکار
با درود و احترام،
بابت بدهی رای قاضی صادر شده و از بدهکار تنها یک امتیاز مسکن مهر که هنوز به قرارداد 5 برگی نرسیده و صرفا امتیاز رو داره شناسایی شده و به علت بهدی در شرف لغو است، بر اساس نامه، قاضی اجرای احکام درخواست توقیف و انتقال سند را کرد اما تعاونی که شخص در آن امتیاز دارد از توقیف و انتقال امتیاز بنا به اساسنامه خود و اینکه امتیاز مربوط به مسکن مهر است سر باز زده و صرفا اعلام کرده در صورت پرداخت بدهی صاحب امتیاز امکان بهره مندی طلبکار از منافع امتیاز بدهکار وجود دارد و امکان انتقال را ندارد.
اولین سوالم اینه که امکان بهره مندی از منافع امتیاز به چه معنی است؟
میخواستم بدونم که امکان انتقال و بازداشت (توقیف) امتیاز وجود داره؟ متولی توقیف و انتقال امتیاز تعاونی مسکن مربوطه است یا بخش مسکن اداره راه و شهر سازی استان؟